💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 5💛

• 13 449
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
И ние днес ставаме на 10 месеца. От скоро пълзи добре, преди малко пропълзи и после се влачи. Почти едновременно стана с изправянето, но е много нестабилна още, криви стъпалата, но има желание.

# 751
Март месец пълзеше, сега вече на 4 опори е мн бърза. Изправя се по мебели сама, но не прави крачки и не седи без да се подпира.
Има си вече нови два зъба 5 и 6ти. Беше адски раздразнена последните дни от зъбите, мн се радвам, че избиха.

# 752
Май имаше разлика между пълзи и лази 🤣 Аз ги ползвам като синоними. Имах предвид, че на 4 крака запопна да се движи на 7м.

# 753
Моята от близките дни пропълзява, иначе  се движеше армейската. Научи се, заради позицията на краката й при изправянето. Изправя се от началото на април някъде. Но е с 0 зъба. На 26 става на 10м. Последните дни е ужасна, дере се за всяка дреболия, все едно я колят.
Не иска да стои седнала някъде и да ме чака да си нарежа салатата например. Въобще не мога да я накарам да седне в кухнята. Осъзнава, че я чака скука ограничено движение от коланите според мен.

# 754
Ванина преди около месец пропълзя, тоест на 9м. и нещо и почти по същото време започна да се изправя сама в кошарата. Буквално в момента, в който я свалихме на долното ниво. Вече е лудница вкъщи, постоянно или е в движение или е права някъде, но без опора още по макс 3-4 секунди се държи.
Зъбите са и топ обаче. Три са, само долу, но са феноменално разположени: първо и изби втория резец от едната страна, после първия от другата и сега чак пробива този между тях. Баба ѝ се подиграваше, че е като хипопотам. Joy
Скрит текст:

Малко по-късно и новата тема ще пусна, само да заспи съсела. Grinning

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 21:26 от davisgirl

# 755
Моята пропълзя малко преди 6 месеца, все още не виждам че скоро ще проходи. От седмица се катери върху масичката си за игра или уолкъра и се качва върху дивана, много е опасна вече. Вади капачките от контактите. Изкърти ни пластмасата на подовия климатик, сега съм го преградила със столове... Качих си компютъра, (който е голям колкото два стандартни) върху бюрото, защото му разказваше играта. Голяма е бела Simple Smile. Ние имаме цели два зъба. Кухня не яде, нито държавна, нито частна, не яде и пюрета с частици, а иначе дъвче зеленчуци, хляб, сполети и каквото и допадне. Днес взех шише със сламка на Авент 9+, супер е. Иначе пие и от чаша, но на вън или вечер не е удобно. Най най милото е че се гушка, и докато е на стола си подава главичката и иска да я допре до мен.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 20:02 от Анника

# 756
Плами току що се изправи за пръв път 😁❤
Нито пълзи, нито лази. Но се набра на колата на кака и и стана права 😁 пу, пу.
Зъби също няма.

# 757
Заповядайте в новата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1769384 Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт