Не ми дойде менструация.На какво може да се дължи?

• 846
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Аз не знам да има магнезий на прахчета, който не е цитрат. Вие кой ползвахте?
Не знаех, че.сашетата с прахчетата съдържа цитрат. Единият беше Diasporal- по спомени. Другият не го помня. Беше преди 4-5 години, когато беше предписано да приемам магнезий от лекар. Този лекар дори два пъти ми намали дозата, и пак получавах разстройство. И после.заключи, че бях от хората, каито не му понясят магнезий. А ми се иска да приемам магнезий за проблеми в ставите и мускулите.
Имаше коментари в една тема"Здравословни въпроси и отговори". Там се обсъди подробно видовете магнезий и какъв се използва, за да не се получава разстройство. Бях запаметила.информацията в телефона си, но явно неволно съм я изтрила.

# 16
Проследи да не си гладувала, спазвала диети или тренирала интензивно последните месеци. Това често води до аменорея, но не се взима под внимание дори от лекарите.

# 17
  • София
отиди на лекар!

# 18
8 дни еднократно закъснение не е причина да се изпада в паника. Най-вероятно спирането на медикамента е оказало влияние. Просто изчакайте малко. Случвало ми се е до 10 -15 дни закъснение, при иначе редовен цикъл. Смяна на сезон, стрес, медикамент ( както в случая) и т.н са фактори, които могат да окажат влияние, след като бременност е изключена на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт