Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 122 092
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 575
Сикрет, давай. Бих направила на малката една Великденска фотосесия. Даже преди малко гледах цените на фотографа, който направи тази за 1-вия й рожден ден. Blush
Може да има и други желаещи от темата.

# 1 576
Привет!
Току що ми звъннаха да ми кажат, че са избрали участниците от анкетата: "Къде почиват българите?" и аз съм една от тях.  Томболата за определяне на наградите щяла да е в петък от 15 часа в гр. Русе , х-л "Бистра и Галина ", на събитието трябвало да присъствам задължително със съпругът ми, т.к. било семейна почивка. Имало няколко награди почивка в чужбина с 3 нощувки, куфари и още разни  дребни нещица. Започна жената да ми обяснява, че щяло да е много хубаво, там ще имаме възможност да си резервираме седем дневна почивка с 50% отстъпка и тук вече започнах да се съмнявам. Да не е някаква измама, да отидем там и да няма никакви награди, а да се опитат да ни пробутат някоя почивка срещу заплащане. 
На някой друг да са звънели?

# 1 577
Знам,че е много обсъждано назад в темата,но не си спомням и ще питам пак. Има 318 точки от лоялната програма,ако не ги прехвърля ще ги загубя ли? И ако да,до кога трябва да ги прехвърля?

# 1 578
  • Пловдив
aleksa-art, стой далече от тези измамници.
Всичко може да  ти излезе доста солено, ако им се вържеш на приказките.
Писано е доста назад в темите точно за тези с почивките.

# 1 579
Адмирации от мен за играта с пастите и бързината им- сутринта получих " Честито ", към 15ч пратих снимка на к.б. за валидиране и вече имам съобщение за пратката в Спиди за утре.

# 1 580
Привет!
Току що ми звъннаха да ми кажат, че са избрали участниците от анкетата: "Къде почиват българите?" и аз съм една от тях.  Томболата за определяне на наградите щяла да е в петък от 15 часа в гр. Русе , х-л "Бистра и Галина ", на събитието трябвало да присъствам задължително със съпругът ми, т.к. било семейна почивка. Имало няколко награди почивка в чужбина с 3 нощувки, куфари и още разни  дребни нещица. Започна жената да ми обяснява, че щяло да е много хубаво, там ще имаме възможност да си резервираме седем дневна почивка с 50% отстъпка и тук вече започнах да се съмнявам. Да не е някаква измама, да отидем там и да няма никакви награди, а да се опитат да ни пробутат някоя почивка срещу заплащане. 
На някой друг да са звънели?
На мен  също ми звъняха преди две седмици , но бързо ги отрязах...

# 1 581
  • В страната на бурите
divine_1 и аз чакам дъска от това теглене след като пратих данни - ни кост ни вест от Орехите.

# 1 582
От Декатлон имам начислени 6000 точки. Обмених ги за 20 лв ваучер направо.
3 хиляди от анкетата и 3 хиляди от уикенд пазаруването.
 Ще поръчам пак, защото до края на месеца има безплатна доставка до кутия.

# 1 583
  • Сливен
https://www.facebook.com/share/p/1BUspdsjHm/

Скрит текст:

Още една
https://www.facebook.com/share/p/1AJYVi9Mk6/
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 19:45 от сикрет

# 1 584
Ееех, зарадвах се първоначално, пък то...нищо.
Казах си, че веднъж и аз ще имам късмет за награда почивка, но уви. 
Почивка ще има, но като си я платя.  Simple Smile

# 1 585
Devin + Бурлекс, не видях да е споделяна:
"Закупи продукти на DEVIN в обектите на Бурлекс на стойност минимум 3 лв. и може да спечелиш бутилка за многократна употреба, направена от растителни материали."
https://izvorna.devin-promo.bg/

# 1 586
  • София
Знам,че е много обсъждано назад в темата,но не си спомням и ще питам пак. Има 318 точки от лоялната програма,ако не ги прехвърля ще ги загубя ли? И ако да,до кога трябва да ги прехвърля?
Ако не ги прехвърлиш до 6.04.2025 ще ги загубиш.

# 1 587
  • Телиш/Плевен
Ееех, зарадвах се първоначално, пък то...нищо.
Казах си, че веднъж и аз ще имам късмет за награда почивка, но уви. 
Почивка ще има, но като си я платя.  Simple Smile
За жалост да, наскоро и друг потребител писа за същото и тук му дадох линк към една по-стара тема във форума, в която е описана подробно схемата.

# 1 588
Как се използват точките в Декатлон?

# 1 589
Обръщаш точките във ваучер ( 3000т са 10лв) и си го харчиш онлайн или на място в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт