Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 124 117
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 545
Здравейте,в играта на милка(великденската) изпратиха ли ви код за активация или направо ви допусна да играете?

# 1 546
Аз не съм получавала код. Директно ме пусна да играя.

# 1 547
  • При децата ми
Няма кодове във великденската игра.

Големи скрънзди от "Девин"! Smile

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 14:21 от Hrispa76

# 1 548
От Девин много щедри, бре! Поне да беше за всичките им продукти, а то пак само за овкусените.

# 1 549
Здравейте, след доста години направих нужните точки за обмен тук: daedalus online

Някой с превод скоро от там?
Как стоят нещата и кога изплащат, евентуално...?

Това намерих като инфо https://narabota.blogspot.com/2015/01/pyrvo-plashtane-daedalus-online.html

# 1 550
  • София
От Девин много щедри, бре! Поне да беше за всичките им продукти, а то пак само за овкусените.
Явно не се купуват толкова, колкото им се иска.

# 1 551
  • ШУМЕН
Последно съм заявявала 2023 г 
Последно искане за плащане   2023-08-29
Последно изпратено плащане   2023-10-02

Здравейте, след доста години направих нужните точки за обмен тук: daedalus online

Някой с превод скоро от там?
Как стоят нещата и кога изплащат, евентуално...?

# 1 552
Благодаря, че споделихте за точките, вече разполагам с крупната сума от 636,66pt 😃
С ваучера от Декатлон ставам топ бизнес дама 😃 Весел празник на имениците 🌸

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 15:23 от TDK_91

# 1 553
  • при късмета
Идвам да се "похваля" каква голяма бяла птица съм. Отидох до лидл да предам кенчета и бутилки за Капачки за бъдеще и имах само кока кола да си взема, друго за пазаруване нямах. Нали сладките неща са в началото, виждам Мираж и викам ще взема, че е последна седмица. Грабвам 2 кутии и 2 бутилки кола, плащам и излизам. На входа, мислейки, че само колата е на бележката, нали за това съм отишла, я метнах в коша. Собственоръчно и лично. Дойде известие за престилката от Орехите, та сега като изляза и още бисквити ще взимам.
Иначе от никъде, нищо, голямо мрън

# 1 554
Идвам да се "похваля" каква голяма бяла птица съм. Отидох до лидл да предам кенчета и бутилки за Капачки за бъдеще и имах само кока кола да си взема, друго за пазаруване нямах. Нали сладките неща са в началото, виждам Мираж и викам ще взема, че е последна седмица. Грабвам 2 кутии и 2 бутилки кола, плащам и излизам. На входа, мислейки, че само колата е на бележката, нали за това съм отишла, я метнах в коша. Собственоръчно и лично. Дойде известие за престилката от Орехите, та сега като изляза и още бисквити ще взимам.
Иначе от никъде, нищо, голямо мрън

Дали няма да приемат скрийншот на дигитална бележка?

# 1 555
  • при късмета
Не ползвам лидл +. Въпреки, че магазина ми е през улицата, нещо не си създадох навик да пазарувам основно там. Ако не бяха машините за прием на кенчета и бутилки и възможността да ги дариш на капачките, щях да влизам там сигурно 3 пъти годишно. Само за нещо от нехранителните стоки чат пат влизам в този магазин. И кола си купувам, че я взимам в двулитрови бутилки и ми е най-близо, да не я мъкна от Фантастико

# 1 556
  • Сливен
Печелившите от играта на Happy в Инстаграм са качени.

# 1 557
Можеха да и подарят трета маша на вечната печеливша да си направи колекция..И без това съм забелязала хепи и доста като тях,че си избират печелившите все профили с хубави снимки и много последователи.

# 1 558
И аз съм с 500 точки и тъкмо се бях зарадвала,че вече ще имам достатъчно вече ,а то се оказа,че не ми стигат с предните за ваучер. 😂

# 1 559
Имаме и съфорумка, която печели. Много се радвам за нея. Hug
На мен преди 2 дни ми умря телафона, а там си държа цялата информация, чрез която си следя участията в инстаграм игри. И сега съм като с вързани ръце. Не само заради игрите. Едно онлайн плащане не мога да направя, защото трябва да го потвърдя с токен, който е инсталиран на телефона. Дано днес ми го оправят. Та, мрънвам за някоя награда телефон. От активните игри май само в Chio има телефон.  Heart Eyes
От Лоялната програма съм с 500 точки. Не знам какво трябва да се направи за повече (изключвам пускането на нова тема). Явно трябва нон стоп да се пише из темите.

Общи условия

Активация на акаунт