Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 136
  • 936
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Рекламата и по телевизията ли я дават?
Там ще я видя.

# 31
  • На брега на реката
Добро утро.

Що пък да не се събудя в 6, нищо че съм на почивка. Явно целодневното лежане се отразява. ММ похърква до мен, а аз тихичко си ровя във форума и пия кафе.

Руми, какво стана с тортата?

Радвайте се, че имате кого да чакате всяка вечер, че като отлетят птичетата, ще чакате веднъж месечно или по-рядко, но каквото и да е,  здрави и щастливи да са ни дечицата.

Сирни заговезни е.
Прощавайте, ако волно или неволно съм засегнала някого.
Простено да е и от мен, макар и да няма на кого и за какво, но такъв е деня, а трябва да пазим традициите ни, че много бързо ни превземат чуждите такива!

Хубав ден, момичета!

# 32
Добро утро!

И аз кукнах в 6 по същите причини като Бубето.

Вчера не успях да ида до града, хвана ме мързела 😆 Та днес ще ида до баба и дядо да ги закича. Довечера у мама.

Традиционно по това време на годината си режа лозите,, обаче такава мъгла е паднала, че няма как да стане.

Спокоен ден, банда!

# 33
Добро утро.
И ние довечера сме на Криско, аз като придружител нанепълнолетния.
Дотогава ще отметна стотина задачи и може тихичко да похърквам на концерта.
Хубава неделя!

# 34
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
И аз рано станах, но късно заспах снощи, сега ме болят очите. Протестирам.
Снощи и двамата ги чаках, девойката много доволна. Този месец навършва 18 и вече има планове, как няма да ѝ трябва придружител Wink
Вали си кротко, само за чай.

# 35
Добро утро и от мен.
Бия ви всички по ранно ставане, мрън.
Отметнах задачи по дома, куче, коте, вече кисна стъпалата за ежеседмичното им глезене. Чудя се днес ли да ги орежа, или другата седмица. После съм планувала да си направя синки по баджаците, че да ги загладя до лятото.
Ще се чуя и с приятелка за кафе, че не сме се виждали от доста време. А около обяд може и кафе с други дружки да спретнем.
Титина, не разбрах дали поставената диагноза на баща ти е по- малкото зло. Как е той и какво предстои?
Хубав ден от мен!

# 36
  • някъде другаде
Добро утро!
Сирни заговезни е! Нека простим и да ни бъде простено.
Ети , чувала ли си това: С мъжът ми отново чакаме дете , но този път да се върне от дискотека.
Сложих да се готви грах с пилешко филе в мултикукъра и седнах да пия кафе.
Спряло е да вали , така че ще се разходя , след като измия банята.

# 37
  • на Мелмак
Ами Тони сега го чувам Joy
Ама това ми предстои, по две!
Добра идея за граха, после ще спретна един Simple Smile

# 38
Добра утро! Днес пилешка супа. Даже съм я сложила, че да мога да пия после дълго кафе с момичетата. Сама дано да стане бързо 😁

Нещо съм се разготвила, не е добре тая работа 🤣

Бубе, мнооого вкусна. Половин доза правих, че сме на диета, затова е така ниска 😁

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 19:55 от rummi_pl

# 39
  • Бургас
Добро утро!

Късно легнах, през нощта се будих заради болка в ръката, рано станах, изобщо доволно отпочинала Imp
Вали гадно, а Вики е хукнала без чадър на урок. Споко, ми вика, добре съм. Мда.

Съни, ако успееш да заспиш на Криско, ще те призная Simple Smile Гледам да не се заслушвам в текстовете на песните му, че са оле-мале, но пък мигом започвам да си тактувам Joy

Бубе, късмет че си имала откъде да намериш кафе в този ранен час. На почивка винаги си нося по някое пакетче нескафе, че не винаги има в стаята, а трудно дочаквам до закуска. Трябва със ставането още да го изпия.

Руми, кажи повечко за кюфтетата Simple Smile Към стандартната кайма добави и двата картофа и туйто?

Ни халва, ни яйца имам, но до вечеря има време да се поправя. Хамкането ми е забавно и гледам да не го пропускам.

# 40
Селесте, не се притеснявай, тийнките растат на дъжд. Аз не съм виждала дете, което ползва чадър по собствена воля 😆

За кюфтетата

Скрит текст:
На кг кайма смес слагам две яйца, чубрица, сол, черен и червен пипер на вкус. Два средни картофа ги настъргвам на най-дребното на рендето, измивам и изстисквам хубаво. Прибавям ги към каймата и малко галета. Пека на фурна, слагам хартия на дъното на тавата.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 19:54 от rummi_pl

# 41
  • Бургас
Аз вчера правих картофено руло,днес пиле с ориз. Щяхме да се разхождаме с децата,то вали. На мързеливите майки,много им върви Wink

# 42
  • На брега на реката
Руми, чудесна торта, а и кюфтетата ме спечелиха.

Селесте, винаги си носим с нас, Патето на Долче Гъсто, че е с капсули и е удобно, иначе като ставам в 6, трябва да чакам до 8 за кафе.

# 43
  • на Мелмак
Руми, викаш половината доза е диетична? Joy

# 44
Добро утро! Пия кафе и започвам да готвя. Ще правя пил. крилца, баница също. Естествено има халва, ще правим и хамкането.Чакам си момиченцето да дойде. После ще излизаме до Мола. Утре мислим да ходим до Археологическия музей, отдавна се каним.Хубав почивен ден! 🌼🥰

Общи условия

Активация на акаунт