Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 122 140
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 560
  • При децата ми
Юхуууу, не мога да повярвам! Heart Eyes Heart Eyes

След не знам си колко опита на не знам си колко телефона!
Спечелих ги в 15:31 ч.

# 1 561
Участвайте до 30 март в новата форумна игра с награди, предоставени от Cocosolis! >>>
https://www.bg-mamma.com/?topic=1756670

🔥Можете да спечелите комплект шампоан и балсам GROW и сами да се убедите в техния ефект! Включете се още сега!

# 1 562
За прословутите точки от Декатлон ,имам начислени 3000,дали от анкетата или от пазаруването през приложението не знам .
Имам и 318 точки от Бг мама ,които още не ми стигат за нищо .
Чакам Ариел ....

# 1 563
Мойте точки са 385

# 1 564
  • Телиш/Плевен
Пристигна престилката от Орехите и за мен е страхотна! Heart Eyes
Скрит текст:

От лоялната програма съм със 700 точки: Heart Eyes
Скрит текст:

От играта с пастите за зъби имам имейл за още един комплект за дентална грижа, който любезно отказах и стискам палци да зарадват някой от вас. Heart
Скрит текст:

Късметлийска седмица пожелавам на всички! Hug

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 17:18 от Лале в дъжда

# 1 565
  • София
Аз съм от печелившите от Хепи, от малките награди. 😊 Много се зарадвах, отдавна не бях виждала в Инстаграм "Честито".

От Бгмамма съм със 700 точки, имам и 300 от предната игра. Дано има още кампании и докрая на годината да се съберат точки за един ваучер от Озон или Сиела. 😊 Не знам дали ни четат, но бих препоръчала за следваща кампания да го няма това с хаштага или поне да не носи точки, досадно е и чист спам. Достатъчно е, че отгоре стои лента и всеки, който иска, се е информирал.

# 1 566
И аз мисля да си ги събирам да си направя един коледен подарък

# 1 567
Може ли линкфкъм печелившите от Хепи Благодаря!

# 1 568
😊 Не знам дали ни четат, но бих препоръчала за следваща кампания да го няма това с хаштага или поне да не носи точки, досадно е и чист спам. Достатъчно е, че отгоре стои лента и всеки, който иска, се е информирал.
Аз съм с 500 точки,предния път бях с 318.Не съм била особенно активна, по едно две мнения на ден,а сигорно имам и дни без такива.Нито веднъж не съм ползвала хаштага.
от Декатлон съм с 3000 точки,сигурна съм че е от анкета. Не пише как са получени.

# 1 569
Здравейте, за Орехите имам спечелена дъска и смс от 5.03, все още не съм получила дъската предоставих данни, някой друг има ли награда от това теглене? Писах им във Фейсбук, но нямам отговор, къде мога да пиша?

# 1 570
Игра на Пещерска гроздова, с регистрация.
https://peshterskarakia.eu/igra/#uchastvai

# 1 571
Качени са на стори в инстаграм.
Скрит текст:

# 1 572
  • Телиш/Плевен
Здравейте, за Орехите имам спечелена дъска и смс от 5.03, все още не съм получила дъската предоставих данни, някой друг има ли награда от това теглене? Писах им във Фейсбук, но нямам отговор, къде мога да пиша?
Моята престилка е от това теглене, пристигна днес. Hug

# 1 573
  • Сливен
Игра в Инстаграм
https://www.instagram.com/reel/DHoLhvOIKd7/?igsh=c2M2Y3UwbDdvajE2

Да попитам, има ли такива от вас, които участват за Великденски фотосесии? 🤔Видях няколко във Фейсбук и Инстаграм, да споделям ли, ако видя пак?

# 1 574
  • София
В сторитата са - @happydostavka, няколко поредни от голяма към малка награда.

M.G, аз също не съм променяла начина си на писане, не виждам смисъл за 2-3 лева разлика, все пак не пускам теми и знам, че нямам шанс за най-големите награди. Може би този път са ми били по-полезни мненията и затова съм с малко повече точки. Ако за годината се събере за един ваучер, ще съм доволна, но не бих спамила излишно. По-скоро е полезно да си припомня някой позабравен раздел.

Общи условия

Активация на акаунт