Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 122 130
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Под Слънцето
О, играта на Малива  (обичайно)  е удължена. Не могат да ги раздадат тия маймуни Laughing
Следващо теглене - другият вторник.

# 1 516
  • При децата ми
И аз с награда от "Малива".

# 1 517
И аз с маливче

# 1 518
  • София
Добро утро и честит празник!
Днес е много емоционален и вълнуващ днес за мен и по този повод бих искала да подаря на някое малко сладурче едно мече-панда. Мечето е чисто ново, не е ползвано (подарък е към закупени от мен продукти). По принцип се води за колики, но моите момичета много си обичат да си ги гушкат и да спят с тях.
За да не спамим темата, моля да ми пишете ако някой го желае. Ще избера утре на обяд!

Хубав и усмихнат ден на всички и бъдете позитивни!
Скрит текст:

# 1 519
Здравейте, някой знае ли коя е агенцията, която провежда играта на Орехите? Много голям гаф ми се вижда това с постоянно променящите се срокове.

П.П. Имам една бележка на Малива, ще я регистрирам, за да зарадвам някое детенце на познати, иначе е сладка играчката, спечелих за моето.

# 1 520
ПОДАРЕНО
Някой ако иска от предишните маливчета (малките) мога да подаря едно. Още си е с етикетчето, моето дете така и не прояви интерес към него и предпочитам друг да му се порадва.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 10:32 от Бла бла бла

# 1 521
  • у нас
Здравейте, някой знае ли коя е агенцията, която провежда играта на Орехите? Много голям гаф ми се вижда това с постоянно променящите се срокове.
Пак ли са сменили сроковете? Агенцията е Белла България.

# 1 522
  • Пловдив
Белла България са самите производители, те сами си организират играта без рекламна агенция.

# 1 523
Някой ако иска от предишните маливчета (малките) мога да подаря едно. Още си е с етикетчето, моето дете така и не прояви интерес към него и предпочитам друг да му се порадва.
Ще се радвам ако все още е свободно за внучката.

# 1 524
  • Варна
Момичета,има начислени точки от лоялната програма на БГ мама.

# 1 525
  • Пловдив
И аз имам 318т от лоялната програма и чак не мога да повярвам😄
То тея 318т за нищо не стигат, но важното е, че ги имам де😊

Пс:Прехвърлих ги във виртуален портфейл и сега какво следва😁

# 1 526
Като събереш повече точки, купуваш си ваучер и си го харчиш в някой от онлайн магазините.

# 1 527
500 точки са ме наградили. П.с
Участвах в Данонино, но нищо.

# 1 528
По повод бележката дупликат за която писах вчера - обадиха ми се сега от Фантастико, върнали са камерите, то било станало грешка, те на предния клиент вадили дупликат и на абсолютна случайност я дали на мъжа ми, сега трябва да ида до магазина, аз или той да ни издадат нова бележка и да им върна старата - за което евала им правя че отреагира ха, но аз не смятам найстина че е било грешка ...

# 1 529
  • При децата ми
И аз съм с 500 т. от Лоялната програма.

Общи условия

Активация на акаунт