Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 200
  • 936
  •   1
Отговори
# 810
Добро утро!
Роди, честит да е рожденикът! Много ви се радвам на парти духа, който имате и редовно поддържате!
Хубав ден!

# 811
  • София
Благодаря, момичета! Празници, разходки и подобни работи трябва да има, които да ни топлят душата. Това се запомня само. Relaxed
Мони, ще си намериш твоето място!
Моя баща утре вече си отива вкъщи. Голямо рамо ми удари с децата, докато ни нямаше.

# 812
Боби, честито, не съм се съмнявала! Много професионални успехи Flowers Four Leaf Clover

Роди, здрав да е юбиляра!

Бел, браво на Мишето. И с моите по хотели не съм имала проблем. Все едно там са израснали Grinning
Къде бяхте?

Стейси, бързо да минава. Поне не е като мен, да паднеш в банята на спа-то Joy

Другото го забравих Blush

# 813
  • Бургас
Мони, дано поне от второто място ти се обадят!

Стейси, да минава!

# 814
  • София
Сагата с нашето пътуване дотам набързо. Трябваше да имаме 3 полета. Туркиш понеже ни забавиха втория полет с 5 часа си почакахме следващия полет в Истанбул. И съответно изтървахме после третия полет в Китай. Посред нощ се наложи да търсим хотел, докато дойде време за най-скорошния полет на следващия ден. И така общо пътя ни до крайния град беше почти 2 денонощия, но стигнахме.
Всички постоянно са усмихнати, вежливи. Все едно нямат проблеми. Трябва да се учим от тях в това отношение.
Може ли някой да познае защо носят тези различни одежди?

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 10:10 от Rodiva

# 815
  • Телиш/Плевен
Мони, не е било твоето място и затова не са се обадили. Усмихваш се и продължаваш напред, защото това, което е за теб, няма да те подмине. Hug

Роди, здрав и щастлив да е рожденика и весело празнуване! Birthday Hug Невероятни снимки, невероятен Пекин! Heart Eyes

Ени, те били няколко посолства в близост до тази метростанция. Така четох, когато проучвах къде и как да стигнем, че хич не познавам София. Grinning

# 816
Благодаря, момичета.
Чичо почти 2 години беше налегло и съсипа татко, той беше неженен, нямаше деца и аз му бях като дете, а той - като втори баща. И двамата си отдъхнаха - чичо от самотата, татко - от неговото отровно поведение, но ми е кръв, боли.
Боби, искрено ти пожелавам да останеш на постоянен договор!
Мони, същите вълнения имам. Ха, да си намерим нашите места!

# 817
Боби, Ти си нашата гордост.
Роди,  честит да е деверът. Я си купи едни обувки за танци и направо ще си решиш въпроса.
Бел, браво на Мишето, тя е вече голяма.
Бубе, аз на почивката с деца....ами почивката е за децата. Както ми викаше Калин "Ау, колко ни беше хубаво като се разхождахме със слона",  аз си мислех " Въобще не ми беше да се качвам на слон, още повече, той да ме посипе сплява и неговите аки.а"

# 818
  • някъде другаде
Роди , страхотни снимки. Кажи защо са така облечени.
Мони , твоето място те чака.

# 819
  • Бургас
Роди, страхотни снимки!
Облеклото им е явно нещо празнично или за някой ден от седмицата.
Красиви са!

# 820
  • София
Обличат се така и се снимат за тик ток. Събират лайкове. Голяма мания е. Проблема е, че идва и към нашите ширини, Grinning

# 821
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
От два часа съм будна. ММ пак ме събуди, аз ли леко спя? Вече ми парят очите, но пия кафе. Направих препечени филии с масло на щерката.
Имаше обир при нас преди два дни. Страшно ми стана. Сега гледаме електронни врати и/или брави. От вчера имаме и нова врата на входа, че старата не беше удобна, не можеше добре да се заключва. Какъв късмет за хората, най-вероятно нямаше да могат да влязат.
Лято, живот! Хубаво, лошо, важното е как си го живял за себе си и какво оставяш в наследство, не материално.
Роди, прекрасни снимнки и страхотно настроение носят Heart Завиждам ти, знаеш ли? Grinning
Поне има полза от ранното ми ставане-горе долу избистрих идеята за хапване на тийнове. Щерката ще си празнува РД, та мисля пици да поръчаме, пилешки хапки, някакви солени джвъчки, ядки, може и вкъщи да направя соленки с шунка. На работа съм и трябва да се организирам добре. Вие нещо да ми подскажете?
Вчера бяхме до Джъмбо за парти аксесоари - всичко беше в почти черно, чашки, чинии, балони, свещи Grinning
Мони, ще намериш твоето, не се пренавивай Hug
Много съм многословна като ми се спи Joy

# 822
  • На брега на реката
Добро утро!

Ети, сестро по съдба и аз съм будна от 2 часа и вече пия второто кафе. След малко, като трябва да тръгвам за работа, ще ми се доспи зверски.
Хубавото е, че не похарчих нито лев, че обикновено тъй правя. Joy

Роди, чудесни снимки! Красиво е!

Честит ни петък, момичета!

# 823
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
И аз седя с второто кафе...
Роди, прекрасни снимки.
Мони, скоро да се похвалиш с ново работно място... твоето 🍀
Колко е хубаво да се наспиш....
Но чакам следващите 9 дни - да ставаш без аларма....
Минути преди алармата се прибраха Марти и ММ.
Хубав ден!

# 824
Добро утро!
Етти, ядки, чипс евентуално. Е, и пиене.

Общи условия

Активация на акаунт