Отговори
# 270
Момичета и аз се записах в оня списък най - накрая - май бях последната. luvbed
Не си, не си.

И аз, и аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green(ако не се брои неуспешният ми опит, завършил с прокървяване....).

Момичета, пак питам - ако може някой да ми каже как да разбера, дали малката има диария?

# 271
Анджи - страхотни снимки  Peace

Тази река къде се намира? Да не е из Тревненския балкан някъде?

# 272
Антибиотичен крем Бактробан изписват за стафилококи.

Аз се отказах да мажа , да давам антибиотик, а те да рецидивират постоянно в носоглътката на Ники. Ако имунитета е силен те не разболяват, малко да отслабне и хоп - ангина.
Лошото е, че се предават и много се притеснявах за бебето. Но няма индикации и не ги мисля вече.

И аз съм извън оня списък Thinking

Ели, реката е в Родопите, гр. Рудозем - моя роден град Simple Smile Благодаря, още се уча.

# 273
Аз се отказах да мажа , да давам антибиотик, а те да рецидивират постоянно в носоглътката на Ники. Ако имунитета е силен те не разболяват, малко да отслабне и хоп - ангина.
Peace Peace Peace

# 274
    Верно ли?Учиш фотография?Или се шегуваш......
    Наистина много са ти хубави снимките!

# 275
Самоука съм  Grinning С фотоапарат и фотошоп, полека взимам уроци от Интернет и книги, когато имам време.
Но в онзи фото-форум има прекрасни снимки, не знам кога ще достигна тяхното ниво Simple Smile, ако изобщо го достигна.

# 276
  • София

Момичета, пак питам - ако може някой да ми каже как да разбера, дали малката има диария?

В предната тема и аз питах - ето отговора на ФрийСоул
За акитата - нормално е да са и по-течни, и кашести. Важно е да не са твърди и сухи топчета (запек) или съвсем течни и почти безцветни, много светло жълти, почти като жълтеникава вода (разстройство).  .

Ето и още една:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=173930.msg3453793#msg3453793

# 277
Самоука съм  Grinning С фотоапарат и фотошоп, полека взимам уроци от Интернет и книги, когато имам време.
Но в онзи фото-форум има прекрасни снимки, не знам кога ще достигна тяхното ниво Simple Smile, ако изобщо го достигна.
     Като имаш желание,а особено талант newsm10

# 278
Привет!
Докато изчета и напиша нещо, тя темата хвръкнала... По същество:

1. Magnoliamm, поклон пред това, което правите в Сдружението!!!   bouquet  Радвам се, че се е получил страхотен концерт с Ибряма и Илия Луков!!!
2. Dessichka, нашия приятел Криско голям хубавец! А фотосесията е чудна! Айде да ги срешнем, да ги видим как са пораснали за тези 2 и нещо месеца!
3. По темата за ръчичките, зъбките и т.н. - аз малко със зор натъпквам  в ръката на Ивета дрънкалка, ама като хване не пуска! Само дето си бие главата като Симона на Ним  doh
4. Ivonska, ти защо избра този начин на ваксинация? Гледам, че повечето сте се спрели на Пентаксим. И аз така бях решила, ама някой чувал ли е, че пентаксима не е достатъчно ефективен? Четох едни неща в здравния форум, дето ме разколебаха...

Лека вечер от мен и до скоро в новата тема  Hug

# 279
  • София

4. Ivonska, ти защо избра този начин на ваксинация? Гледам, че повечето сте се спрели на Пентаксим. И аз така бях решила, ама някой чувал ли е, че пентаксима не е достатъчно ефективен? Четох едни неща в здравния форум, дето ме разколебаха...

Мангъров - Завеждащ детската педиатрия на Инфекциозна б-ца домъкна тез ваксинки на моето настояване да ми се явне с най-доброто в бранша...  Mr. Green Подробности не знам, щот не ща да разбирам от всичко, ама обещах тук на някой да го питам - утре като кацне за повторното ваксиниране. Ние нали сме големи...  Mr. Green

Абе, земетръс ли има или Ним празнува РД на татето??? Вие там - в Канада и Холандия, усещате ли, бе?   newsm78

Малееее, некой да ме гръмне!  Crazy

# 280
  • София
Ама пък съм дискретна, а?  Wink

Извлекох Шош на разходка - от 5 до 6 сега. Беше здравословен, чист студ и сме по-добре (особено той, аз, както се виде, съм с отклонения).

# 281
sasha_gbg, много ти благодаря  bouquet  bouquet  bouquet, успокои ме! Питам, защото нашата госпожица ходи с 2 памперса (вместо ортопедични гащи), ама акитата бяха в такива количества, че памперсите бяха пропуснали и имаше излято ако в бодито до вратлето! Mr. Green

А пък да ви информирам какво ме "светна" днес мойта педиатърка - че ако не захраня (всъщност вече съм закъсняла даже) от 40-ия ден със сокове и от 2-ия месец със зеленчукови каши, ще докарам на детето желязодефицитна анемия!!! На което аз й казах да си гледа работата! Добре, наистина, няма ли кой да ги образова тия наште педиатри - еми да вземат да прочетат малко от учебници, излезли след 1960!

# 282
  • София
А пък да ви информирам какво ме "светна" днес мойта педиатърка - че ако не захраня (всъщност вече съм закъсняла даже) от 40-ия ден със сокове и от 2-ия месец със зеленчукови каши, ще докарам на детето желязодефицитна анемия!!!
А пръжките с лук от кога?????????????????

Пак ме избива на садизъм...  SickМахам се да не оцапам форума със зелена плюнка...

# 283

Г.Димова, докладвай доволна ли си от Молфикс.... newsm78

не сме го пробвали още,е днес цял ден скитаме и малко и дъждец ни валя та се притесних Вики да не се разболее

# 284
Ауу, Деси, разгледах темата, която си направила. Ми тя много красива, браво, поздравления!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт