Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 122 080
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Не мога да схвана какво трябва да се прави в играта на Милка с лабиринта!?!

# 1 606
  • Велико Търново
Не мога да схвана какво трябва да се прави в играта на Милка с лабиринта!?!
Да минеш през всички яйца и тогава да се излезеш от лабиринта.

# 1 607
  • София
Ами уж го правя, но ефект - нулев!

# 1 608
Лидъл иска да се храня здравословно, от рулетката само зеленчуци се падат. Подарявам купоните си

# 1 609
  • Пловдив

е, при мен няма проблем нито на компютъра, нито на телефона
явно не правиш нещо, както трябва

Никакви интересни игри няма. Кенчета на Ариана, ами няма нужда, чисто - смешна работа, и тях ще ги пропусна.
Каних се на Бейлис и Кауфланд. Като видях цената в магазина, рязко ме отказаха от участие. Преди седмица купих в друг магазин бейлис с чашата за 25 лв, в кауфланд е към 35, да не и повече.
Ще си цъкам на милка до Великден и това е.
Може да уважа само София мел с една бележка. Никога не съм печелила от тях, дано пък сега ми дадат някаква награда.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 11:11 от dundi73

# 1 610
  • Пловдив
Придвижваш първото яйце в/у второто,после ги придвижват с плъзгане към третото,трите слагаш в/у последното и ги приплъзваш към изхода.

# 1 611
Дойде и апаратчето за власинки от Ариел и Лидл:

# 1 612
  • Пловдив
Пристигна стъкленият поднос от Любимата бисквитена торта и тонколонката от пастите:
Скрит текст:

# 1 613
Маливчетата с коя куриерска фирма идват?

# 1 614
Орехите бързо ли изпращат наградите? На 17.03 получих съобщение, че съм спечелила и да попълня адрес на  Изибокс и още нищо не са изпратили.

И още един въпрос - участвах в играта на Девин и Бурлекс и получих съобщение да се обадя на 0888888888, за да дам данни за доставка на наградата. Звънях няколко пъти, но има само музика и никой не отговаря. Малко ми е съмнителен този номер, има ли друг печеливш в тази игра?

# 1 615
  • Телиш/Плевен
Маливчетата с коя куриерска фирма идват?
Спиди.

Орехите бързо ли изпращат наградите? На 17.03 получих съобщение, че съм спечелила и да попълня адрес на  Изибокс и още нищо не са изпратили.
Не са особено бързи, вчера получих престилка, спечелена на 4 март.

# 1 616
Коя е играта с пастите?

# 1 617
Абофарма и Ремедиум са изпратили наградите,  но май са пропуснали да добавят известяване с СМС. Моят мъж дори и имейл не е получил, а пратката е от няколко дни в офиса на Еконт.
Проверете и вие.

# 1 618
# 1 619
  • В страната на бурите
Мале, като пишете пасти, играта с пастите и аз все си мисля за сухите пасти на Престиж или нещо подобно... А то какво било Wink

Общи условия

Активация на акаунт