Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 125 946
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 780
  • у нас
Свързах се с организатора на играта,утре ще има ново теглене и бележките ще участват във ВСИЧКИ  тегления !
Браво! На мен също не са ми отговорили още.

# 781
  • В страната на бурите
Майка ми е с ваучер от Aways за 100 лв. Ваучер за Кауфланд. Аз печеля от Маги одеало.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 22:15 от Wonder woman

# 782
Споделям томбола „Спечели ваучер за 100, 60 и 40 лв.” от Yves Rocher!

https://yves-rocher.bg/order-and-win-vaucher

# 783
  • София, Дружба 2
Държа да похваля Малива, вчера получих мейл, че печеля, потвърдих данни и днес Маливчето е при мен.
Иначе нищо то никъде, сушата е голяма.

# 784
Tsitalia, изумих се на писмата, написани от smile-promo. Такава неграмотност, то пунктуация, то граматика, чудо. Е, съжалявам, но много ми паднаха в очите, а и отговорите им допълват това ми усещане. И по темата, печеля четка за коса от една игра във ФБ.

# 785
  • Б
За играта на yves-rocher като се поръча нещо къде трябва да се регистрира бележката ? Автоматично ли се участва? Не пише за сума някаква.
А и аз съм с одеяло на Маги.

# 786
Здравец розов, мисля че би трябвало автоматично да се участва след направена и получена поръчка, независимо от стойността, съгласно техните Общи условия:

3. Играта представлява томбола, за участието в която е необходимо Участващите да:
1. Направи поръчка от интернет страницата на Организатора - https://yves-rocher.bg/
2. Направената от Участника поръчка да бъде коректно получена от него – отказани и непотърсени/недоставени поръчки не участват в Томболата.
3. Участието в Томболата важи за всички поръчки, независимо от тяхната стойност.

# 787
Добро утро!
От Пергале са много бързи - вчера пристигна подаръчето. Мъжът ми ще е много щастлив - бонбони с черен шоколад.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 09:02 от KalinkataMalinkata

# 788
  • у нас
Получих си от Ина пратката. Този път изключително бързо. Може би, защото беше до кутия.
За играта за пастите за зъби не им вярвам вече как ще направят новото теглене. То мина половината време от второто теглене. Сигурно ще пуснат и новите регистрации в повторното теглене. И ще стане едно мазало.

# 789
  • Лясковец
Спечелих ваучер от анкетата на Лидл,дадох адрес офис на еконт,но получих съобщение,че пратката е в офис на DHL,ходих до офиса на еконт нямат нищо за мен,къде да го търся сега тоя ваучер,тези които са спечелили от анкетата им могат ли да ми драснат един ред на лично как са го получили.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 18:16 от Мариета Илиева

# 790
#BGMлоялнапрограма Спечелих ваучер от анкетата на Лидл,дадох адрес офис на еконт,но получих съобщение,че пратката е в офис на DHL,ходих до офиса на еконт нямат нищо за мен,къде да го търся сега тоя ваучер,тези които са спечелили от анкетата им могат ли да ми драснат един ред на лично как са го получили.

С риск да бъда оплюта, какво общо има поста Ви със # за лоялната програма? Вчера някой постна извадка от правилата!
Изобщо няма да натрупате точки, използвайки # където Ви падне! 😉

# 791
И аз чакам  DHL  днес. На смс пише в рамките на деня. Не знам,те какво си мислят, че аз си вземам отпуск, за да ги чакам да дойдат ли?

# 792
Днес получих кошницата от Орехите.

# 793

Току-що и аз с ваучер

# 794
Днес получих кошницата от Орехите.

Скрит текст:

И код за участие са ти подарили.
С удоволствие да си ги хапвате!

Допълвам. На снимката от сайта им има сушеница и 3 пакета нарязани колбаси. На твоята снимка са 2 пакета и няма сушеница.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 10:56 от niik

Общи условия

Активация на акаунт