В HELL участвам, но виждам че каузата е загубена, изтеглят си все едни и същи имена Генова я има в трето, четвърто и пето теглене, а в 6 то теглене от днес една моя адашка, я има и в съботните и в седмичните изтеглени.... може да са от групата на честно играещите и да са просто късметлии хората.. но малко е демотивиращо...
Вие честно ли играхте в орехите,щом сте с няколко дъски.
Съгласна съм че има измами,но понякога е късмет.Как може да има измама в Хел,тегли се кода,праща се снимка на кода,никъде в правилата не пише ,че имате право на една награда .Генова е с 30 кода,и три награди.(Споделени в темата при спечелване и при получаване) Обаче милото Генов ,нищо от никъде не печели.Генова е с дъска и от всяко теглене,обаче ако знаете колко вафли изяде Генова ,нищо....моментна награда почти никога....и да ,Аз съм Генова,и съм споделила всяка своя печалба.
А доколкото за орехите, не се притеснявайте мога да ви снимам опаковките, все още ги пазя макар, че незнам защо, като не ги искат...при мен нещата с орехите се случиха по следният начин: понеже не ми идваше SMS, им пишех през Месинджър, хората ми потвърждаваха и ми изращаха дъската, във всяко теглене ме имаше, но последния път ми изпратиха 2 бр, една счупена +1 здрава...
Радвам се за Вас! Успех във всички игри!
И при мен всичко е честно, не следя алгоритми, а разчитам на късмет...👍