Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 924
  • 936
  •   1
Отговори
# 795
  • Бургас
Селесте, вземи си скарпини! Много са удобни!
Как ми се иска да разтъпча моите,ама няма.....

Боби, заслужаваш си винцето! Наздраве!

# 796
  • София
Боби, браво! Много късмет и много успехи!

# 797
  • На брега на реката
Добро утро!

Радвам се, че Монката е по-добре. Дай Боже, все по-добре да е!

Боби, поздравления! Как хубаво "звучиш", като си на "твоето си" място. Дано те хареса и всичко да се нареди!

Лято, съболезнования!

Лаленце, ти ли шофира до София?

Стейси, бързичко да мине.

Аз броя дните до нашата почивка. И другата седмица ще е работна и после, любимия Хот Спрингс. Може и да ви е чудно, но аз още първия път го усетих като "нашето място" и  се зарекох да ходим поне веднъж годишно. Ако ни беше близо, щяхме да ходим по-често и за по-кратко, но в този случай, не си струва. Този път предложих да вземем Билянка с нас, та ако се съгласят мама и тати, ще е чудно. Стиснете ми палци, да я пуснат! Heart Eyes

Хубав ден, момичета!

# 798
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Лято, съболезнования.
Тути, да се похвалиш, че днес вече е добре!!!
Имам нужда от сън....
Но първо да минат 2 работни дни и следва отпуск...
Хубав ден!

# 799
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Heart

Бубе, с влак ходихме, абсурд да шофирам дотам, още нямам тази смелост. А и опит. С влак до София и после с метрото, посолството е до метростанция Жолио Кюри, много удобно. Дълъг път е и това ме притесняваше, защото виждам, че майка вече сериозно дава назад и даже и до село едва ходим, камо ли на по-далече... Но каквото е писано, на нея и без това не ѝ се живее повече и каквото и да стане, няма да се промени това...

Довечера съм на родителска среща, грам не ми се занимава, но както се казва - и това ще мине. Grinning

Хубав четвъртък да имате! Hug

# 800
  • София
Добро утро!
Браво, Боби! Накрая ще постигнеш и желаното място за постоянно! Дано си винаги удовлетворена и спокойна с избора си!
Тути, да оздравява Монката!
Нашата тревичка в градината е започнала да пониква. 💚
Девер ми днес е юбиляр. С нетърпение очаквам каква торта е избрал да почерпи в офиса.
Иначе в събота ще прави голямо латино парти. Ще ни трябват удобни обувки и на нас. Grinning

# 801
Добро утро!

Боби, браво и от мен, все така да постигаш целите си 😊.

Завърнахме се ние вчера и днес ще пращам малката на градина,а аз ще се заемам с пролетно почистване. Хубаво си прекарахме, чудно ми е детето. Много е послушна и разбрана, все едно цял живот по хотели е била 😁.

# 802
  • София
Добро утро!

Допивам кафето и отивам да правя закуска на Гоги. Днес кукнахме в 6. Изпи си млякото и играха с баща му. Аз се наслаждавах на кафето си. Сега ще му забъркам кисело мляко с банан, киви и авокадо. После ще спи. И аз ще почивам с него.

Хубав да е денят ви!

# 803
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес ще ходя отново до работа има служебно удостоверение , което трябва да напиша. Е то ще стане бързо.
Спорен да е денят ви.

# 804
Боби, браво! Ще те харесат, споко! 😊🍀
Лаленце, имах едно гадже, точно до посолството живееше. Като написа Ж.Кюри се сетих. 🤣🤣🤣
Бубе, ако не пуснат Билянка, да ти пратя Синеочка?! 😆 Като знам с дете каква "почивка" е, чак се изненадвам на ентусиазма ти. Хем моето е еднорогче... 😅
Бел, браво на Мишето! 🥰
Монката да е по-добре днес! 🍀
Роди, честит да е юбиляра! 🥳
Броя дните до ваканцията и аз. Вчера ми звънна госпожата, че дребната я боли корема. Взех я, полежа и мина. После гледам, че са писали отсъствия по занималня, та ще ходя да пиша бележка по дом. причини... 🙄
Лошото е, че цяла ваканция го дават дъжд и лошо време. Много тъпо!

# 805
  • Бургас
Добро утро!
Бубе, стискам силно, мисля че ще я пуснат с вас!
Роди, честит да ви е юбиляра! Очертава се голям купон!

# 806
  • Бургас
Моите деца са прекрасни душички,когато са на почивка. И като по-малки бяха такива. В момента,в който отовореше басейна,до момента в който затвореше все едно нямах деца. Излизаха само да хапнат. Естествено избирах специално такива хотели, кидс френдли,както се казва на чист български Wink
Не ме вълнува времето през ваканцията. Да го мисли баба им Simple Smile

# 807
Добро утро!

Боби, браво!

Бубе, дано вземете и Билянка!

Нищо интересно при мен. Тежко се заблудих, че днес е петък...

# 808
  • На брега на реката
Ени, тя е разкошна, когато е с нас. Послушна, разбрана, не капризничи на храна и супер спокойна. Както Бел описа Мишето.
Аз така или иначе не ползвам басейни, та ще се редуваме с дядото и ще си я гледаме. Пък ако уцелим на време и разходки ще има.

Роде, здрав да е девера и все така задружни да сте.

# 809
  • Germany
Лято, съболезнования!
Боби, браво! Сигурна бях, че ще се справиш.
Тути, все по добре да е Монката!
Роди, честит да е девера!
Аз съм крива, защото от едното място, на което бях на интервю ми отказаха. Очаквах го, защото не им пасвах съвсем, но като ме викнаха на 2ро интервю реших, че може и да стане, но уви... Чакам резултат от още едно място, ама нещо и оттам се бавят. И малкият пак е болен и аман вече!
Хубав да ви е деня!

Общи условия

Активация на акаунт