Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 121 223
  • 1 849
  •   2
Отговори
# 1 830
Кога ще изтеглят победителите и колко са на брой?
Имам 3 кода на Бургаско.

Редактирам се…
  Играта е удължена до 20 април.
 Преди малко крайният срок беше 31.03.

# 1 831
Много странни награди, Милкаа. Smile
И нощувка няма, летиш, буташ се на концерта и обратно.
По-добре да бяха билети за J Balvin в София, Енрике Иглесиас или Франкофоли.

# 1 832
Играта на Милка приключи. Спечелени са 214 комплекта игри. Опитах да играя за 215-ия с втора бележка за деня, но днес бяха стриктни и не ми я приеха.

# 1 833
За милка аз обърках сумата от продуктите направо яд ме хвана точно 154 лв съм дала в продукти на Милка забраних внасянето вкъщи на техните неща.. една игра на Олинеза не видях да е споделяна https://www.olineza-promo.com/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0w0mbW … kfbMqLG6_xhM6fyzA Simple Smile

# 1 834
  • Телиш/Плевен
Страхотна игра на Олинеза! Heart Eyes

# 1 835
  • Варна
Играта на Персил е активна,Лили https://persillilly.henkelpromo.bg/   
 Фантастико  https://persilfantastiko.henkelpromo.bg/

# 1 836
Юниливър как известяват за спечелена награда? Виждам номер като моя в последното теглене,но нямам имейл или смс и се чудя дали съм аз.

# 1 837
  • София
Страхотна игра на Олинеза! Heart Eyes
Някой в темата си я пожела и се чудеше дали няма да има игра, та ето късмет. Вместо 500 раници, можеха да бъдат комплекти.. имат хубави продукти като български производител, но не може всичко хубаво на едно място.

Успешен нов месец дружки!

# 1 838
# 1 839
  • оттам, откъдето започва България
А нова тема ще има ли? Thinking

# 1 840
Точно тези смотани раници ме демотивират да играя. Да беше продуктов пакет, щеше да е по-добре и за нас и за фирмата 😀

# 1 841
# 1 842
Добро утро Nature Sun With Face
има ли някой с планетарен миксер на Oliver Voltz V51115A от играта на Май дей и да го е ползвал?
Толкова го исках, а сега 2 пъти го пробвам и ми се струва, че не трябва да работи така - горната част все едно ще се разглоби.
Вчера се видях в списъка на Кауфланд и Коколино, нямам нито, смс нито мейл. Във всички други игри ме няма и сега чакам само Ариел Flowers Four Leaf Clover

# 1 843
Разбира се, че ще има. Не всеки, който пуска темите, има възможност на първо число в 6 да я
пусне.
Хубава е играта на Олинеза.

# 1 844
Добро утро Nature Sun With Face
има ли някой с планетарен миксер на Oliver Voltz V51115A от играта на Май дей и да го е ползвал?
Толкова го исках, а сега 2 пъти го пробвам и ми се струва, че не трябва да работи така - горната част все едно ще се разглоби.
Вчера се видях в списъка на Кауфланд и Коколино, нямам нито, смс нито мейл. Във всички други игри ме няма и сега чакам само Ариел Flowers Four Leaf Clover

Нямам същия, но през годините се сдобих с 3 и имам някакъв "опит" с тях.
Тесто ли му даде да прави?

Общи условия

Активация на акаунт