Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 122 212
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 455
И мъжът ми е с пасти за зъби за 1 година, изписано е първо името и после фамилията.

# 1 456
Иеейй мисля ,че ме има с комплект пасти за зъби, телефона съвпада и инициалите на имената ми също, само  че първата буква е фамилията втората е името ,при вас така ли е. Как съобщават. Дано счупя каръка най- накрая. Честито на всички.
Миналата седмица, когато аз спечелих не беше така. Инициалите ми си бяха Име.Фамилия. Но нека сега кажат другите печеливши. Може да са обърнали буквите. Иначе изпращат имейл и искат до 2 дни да потвърдите като изпратите отговор с данни за доставка и касовата бележка.
П.С. С Мечо Пух съм от Queens, с 1 бележка. Увеличаваме армията от плюшени играчки на малката. Blush В Ная ме няма, за мое огромно съжаление.
все още нямам имел , жалко , а така се зарадвах.

# 1 457
Ааа, той имейлът май на следващия ден дойде. Сега погледнах. На 17.03. е било тегленето, на 18.03. съм получила имейл.

# 1 458
И мъжът ми е с пасти за зъби за 1 година, изписано е първо името и после фамилията.

Благодарение на вашия пост влезхнах да проверя, с тонколонка съм, а очаквах пасти за зъби Simple Smile
Благодаря, че споделяте. Нямам известие/мейл за сега.

# 1 459
Здравейте момичета.
Само ще ви предоставя тази снимка, а вие си направете изводите за кампанията на Chio.

Не мисля, че това е съвпадение тъй като лично писах на Chio по имейл да ги попитам разни неща за томболата им и отговориха, че ако си спечелил - не можеш отново.

Да, може да са различни хора, но какъв би бил шанса?
Аз съм една от печелившите. Получих 1 кашон чипс. Десислава Димитрова

# 1 460
  • оттам, откъдето започва България
Все още не участвам в играта.
Но, desislava_pm, възможно ли е да има и друга награда с Вашето име? (предвид информацията, която е споделена).

# 1 461
Спечелилите по няколко пъти от Chio сигурно са от снимащите кодове в магазините. Вкъщи за пореден път ни няма даже за 1 кашон.
От самите Chio твърдят, че трябва да пазиш опаковката на чипса до края на играта, аз все още пазя моите. Това би трябвало да означава, че снимащите в магазина няма как да спечелят, ако въобще някой им иска опаковката.

# 1 462
  • Елхово

С Интерлогистика! Уникален е Heart Eyes

# 1 463
  • Телиш/Плевен
Здравейте момичета.
Само ще ви предоставя тази снимка, а вие си направете изводите за кампанията на Chio.

Не мисля, че това е съвпадение тъй като лично писах на Chio по имейл да ги попитам разни неща за томболата им и отговориха, че ако си спечелил - не можеш отново.

Да, може да са различни хора, но какъв би бил шанса?
Ох, пак с тези имена...
Аз съм Десислава Петрова и имам само едно съобщение за една награда (кашон с чипс).

# 1 464
Имам една искрена молба!
Ако искате я уважавайте.
Спрете малко с това постоянно следене..

Това са наистина често срещани имена! Тези теории на конспирацията малко започват да дразнят.
Участвам в Милка,вече не броя бележките.
Участвам в Куинс,Чио,Мираж.
Участвах с Престиж,Морени,7Дейс.
Нищо не печеля! Ама нищо! Обаче това гледане на имена,вадене на таблици и прочие....е малко неприятно!
Има хора,които ЯВНО печелят честно.. и да дават обяснения,че са те,че печелят една награда,че не рисуват или просто имат късмет..е меко казано обидно.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 18:33 от Shu34

# 1 465
  • Телиш/Плевен
И да допълня към поста на Шу - има хора, които не желаят да излизат от анонимност, а такива постове ги карат да се обясняват и да застават с истинските си имена. Поставете се за момент на тяхно място. Аз от много години не съм анонимна, сама съм избрала да е така и не ми пречи, единствено е малко тъпо, че за пореден път трябва да се обяснявам, но какво да се прави...
Помислете за останалите и как ще се почувствате, ако един ден вашето име изтипосат така, а не искате да разкривате самоличността си във форума.

# 1 466
Специално с тези имена е все едно Иван Иванов  да се среща амнайсе пъти- толкова са често срещани...

Днес дойдоха настолните игри от Милка, страхотни са 😃

# 1 467
Наистина се превръщаме в сърдити лелички!
А аз определено не съм такава в реалния живот.

Бъдете по-позитивни и благодарни.
Каквото е отредено за вас, само ще дойде. ❤️

# 1 468
И да допълня към поста на Шу - има хора, които не желаят да излизат от анонимност, а такива постове ги карат да се обясняват и да застават с истинските си имена. Поставете се за момент на тяхно място. Аз от много години не съм анонимна, сама съм избрала да е така и не ми пречи, единствено е малко тъпо, че за пореден път трябва да се обяснявам, но какво да се прави...
Помислете за останалите и как ще се почувствате, ако един ден вашето име изтипосат така, а не искате да разкривате самоличността си във форума.
Аз незнам какво се обяснявате, радвайте се на наградите си и това е!
Който иска да следи,брои и дебне. В крайна сметка организатора решава

# 1 469
  • Телиш/Плевен
Аз още след последната конспирация си казах, че няма да обръщам внимание на такива постове, но понеже сега и моето име фигурира, нямаше как да подмина.
Иначе сега видях кой е пуснал поста - същият нов потребител, който връхлетя в темата да ни осведоми, че печелившите на смартфони от Чио били работещи там. Попитах още тогава за някакви доказателства, за да може да пуснем сигнал, постът ми си седи без отговор. А вместо отговор, днес нова конспирация...

elena_ivanova95, отново да попитам за някакви доказателства по първата конспирация. Впрочем Елена Иванова също е доста често срещано име. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт