💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 14 027
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Давай Панадол и Нурпфен, не оставяй детето да се мъчи. Няма значение дали е от зъби или не.
Личната да стои тя с температура без лекарства, да видим до колко ще вдигне… И да хапва гъби 😁

# 661
Аз не давам за температура денем. Вечер давам една доза диалгин (течен аналгин за деца). Така спят спокойно и не се мъчат.

# 662
Давай Панадол и Нурпфен, не оставяй детето да се мъчи. Няма значение дали е от зъби или не.
Личната да стои тя с температура без лекарства, да видим до колко ще вдигне… И да хапва гъби 😁
Абсолютно съм съгласна, не оставяй детето да се мъчи. Пише за над годинка, но повечето майки сме давали преди годинка. На малкият ми син, дадох на 8 месеца и нещо. Тогава и тримата имахме корона и бях сама...
Зъби, мъби, температурата работи срещу евентуалната зараза в рамките на 37, стане ли 38, това вече изтормозва и изтощава организма. Който трябва да се бори... Затова трябва да се подпомогне. Ако сумати лекари, които са ми го казвали са ме лъгали, и аз сега лъжа.

# 663
Нз как се разбира кое от какво е.
Преди 10 дни имаше сополи, водих я на преглед и ми казаха, че е от зъби и че нямало проблем да излиза. Е, изпозарази още едно бебе, че и баща му. Бяха си само сополи.
Обаче в предната вечер имаше мега силно подсичане ( рязко дойде и рязко си тръгна) и венците ѝ са подути. Ама те ва подути вече месец.
Мисълта ми е, че май разбираш от какво е като мине време..🤦🏻♀

# 664
Плами е захранена от баба и дядо с козунаци 😂 Много и се усладиха!

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 18:29 от Фрезия

# 665
Фрезия! Страхотна е! Има прекрасни очи!🤗
Caprice, онзи ден съм изтървала твоето бебче 🤗
Верена също яде козунаци миналата седмица. Нашият хранилник е батко ни, малкият. 🤭❤️ Даде й скришно и каза "ного кусен! Яс тихо! Ссст, не казвай нисто!" 😂😂😂 много е сладък, постоянно иска да я храни!

И аз ще я пусна за малко 😊
Тя тук се обажда на баща си "татт" казва с ръката на ухото. 🤗
От известно време показва колко голяма ще порасне и си казва браво (с ръчички) (:

Боядисахте ли яйцата. Сякаш и по-готини са ми се получавали, но и така си ги харесвам! Е, тази година, толкова 🤷‍♀️😊

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 16:18 от КремонаЛиза

# 666
Пу пу страхотни момиченца Simple Smile. Ще чакам баткото със сварени яйца да се прибере от училище и да ги боядисваме заедно. КремонаЛиза, много са ярки боите, супер са.

# 667
Анника, моят батко е вкъщи, малкият е на градина. Та, с големият ги боядисахме, те затова повечето са "галактически" 🤭
Бели са повечето яйцата, затова станаха такива ярки, а и са обмазани с олио. 🙃

Приятелка на майка ми имат доста животни- пуйка всяка Коледа купуваме и периодично други птици, та от нея са ми яйцата. Има е тъмни яйца, не само бели, но съм доволна, че се домашни, нищо че не са само бели 😊

Любимо ми е синьо и лилаво от белите яйца как се получава - някак "изчистено".
Идната година вече ще ги боядисваме с чай каркаде - коприва, спанах, лук, куркума и т.н. тази година последно с химия 🤪 не че не я ядем на всякъде и в ресторантите. 😎

Вмирисах къщата да обезцветявам пъдпъдичите 😂

Пак ще кажа, безкрайно полезни са пъдпъдъчите яйца! Прочетете си и си ги хапвайте. Верена първо от тях яде. 😊

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 15:13 от КремонаЛиза

# 668
Много са ви сладки момиченцата 🩷

# 669
Благодаря!
Кремона и твоята е разкош 😍 Само за гушкане са 😁

# 670
Благодаря!
Кремона и твоята е разкош 😍 Само за гушкане са 😁
Благодаря! Да, аз наистина обожавам да гушкам това тлъсто телце! 🥰

# 671
  • София
Сладкишчета! 💛💛💛

Хубави празници, момичета! 💐

# 672
Ние тази година решихме с естествен цвят да правим. Ще пусна снимка като станат.

Ходи ми се на църква в събота, но за втора година няма да мога да отида. Утре ще идем да се проврем поне.

Сърбят ме ръцете за козунаците в събота, дано се получат. Весело и спокойно прекарване на всички ви!

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 19:45 от LucyFord

# 673
Кремона, аз пък изтървах твоята Simple Smile

Ето я пак моята бебка, която всички мислят за момче - днес беше с лента за коса и пак ама то момиче ли е, мислех, че е момче Scream

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 06:52 от caprice

# 674
Прекрасни са! Само за щипане и гушкане 😁😍
Каприз, миналия път я бях изпуснала, но сега я хващам 😍 Аман от този въпрос, момче ли е…. И за двете са ме питали 🙄

Общи условия

Активация на акаунт