Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 308
  • 903
  •   1
Отговори
# 435
Дани, то малко майтап на твой гръб, ама гледай какво нещо е балансът. Трябваше да си счупиш ръката, за да започнеш да тренираш 😀
Иначе, със сигурност ще се събереш. Продължавай все така. Тялото, като свикне, самО крещи за движение и активности.
Издаваш ли звуци- ох, ах, олеле.
И Принц Папи повтаря ли 😘

# 436
Човека цял живот спорт е учил и правил, културизъм, интелигентен е, много е чел и гледал и е успешен... полезен е много със съветите си.
Но не е доктор, не е практикувал и основните му реални, от живота наблюдения са на млади хора или ако са по-стари, те са били бивши спортисти...
Мисля си, че призмата му на поглед и преценка е изцяло пречупена през това Simple Smile

То и ние нямаме дипломи, ама знаем повече от някой лекари Grinning
В гроба да съм отишла до сега  ако бях продължила да слушам лекарите.
Видеото дава добри съвети на тези, които все се мъчат и все имат йо йо ефект.
Тоест за новаците в темата. Макар че много са малко,  които отиват там.
Вече с какви хора е контактувал, не мога да се изказвам.
Но се съмнявам всички идващи при него да са били с изваяни тела.
В някои от видеата е споменавал, че и с наднормено тегло са идвали при него.
Ама още не съм му изгледала видеото за кока кола зеро. Там вече отсега си знам, че няма да се съглася с нещата.
Айде да ми пие по 3-4 на ден за два месеца и после да ми каже  как е.
Joy

# 437
Аз до сега не бях попадала на този човек, ще му погледам видеата определено, макар че това, което казва във видеото съм го чела..  но ми беше интересно. Напоследък повече слушам и гледам видеа, отколкото чета...

# 438
От живот на кантар го знам.
Като почна и тук някой го даде.
Някои интересни неща има. Запазила съм си за гледане.
Има неща за които не е прав.
Хвали ми Емилова и кока кола зиро.
Затова с едно наум го слушам, но това видео е добро.
Сещам се за една позната,която все е на диети.
Включително и на кето е била и нввмх и после пак минава на старото си хранене и пак пълнее.

Това видео Брия е за теб всъщност като се замисля Stuck Out Tongue Winking Eye
Щото и ти си палавница голяма

# 439
Дани, то малко майтап на твой гръб, ама гледай какво нещо е балансът. Трябваше да си счупиш ръката, за да започнеш да тренираш 😀
Иначе, със сигурност ще се събереш. Продължавай все така. Тялото, като свикне, самО крещи за движение и активности.
Издаваш ли звуци- ох, ах, олеле.
И Принц Папи повтаря ли
😘
Въхнимоа! Хиля се с глас и не мога да спра от няколко минути, представих си цветно! Joy
Макар че това си е идея, ако подлежи принцът на нарочно научаване, да го научи да приказва мотивиращи и подканващи неща за спорта Grinning

А тоз Живот на кантар толкова ли е ужасен колкото предвиждахме отначалото или са минали на някакви що-годе разумни подходи? Няма да седна да го гледам, но ми е интересно с какво "хранят" драгия зрител, пусто любопитство нали.

# 440
Отврат.
Заблуждават хората още повече с това предаване.
Превъртам на бързи обороти да не си губя времето.
Закуската е боровинки с мюсли и чия.
Абе бая в си хапват.
Иначе като цяло не е ок, но от друга страна с тия кила по-добре засега с този режим.
Иначе изключително глупави игри.
Някои са гавра чак.
Абе ползата ми е, че едно упражнение си харесах. Май от Анита беше.

# 441
То и за мен...не само за Брия 😉 Аз бях на диета 2018г за няколко месеца тогава свалих от 67 кг на 56кг и после си ги върнах и то точно както каза човека за 4-5 години си ги върнах. Та сега пак ги свалих, този път дано да ги задържа, даже онзи ден се мерих 55.8 кг. ...ама до кога ли. За сега се чувствам много добре, не ми прави впечатление кой какво яде, винаги мога да си поръчам месо със салата навън, не е примерно като зоната да се чудиш какво да си поръчаш като седнеш някъде, дано така да я карам и за напред.
П.С. взех си и няколко дрешки С размер, та дано не връщам кг, че ще идат на вятъра 😉

# 442
  • София
А тоз Живот на кантар толкова ли е ужасен колкото предвиждахме отначалото или са минали на някакви що-годе разумни подходи? Няма да седна да го гледам, но ми е интересно с какво "хранят" драгия зрител, пусто любопитство нали.

Този Живот на кантар го гледаме с дъщеря ми, защото тя по едно време искаше да става диетолог. Blush
Хората отслабнаха с 10-20 кг за 1 месец, в зависимост от какво изходно тегло тръгват - тези с по-високо начално тегло съответно свалят повече кг . Състезанието е обаче свалените кг като процент от общото тегло, така че да могат да сравняват. Правят двуразови тренировки в деня, които са доста интензивни за тях, като гледам каква пот се лее. Чудим се с дъщеря ми как издържат ставите им. Така стопяват мазнините, но качват мускулна маса, всъщност други мерки не мерят, само кг. Така, че ако някой качи мускул, ще има съвсем малко разлика на кантара.
На жените май дават по 1500 ккал на ден, което не знам как точно се отразява на една 100-кг жена, която тренира по 2 пъти на ден.

# 443
О да, доста лесно е на нашия режим при излизане. Писала съм и друг път - аз вкъщи възможност да си сложа скара никога не съм имала, а пък обичам. И съответно за мен хубава мръвка на скара си е деликатес, то голяма вкусотия. Ами, почти няма място където да няма някаква пържола на скара в менюто. Или пък някакви дреболийки също, за редки случаи си затварям едното око че ще са сложили олио в тигана и компенсирам вредността с приятни емоции Grinning А ако съм на място където предлагат език в масло или шкембе в масло... направо за гурме ресторант го броя Grinning

Елора, нямах големи надежди след това дето разправяхте тук като стартираха, ама да питам все пак... знам ли, стават чудеса Grinning Е, явно не стават чак толкова.

# 444
Аз от дреболийките ям само дроб по селски, но скара, пържоли има навсякъде. Сега бяхме в Испания, нито веднъж не кривнах. Салата с месо и това е, навсякъде има и салата и месо. Аз даже вече немога да го нарека режим това нашето. Само дето свински пържоли неможах да се науча да ям карам я на пилешко, риба и кюфтета и кебапчета, ама пак става. Кефир опитах и то не е моето, аз все на обратно на хората...
Но хора всичко, което постигнах е защото попаднах тук. Благодаря ви!

# 445
И да не ядеш всичко, пак гладна няма да останеш, видяла си вече. Аз пък риби и други водни обикатели не ям, никакви, гадни са ми. Ама досега никой не е посмял да ме набеди че съм недохранена Joy

# 446
Уф, аз мушнах сега две пъстърви. Мм се отказа от порцията в моя полза 🤣. Той само ходи да ги хваща и после ги чисти . Рибарите риба не обичали. Ама давА инструкции, че ако ги изпържа, както ги яде в Доспат, щял да яде пържена пъстърва. Ей сега. Тая крехка риба в мазньоч. Като не щЕ, много му здраве. Аз си ги усвоих и двете. Оправданието ми е, че днес направих 16 000 крачки.

# 447
Абсолютно, аз като не обичам нещо немога ще се насиля да го ям 1-2 седмици и ще си я подкарам по старо му, затова си адаптирам храненето по мой вкус, за да е дългосрочно.
И както казваш като седнем някъде  хич не се залъгвам, че готвят с нещо по различно от олио, ама пък аз в останалото време като не ползвам не е болка за умиране. Пък и за дестина дена ядене навън не качих, а съм и без Глюкофажа. Така че продължвам. Една позната ме беше много наплашила каза ми че след като са ми го спрели, а то стана месец без него, ще кача всичко пак обратно. Но не е така, поне за сега. Три дена си поднових и тренировките, че там не ходих, но от обикаляне си строшихме краката...

# 448
Нати, аз все още недоумявам след като предаването е спряно в САЩ поради много травми, че и смъртни случаи, с какъв акъл го вкарват тук.
Вкарай някое успешно предаване.
Имаше преди време едно друго предаване ми беше по-интересно.
Време за промяна, нещо такова.
Взимат такива дебелички. Правят им операции да им оправят лицата ако са грознички, изсмукват им мазнини колкото могат. После ги почват с хранене и тренировки.
Храната беше по спомени близо до нввмх, но много малки порции и през 2 часа. Явно за стомасите да им се смалят, но и така също се сваля.
И накрая ги даваха преди и след и беше много яко.

# 449
Ти пък... за някое много успешно ще трябва много пари да платят за правата Joy
А и наднорменото тегло си е актуална тема, освен че сеирът винаги продава.

Общи условия

Активация на акаунт