Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 21 931
  • 903
  •   1
Отговори
# 900
И мед съм слагала и масло, не става.

# 901
Аз като съм хремава, е на две положения - едното е пълен блокаж и оток, абсолютно нищо не тече и не преминава, а другото е точно обратното - чешма Grinning Средно няма. Единственото което внася някаква промяна са етерични масла и евентуално да взема примерно надвечер нещо кото е изрично отпушващо от тия разтворимите за настинки, да отбъбне лигавиците че като легна иначе и няма дишане.
Имам приятелка която като е много хремава си слага памучета с ракия в носа... ама на нейното махвам с ръка, защото тя всичко лекува с ракия по принцип Joy От това наистина биха ми се отпушили де що имам чакри, макар и вероятно само временно Grinning

# 902
На много места, където са малки фермите, стопанства с 20-30 животни, натиснати от службите и държавата, едвам дишащи и на ръба да разкарат всичко... като им спомена млеконадойните крави, големите, Холщейн и подобни все едно анатема, някакво табу е, махат с ръка и псуват на ум, никакво мляко не било това...
... ела, каза, в тези бутилки да ти налея такова мляко, дето никъде не си пил...
И един от хората там си гребва с канчето от охладителя и пие направо и ми се усмихва Simple Smile
До тая ферма стигнахме с джипа, ама не градски, а тия, с шнорхелите и лебедките... то с нормална кола е невъзможно... ходихме и до съседната, за да вземем два фазана, мъжки и женски, ловихме ги с ръце из обора, голяма гоненица беше... после натоварихме на джипа и коза с яренце Simple Smile
Млякото е много хубаво, мирише хубаво, на живот, не на животно... пих от него и ми е като мехлем на стомаха, никакво свиване или реакция...

След като се прибрах, към 21 часа беше... защото голямо обикаляне из стопанствата... малки такива, все едно назад във времето със 100 години си се върнал, и усещането е едно такова, не знам... истинските неща миришат на земя и обор и животни, но не е гадно, просто прекалено земно и животинско... целият мириша на фауна ха ха ха...

И това се наричат Щастливи кокошки, не като онея, на етикетите в маркетите Simple Smile

# 903

Общи условия

Активация на акаунт