Ти какво сготви? Снимай, покажи! 143-та тема

• 108 762
  • 757
  •   2
Отговори
# 750
Печени камби с моркови и чесън

Ориз със зеленчуци и яйца

# 751

Макарони “Карбонара”с цели яйца,бекон и магданоз

Пиле фрикасе

Салата от кореноплодни зеленчуци иииииииииии

Торта с натрошено тесто за бисквити и ванилов пудинг Cake

# 752
Да се включа с Нахут яхния.

# 753
Да се включа с Нахут яхния.

Нахута много изглежда като боба, като вкус как е аджаба, до сега не съм готвила, но изглежда апетитно.

# 754
Благодаря, Много е вкусно наистина и не е трудна. Визуално може да изглежда твърдо, но изобщо не е. Нито е преварен. Перфектната среда. При интерес, заповядайте рецептата:

Скрит текст:
Нахут Яхния със Свинско

Нахут около 500 гр (насипен, доста пакетирани не увират!) се измива и се оставя предната вечер да кисне в студена вода. На следващият ден в голяма тенджера запържваме свинско месо (400 – 500гр) на парчета. Слагаме добре измитият нахут, заливаме със студена вода, добавяме подправки: (люта чушка, червен п., морков, цяла скилидка чесън , нарязан лук, печена чушка нарязана – ако имаме, много добър аромат вкарва, щипка джинджифил, щипка чубрица, щипка босилек, сушени зеленчуци ч.л. (на биосет има страхотен микс от тях, другите марки не стават) дафинов лист, и олио 5с.л. 1чл сол) *винаги може да си доосолим след като е готово.

Варим 2 часа на 3-4а степен (от 6). Добавя се вода ако е нужно. След това добавям нарязан/настърган домат и още сол ако е необходимо. Задължитено накрая се слага домата! Ври десетина минутки.

Готово 😊

*за много манджи я ползвам

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 10:01 от AniNe

# 755
Здравейте!
Включвом се и аз при вас. Отскоро се сещам да снимам и се надявам и аз да съм ви вдъхновение, каквото сте вие за мен.

Фритата с пиле и зеленчуци от мен.

# 756
  • При децата ми
Малко от мен, от последните дни.

Пилешка супа.

Прясно свинско месо с лук на тиган. Много вкусно!

Домашно приготвени талиатели със сос от сирена, който за съжаление не се получи.
Талиателите, иначе, са много вкусни.

Любимата картофена супа.

# 757

Общи условия

Активация на акаунт