Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 120
  • 936
  •   1
Отговори
# 45
Етти, и на мен това ми направи впечатление за тортата.
Аз също пътувам с кафе, сметана, пакетчета чай. Предпочитам лежерно кафе в стаята. Обичам да го пия на тишина, да си огледам лицето, сложа маска, крем, докато съм още сънена. Хич не искам да виждам и да чувам непознати около мен и да ми развалят дзена.
Вече чакам само момчето да се прибира, но това не означава, че съм станала по- спокойна, или че това предстои скоро. Напротив. Тепърва му почват младежките магарии.
Да ви кажа за Криско, че е бял и добър в сравнение с други звезди, на които съм ежедневно облъчена. Че даже ме и изпитват.

# 46
  • София
Добро утро!

До момента утрото ми протича лежерно - закуска, кафе, спокойствие. ММ играе с Гого. Аз изведох Арчи. Наваля ни, но здраве да е. Трябва да измисля нещо за ядене. Всъщност, измислено е - мусака. И на двамата ни се яде. Времето е само за книга и одеяло.

Хубава неделя!

# 47
  • София
Простете и простено да ви е!
Ние снощи имахме гости и ММ спретна пържени кюфтенца. Прави ги уникално сочни. Едната гостенка уж не ядяла кайма. Изяде 5-6. Joy
Довечера всички ще се събираме в свекървата. Аз съм приготвила твърда халва за хамкане.
Щерката и тя беше снощи на Криско, но след това остана да спи у приятелка. Чакам я като се наспят да се прибере. Доволна е от преживяването.
Мен кучето ме събуди в 5, но после пак си заспах.
Кафе из Европа аз не нося обикновено, но за Китай пак ще взема. Че там направо липсва по хотелите.

# 48
Не ми отвори и на мен този линк за рекламата на К, но намерих профилът в тикток и там е качена вчера, закачена най-горе. Много ни е хубаво момчето! 🥰
Наспах се аз! Друго си е неделя да си поспиш, да се поизлежаваш. Пържих мекици и се наплюскахме. 😅 После ще повъртя колелото. 😁
Нямам халва и не правим нищо на този ден. Много обичам български обичаи, но този от дете ми е неприятен... прошки ала бала. То цяла година ако си бил "лош", един ден ли да оправи нещата?! 😅 Мне, не е за мен. Няма смисъл да се насилвам.
Ходихме снощи на "детски" рд. Детски, но на младежи, кандидат зетя на наш близък. Събрал си тайфата и нас викнали. Казвам им, че нямаме работа там с младежта. Дребната се размрънка в 22:30, че й се спи и се прибрахме двечките. Тя пък взе да ми се извинява, че заради нея не мога да остана. Даже ми каза да си я прибера, да я сложа да ляга и да се върна. 🤣 Което няма как да се случи, но ми стана много мило. Душичка ми е тя! ❤

# 49
  • Canada
Добър ден 🙂

Докато смогна да се разпиша и станало обяд 😁 Изпрах и сготвих света 😁 Но във вторник си посрещам детето и изпълнявам поръчки. Че утре, разбира се, работя 😁

Кафе не нося по почивки, и без това от години не го пия на гладно.

Чуден Калин 🤩

# 50
Кафе не пия от 3 години. Хич не ми липсва. Сложих баница да пека. От вчера има дробчета по селски, с много зеленчуци. И кекс.
Планирам диета, да видим. Трябва да  махна
тестата, сладкото...
Мързелива неделя на всички!

# 51
Руми, викаш половината доза е диетична? Joy

Това ми е веруюто в този живот Mr. Green

Видях Калин, хванах рекламата по тв-то.
Прекрасен 🥰

# 52
  • София
Нагушках най-накрая сладкото бебе аз. Разкошна и най-любима миризма. Heart Eyes
Аз още вчера сутринта видях рекламата по тв и се наложи да обяснявам на ММ кой е Калин и от къде го “познавам”. Joy

# 53
  • Телиш/Плевен
Току-що и аз видях рекламата, страхотен е Калин! Heart

# 54
  • Бургас
Гледах Калино, голям сладур е!

# 55
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Вчера и днес се събираме на Прошка....
Вчера и дтес ходя и на мероприятия.
Утре ще пиша дипломна работа.
Изморена съм.
Пускаме капките и ще си сипя вино.
Наздраве!

И от днес

# 56
  • на Мелмак
Аз се наработих, сега чакам малкия да ми донесе чипсче, ММ е пуснал някакъв филм, а бе мързел малко Wink

# 57
  • София
Май само аз не съм гледала рекламата...
И ние гледаме Капките. Едва ли ще ги догледам, че ми падат клепачите вече.

Хубава вечер!

# 58
Ох, бе, Ети, ще ме подхлъзнеш с този чипс. Тъкмо се чудех какво ми се яде;)
Още не съм видяла Калин, ама това защото не гледам телевизия.
Днес ми хрумна че може да се разходим, даже хотел в Банско намерих и щерката отказа, че имала среща;)
От мъка, минах да обиколя магазините и харчих пари;)
Купих си фурна, че от години пека без вентилатор. Сто черни петъка изпуснах с моите претенции и днес взех супер елементарна, но с дълга гаранция. Още не съм я пробвала, само дезинфекцирах. И изчистих след демонтажните и монтажните дейности;)

За утре планирам почивка, полага ми се.

# 59
  • Телиш/Плевен
Ето я рекламата: Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт