Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 121 233
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
от Орехите няколко дъски от които 2-3 счупени 😃; 
 В HELL участвам, но виждам че каузата е загубена, изтеглят си все едни и същи имена  Генова я има в трето, четвърто и пето теглене, а в 6 то теглене от днес една моя адашка, я има и в съботните и в седмичните изтеглени....  може да са от групата на честно играещите и да са просто късметлии хората.. но малко е демотивиращо...
Чудех се дали да отговоря,но ще го направя.
Вие честно ли играхте в орехите,щом сте с няколко дъски.
Съгласна съм че има измами,но понякога е късмет.Как може да има измама в Хел,тегли се кода,праща се снимка на кода,никъде в правилата не пише ,че имате право на една награда .Генова е с 30 кода,и три награди.(Споделени в темата при спечелване и при получаване) Обаче милото Генов ,нищо от никъде не печели.Генова е с дъска и от всяко теглене,обаче ако знаете колко вафли изяде Генова ,нищо....моментна награда почти никога....и да ,Аз съм Генова,и съм споделила всяка своя печалба.
Супер, честито! Значи всичко е наред просто си е въпрос на късмет, радвам се за Вас!
А доколкото за орехите, не се притеснявайте мога да ви снимам опаковките, все още ги пазя макар, че незнам защо, като не ги искат...при мен нещата с орехите се случиха по следният начин: понеже не ми идваше SMS, им пишех през Месинджър, хората ми потвърждаваха и ми изращаха дъската, във всяко теглене ме имаше, но последния път ми изпратиха 2 бр, една счупена +1 здрава...
Радвам се за Вас! Успех във всички игри!
И при мен всичко е честно, не следя алгоритми, а разчитам на късмет...👍

# 1 816
Хайде, добри души, не достигат още 2 кода Бургаско за Leni94 🍀
Благодаря на всички които ми помогнаха. Събрах 3те кода които не ми достигаха!
И специални благодарности на TDK_91

# 1 817
  • у нас
В Орехите защо се учудвате, че някой е спечелил няколко дъски. Нали може да се печели повече от една награда? Всеки може да регистрира колкото кодове иска, но не е гаранция, че всеки печели.

# 1 818
petiu6a -исках да кажа ,че както вие можете да спечелите честно няколко награди от един вид,така и аз мога да спечеля от три тегления на Хел (различни награди)

# 1 819
Отдавна не съм влизала тук и вероятно сте коментирали, но ще съм благодарна за отговор за да не се връщам назад.😊 Ваучерите за Glovo могат ли да се комбинират?

# 1 820
Този път ще мрънкам вече. Никъде ме няма. Даже май не остана теглене, което да чакам. Мрън-мрън.
Успях да взема участие и в Хел , щерката ми носи по някое езиче от време на време ,но засега безрезултатно .

# 1 821
  • Стара Загора
Получих имейл, който информира за тази игра на Декатлон. С линк препраща към приложението и дава тази информация. Ако някой пазари скоро от там Blush

# 1 822
имам 3 кода от Бургаско ако някой му трябват

Аз също имам към 6-7, не съм събрала останалите, съответно няма да ги ползвам за играта.
Ако някой се нуждае, нека пише.

Съжалявам, че в последния момент казвам, но направих профил, за да ги подаря, иначе следя темата като гост от месеци. 😅

# 1 823
Много благодаря на lite16 за предоставените кодове на Бургаско.
Днес пристигнаха игрите от Милка спечелени миналата седмица.
В Орехите явно аз съм единственият карък регистрирах 2 кода,на дъска за мен няма, явно съм им в черния списък.

# 1 824
  • София
Кодове от Бургаско
ако някой ги иска
Скрит текст:

# 1 825
  • гр. Кюстендил
Ех, защо ли не писах.. имам нужда от 2 кода за Бургаско, ама то станало без 10.. днес погледнах Стекчето в Лидл ама за 2 бири само да го купувам и се отказах.. ако има някой на линия все пак, да помоля, ще върна на КК Simple Smile Хубава вечер!
И от инстаграм днес са ме изтеглили за безжични слушалки Heart Eyes Имам си само с кабел и все си казвам : ще си купя, ще си купя, и никога не купувам Grinning

# 1 826
  • София
Ох, голяма каръщина значи 😭 Така се бях раздала този месец, че участвах във всички игри с покупки (без бургаско и хел), ама ето, че месеца свърши и от никъде нищо. Имам 1 дъска от Орехите, ама тя не става и за отсрамване. До последно регистрирах бележки в Милка, ама тези настолни игри като шейната общо взето🤦🏻‍♀️
А сега по-нагоре видях, че Декатлон раздават ваучери за покупки над 300лв и естествено...аз направих поръчка за 400лв точно преди 2 дни 🤦🏻‍♀️
Радвам се, че поне има доста печеливши от форума. Дано през новия месец има готини игри, макар че ще се поспра малко, защото този изкупих всякакви прахове, препарати, шоколади, кроасани, шампоани, сокове, чипсове и тъй нататък 😅

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 00:06 от Пандишпан*

# 1 827
  • София
Нова игра на Милка от 01.04.2025 г. до 31.08.2025 г. с покупка само на големите им шоколади (250 гр. и 300 гр.). Наградите са билети за концерт на Кейти Пери :
https://www.milka-promo.bg/

# 1 828
Имам 3 кода на Бургаско.

# 1 829
Имам 3 кода на Бургаско.

Редактирам се…
  Играта е удължена до 20 април.
 Преди малко крайният срок беше 31.03.

Общи условия

Активация на акаунт