Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 122 055
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 635
Да не би да има условие в правилата, една бележка да участва само в една игра?
Не е това. Заради качеството на бележката е. Изпратиха ми имейл. Точно през датата минава бяла ивица и едва се вижда.

# 1 636
...
На Чисто играта не е лоша, но не е моята, малко награди и никакъв шанс, плюс, че пуф на този етап не ми трябва.
Дано някои организатори четат тук.. хубави награди са роботи за прозорци, прахосмукачки роботи, куфари, кафе машини, кафе автомати, подаръчни карти, гифт карти заредени с прилични суми, кошници с продукти.

Честити награди на всички!

Бих добавила пречиствателите за въздух, съдомиялни... Ваучерите за почивка да са на определена стойност, а не само за двама - така семейството ще може да отиде цялото - примерно не за 3, а за 2 нощувки, но ще са заедно и няма да се налага да отежнават бюдета си, а наистина ще насладят на наградата.

# 1 637
Не ми признаха бележката от Лидл и Ариел в другата игра на Ариел. Тя наистина е ужасна. Още като ми я донесе моят мъж и ме хвана яд. Супер бледа и през нея минават ивици, където дори няма мастило. Датата на бележката почти не се вижда. Какво правите в такива случаи? Искате ли на място и в момента на покупката нова бележка? Каква вина има купувачът, че в магазините касовите им апарати са под всякаква критика?
А като съм я регистрирала в играта на Лидл са я признали.
С дигиталната бележка от приложението, ако е използвано при покупката, не става ли?

# 1 638
  • Бургас
Аз искам в приложението на колата да има пак талони за Тефал.
Преди години ( по времето на ковида) имаше и се бях сдобила с няколко тигана и др. посуда. Сега е време за нова!

# 1 639
  • София
Сега от купоните на Глово пак може да си накупите посуда от Кауфланд.

# 1 640
На този номер звънят за онлайн анкета,нещо свързано с тютюнопушенето беше,но веднага ги отрязах. Вчера ми звъняха на единия номер, а днес на другия. А как се надявах да е от някоя игра

Аз също за първи път имам точки от лоялната кампания, моите са 318

# 1 641
Аз да се оплача, че не ми признават фактурата от емаг в naos-space.bg... не отговаряла на условията. Не видях къде е проблема, но явно само от аптека с бон може. Преди не ми признаха и бележка снимана с продукта, че пишеше само шампоан на нея.

# 1 642
  • Сливен
Ако някой има подобен стар уред.

# 1 643
Аз да се оплача, че не ми признават фактурата от емаг в naos-space.bg... не отговаряла на условията. Не видях къде е проблема, но явно само от аптека с бон може. Преди не ми признаха и бележка снимана с продукта, че пишеше само шампоан на нея.

В условията пише, че от емаг не важи.
Фактури също не важат.
Само касова бележка от аптека.

# 1 644
Ако някой има подобен стар уред.

Ако търсят на Снайге, ще им предложа хладилник от 1987, който работи и никога не е бил на ремонт. Simple Smile
Хел пуснаха много малко награди. От лични наблюдения, пие се повече от кола...

# 1 645
# 1 646
Изпращат ваучерите от Maggi Asia.

# 1 647
Одеало от Маги Азия някой получил ли е?

# 1 648
  • у нас
Одеало от Маги Азия някой получил ли е?
Само един потребител писа, че го  е получил.

# 1 649
Първата ми голяма награда за тази година ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт