Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 202
  • 903
  •   1
Отговори
# 855
# 856
Уф, има ли някой бабешки илач за отхрачване и за по-скоро задна хрема? Натам отивам вече уж, фазите с раздразнено гърло и с обилната водниста хрема ги минах, това би трябвало да е следващото, макар че и синусите ми още са трагедия.
Нещо нямам мераци да питам в аптеката, там обичат сиропи да ми предлагат а това се знам че няма да го пия Grinning
Лоча топли течности често (билкови чайове),вземам си Геломиртола, като съм си вкъщи и аромалампата ми гори с мента, евкалипт и чаено дърво. Все си мисля че нещо пропускам дето да мога да го направя и него.

# 857
  • София
Инхалации

# 858
Инхалации с какво? Под душа от горещата пара ми е супер и някое време след това. Над съд наведена обаче не ми се получава, навеждане със синузит е кофти преживяване... Аз затова умирисвам цялата стая с аромалампата и не ходя аз да се навирам в каквото там искам да дишам. По малко Кармолис в чая чат-пат също.

# 859
Правите ли кефир в пластмасови съдове? Дрънкам тук 4 буркана, но нещо ми писва да ги мия. Та имам една кана 2 л., ама е пластмасова. Мисля в нея. Предполагам няма разлика, но да питам.

# 860
Пластмаса мразя да мия, ако има как всичко ще ми е само стъкло и неръждаема стомана. Та точно кефир не съм, то вероятно зависи и от пластмасата, те един вид ли са. Като си го правя на парфе желирам в пластмасова купа де, уж сравнително читава. Пак ме дразни но по-лесно се вади от нея.
А ти с твоите по 4 буркана... Направо в супник или тенджера, ако нямаш някоя голяма кана за вино и подобни Grinning

# 861
Гущер, има буркани и от 3 литра.
И аз не обичам пластмасата.

# 862
Куци са за миене, особено ако не са ти някакви малки ръчичките и няма как да бръкнеш с ръка. Моята едвам влиза и то лавата само, дясната с малко вече ще се заклещи, а мъж не си представям - сигурно би предпочел няколко по-малки.

# 863
Правите ли кефир в пластмасови съдове? Дрънкам тук 4 буркана, но нещо ми писва да ги мия. Та имам една кана 2 л., ама е пластмасова. Мисля в нея. Предполагам няма разлика, но да питам.

Няма начин в пластмаса.
И моите са 4. Две с гъбка, две с готов.
Днес даже си купих стъклени купи за работа да си нося храната, защото се дразня да ми седи в пластмасата.

# 864
Натка го каза, тегав е за миене. Гледах кани по 2,5 л. джам, но цена 20 кинта. Ко, нье! Имам един 5 литров, в който правя туршия, ама още не съм готов за такова производство. Иначе в него първокласник, от не особено умните, може да си вкара главата. Stuck Out Tongue Winking Eye Правя по два литра през ден, че не ми се занимава всеки ден да дрънкам с бурканите, цедя, пресипвам.

# 865
Аз на седмица правя по два буркана горе долу.
Просто не го изваждам от хладилника.
Вчера заредих, днес го извадих, разбърках да влезе въздух и го прибрах.
Иначе няма кога да го пия.

# 866
Аз ги слагам в миялната. Ползвам 10-на буркана и винаги имам чисти.

# 867
Гущер, някаква по-голяма стъклена купа за салата или от сорта няма ли да ти свърши работа? 2 литра не е чак толкова много, то изобщо не е задължително да е тесен висок съд като буркан или кана. Всякак става. Е, не е толкова удобно да пресипваш като цедиш ама аз бих хванала най-безсрамно един стоманен черпак и давай Grinning
За мойте ройтерчета се ядосах като видях цените на по-големите мерителни кани от стъкло, наругах ги на 2-3 езика да си гледат работата и си купих едно малко черпаче от стомана и с него си пълня бурканчетата. Ама ха Grinning

Иначе ако не друго, тия дни го докарвам на ОМАД - не ми е особено интересно да ям като всичко ми мирише на Геломиртол Joy

# 868
Предпочитам нещо с капак, особено след като днес преследвах една едра зелена муха.
Сложих в каната и утре ще видя как е. Ако нещо не ме устройва, ще търся друг вариант.

# 869
Е, покриваш при всяко положение, няма как.
Ще го измислиш, разбира се, просто давах идея че може всякаква форма съд да е, а не задържително тесен и висок.

Общи условия

Активация на акаунт