Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 125 946
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 795
Леле, ама много скромно от страна на Орехите. Или аз нещо съм се заблудила, че по-пълна ще е. Добре, че се отказах да играя повече там.

# 796
  • Сливен
Леле, ама много скромно от страна на Орехите. Или аз нещо съм се заблудила, че по-пълна ще е. Добре, че се отказах да играя повече там.

Тъкмо това щях да напиша и аз. Очаквах да има сушеница, салам, луканка, а бе с една дума 10 продукта поне или по 1 от вид.

# 797
  • София
Гледайте бележките които ви дават
Пазарувала съм във Фантастико бях си разделила покупките
и кога са ми извадили дубликат така и не съм разбрала.
Касиерката си е взела оригинала и си играе с него.
Да пиша ли на Фантастико да питам защо така?
Помня една съфорумка така й бяха дали дубликата
и беше писала , а дали си е взела оригинала?
Скрит текст:

Скрит текст:
Спечелих ваучер от анкетата на Лидл,дадох адрес офис на еконт,но получих съобщение,че пратката е в офис на DHL,ходих до офиса на еконт нямат нищо за мен,къде да го търся сега тоя ваучер,тези които са спечелили от анкетата им могат ли да ми драснат един ред на лично как са го получили.

Куриери на DHL носят до адрес ваучерите от Лидл.
Еконт няма нищо общо.
Винаги давайте данни до адрес, ако кажат напишете офис на Еконт или Спиди
тогава пишете.
В този случай звъннете и питайте на кой адрес е офиса на DHL
и там го търсете или пренасочете до адреса да ви го донесат.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 11:13 от lite16

# 798

Да,обаче ОТНОВО са си "вързали гащите". Никъде не пише какво съдържа наградата.
Спокойно могат да излязат с обяснението "Снимката на Наградата е с илюстративна цел". .. и толкоз.

# 799
Днес получих кошницата от Орехите.

Скрит текст:

И код за участие са ти подарили.
С удоволствие да си ги хапвате!

Допълвам. На снимката от сайта им има сушеница и 3 пакета нарязани колбаси. На твоята снимка са 2 пакета и няма сушеница.

Има бабек и тел.суджук, на снимката в сайта луканката е Добруджанска, а в кошницата Чардака.
Самата кошница е с цената си все още(32лв) 🤣. 1 шишарка, 2 пръчки канела и една звезда.

Ще си регистрирам кода и ще се надявам на телефон 🫢🫢

# 800
Аз бях тази с дубликата.  Направо бях полудяла.Grinning Случката беше в ЦБА Варна, за соковете на Куинс.
Говорих тогава с управителя. Обясних какво се е случило и защо. Той взе два сока маркира ми ги и ми даде нова касова бележка без да плащам нищо. Dizzy Face
После дали не ги е сторнирал не знам, така и не спечелих  от играта  тогава, а друг път съм печелила. От тогава си отварям очите на 4, ако има нещо да направя скандала на момента, че постфактум няма смисъл.Rolling Eyes

# 801
  • Велико Търново
Уведомете ги, задължително!!!
Аз наскоро пратих детето за кроасани, като изрично му казах да донесе бележката. Връща се, носи ми бележката и какво да видя - съвсем друга бележка от това, което е пазарувал. Пратих го да търси бележката. На касата се оказала друга касиерка. Ровили в коша, няма и няма, докато синът ми не видял една касова белжка подпъхната под касовия апарат и помолил да видят дали не е тя - ами точно тя се е оказала, а на него му дали бележката на клиента преди него.
Гледайте бележките които ви дават
Пазарувала съм във Фантастико
и кога са ми извадили дубликат така и не съм разбрала.
Касиерката си е взела оригинала и си играе с него.
Да пиша ли на Фантастико да питам защо така?
Помня една съфорумка така й бяха дали дубликата
и беше писала , а дали си е взела оригинала?
Скрит текст:

# 802
Ако пробвате да регистрирате дубликата няма ли да стане? Т.е не са ли същите номера на касовата бележка или има разлика, поне да разберете дали е регистрирана или може нещо да е грешка от страна на касиерката.

# 803
Ее това е пълно безобразие! Разбирам да е оставена бележката от клиент, да си я приберат, но такава наглост... 🤯🤯🤯 Без думи съм!

# 804
И аз ще получа новата кутия на BUZZStore.
Да ви кажа, тази ми е най-исканата до сега!
Като видях продуктите в нея.... Направо ахнах!
Нямам търпение да я получа. 🥹

# 805
  • Велико Търново
Ако пробвате да регистрирате дубликата няма ли да стане? Т.е не са ли същите номера на касовата бележка или има разлика, поне да разберете дали е регистрирана или може нещо да е грешка от страна на касиерката.
Номерът на дубликата е следващия по ред, но организаторите изискват оригинали, защото дубликати на един касов бон може да се извадят много, дори в по-късен етап.

# 806
  • София
Поне да бяха избрали по-малка кошница, за да изглежда по-пълна. Joy

# 807

Една страхотна за мен награда от ИГ, пристигна току-що! Всичко е толкова качествено и хубаво.
Има Ролер,ластици за тренировка,въже за скачане,метър за талията... И кутия за хранене! Кутията е жестока. На три нива, със вилица,лъжица и нож. Абе супер!
Време ми е да влизам във форма.
Много съм доволна.

# 808
  • sofia
В правилата на хел видях,че пише, че за да се включиш за колата трябва да сложиш някакво тикче. Сигурно е коментирано, но може ли някой да ми покаже къде трябва да маркирам? Благодаря предварително.

# 809
  • у нас
В правилата на хел видях,че пише, че за да се включиш за колата трябва да сложиш някакво тикче. Сигурно е коментирано, но може ли някой да ми покаже къде трябва да маркирам? Благодаря предварително.
От коментарите по-напред разбрах, че това се отмятало още при регистрацията.

Общи условия

Активация на акаунт