Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 207
  • 1 172
  •   2
Отговори
# 930
Добро утро, време е за цветно избухване. Пролет е  и мрачното време не пречи Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 20:42 от pep_si

# 931
  • София
Днес извадих гламур гуменките, които купих есента и обух два-три пъти навън. За сметка на това си ги нося вкъщи. Тогава не се възприех с тях, но сега ми е много свежо и забавно. Иначе са мега любим модел, който купувам във всеки цвят, в който ги направят.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 10:40 от etomira

# 932
Марджи, Етомира, Пепси, Майолка, Магни, видях ви, харесах ви!
За да съм по темата днес след работа ще се преобличам за родителска среща с лилава риза, подарък от приятелка от Америка. Ризата сигурно е на около 7- 8 години.

# 933
Разкошна риза Мариат 💜, цвят и кройка са много, много мои.
Разкошна Пепси 🩷🧡 полата е великолепен десен, съчетанията са голямо вдъхновение
Свежа и тъничка Етомира 🐆,
Магни мацка-мацка си, харесваш ми в по-широки дънки
Марджи в люляци 🤍💜
Майолка, роклята е толкова твоя 🙂
Май нищо не изпускам....

днес цялата черна, само ризата носи усещане за пролет
....

Виждам много точки, дънкови рокли, бяло, балеринки, М.Джейн обувки, цъфнали магнолии и така

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 08:33 от Al Georgieva

# 934
  • Берлин
Имах лилав период, много ми отива нюансът лилаво с капка сиво и зелено. Кубинки, чанти, все там бях поне 2 години. После дойде зеленият ми период. Стана ми любопитно дали има връзка между фаворизиран цвят и психичното и емоционално състояние към момента. Чели ли сте нещо такова?
Днес поизвадих по-пролетни дрешки и прибрах най-дебелите. Много странно - основно тъмни цветове - синьо, зелено, пурпур, черно. И на фона на това 4 туники /едноцветни/ - наситено жълто, парижко червено, корал и искрящо сиво. Озадачена съм от изборите си. И май някакви хамелеонщини ме тресат, не знам.
Иииии...на 3-ти ще дебна билети за още една любимка - Лейди Гага обяви турне и ноември е концертът в Берлин.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 22:42 от PAPURCHE MEHURCHE

# 935
Само аз ли не съм запленена от люляковото Thinking На който го видях, стои чудно, а на мен ми прави тена сивкаво-жълтеникав болнав. Пастелно розово и "пепел от рози" ми стои, но всичко "студено" лилаво (от бледо люляково до наситен лилав цвят) направо ме смазва... И кралското синьо ми прави този номер. Всичко друго синьо-зелено и  navy  са си ОК Rolling Eyes

# 936
Лилаво и на мен ми харесва и се харесвам!

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 22:48 от mimi.7299

# 937
  • Sofia
При мен е обратното. В студени виолетови светя, а в пепел от рози повяхвам.

Вчера за събитие облякох черна миди рокля без деколте с черни обувки и за да не приличам на вдовица върху нея сложих бяло манто и черно-бяло копринено шалче. Погледнах си монохромния скучен вид, грабнах червена чанта и цапнах лаковото червено диор 999. Joy Не ми хрумна да се снимам.

# 938
Още дрехи в лила! Много любим цвят ми е!

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 22:49 от mimi.7299

# 939
  • Бургас
Нямам много в този цвят, а така да ми харесва. И отива на червенокоси. 

Мими, помня, че бях много те харесала с тази рокля. Точно това лилаво/люляково/ ми отива и на мен.

Папурче, аз си имам една теория за цветовете, забелязах го по мен.

Скрит текст:
Свързано е с прогресията на планетите. Луната се мени на всеки две години. Забелязвам и влечение към типичните за знака цветове, стил. Не е някаква драстична промяна, но ако човек се наблюдава ще го улови.

# 940
Карън, сигурна съм че си била зашеметяваща 🌹
За черна рокля съм винаги "За".

Това ми е новата, в черно 🖤
качвам линк, на бежовата се вижда модела. Мисля и на теб ще ти стои страхотно.
рокля Дика

Подарих две летни черни рокли и бях в търсене на нова, доволна съм че я взех.
Талията ми идва високо, разших гайките и с широк колан става супер.

Мими, в лилаво грееш, много ти отива цвета.

За цветове, планети и периоди не съм мислила, май си нося едно и също

# 941
Стана ми любопитно дали има връзка между фаворизиран цвят и психичното и емоционално състояние към момента.
Според мен има, но със сигурност няма еднозначен отговор, валиден за всички.  Ако някой ежедневно се облича многоцветно (като мен Simple Smile ) и в един момент премине на бежово - сиви тоалети, вероятно нещо не се чувства о.к.
Днес съм с бежов шлифер, който всеки път се чудя защо съм го взела, като този цвят не го харесвам и не ми отива. Обаче пък е обкантен със сатенени ленти по ръбовете, на което сврачата ми душа явно не е издържала Simple Smile
Естествено компенсирах с цвят в другите дрехи.

Но ако принципно предпочита ахроматичните тоалети, със сигурност това не е признак, че не му е добре. Напротив човека е в мир със себе си в тази цветова гама.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 21:14 от pep_si

# 942
  • София
Лила и на мен не ми седи, обезличава ме.
Ето, на Мими й седи жестоко.
Залитания по цветове съм имала и аз. По едно време целият ми гардероб беше в тюркоазено.  Червен период също съм имала. Иначе винаги имам зелено и раета. Сега съм в мега цветен, имам всичко, от нюд и сиво, до калейдоскопи.

# 943
  • Бургас

За цветове, планети и периоди не съм мислила, май си нося едно и също

Ал,
Скрит текст:
за по-осезаеми промени в стила трябва други планети да сменят знак. С Луната е просто като влечение, изведнъж започваш повече да харесваш някакъв цвят или стил, резонира ти просто и ти се носи.

# 944
Капризен цвтя е лилавото, не е за всеки тен и цвят на коса. Към момента само един синьо-лилав шал имам в тази гама. Върху себе си не си представям светло люляково лилаво, особено топъл нюанс - нито сега, с по-светлата ми вече коса, нито когато бях наситена и (почти) естествена брюнетка.
Чак за влиянието на планетите, подреждането им и цветовете не съм мислила, но емоционално-психическото ми състояние се повлиява силно от цветовете и влияе на избора ми на цветове. А тенът ми е за студени нюанси. Случвало ми се е да купя нещо в спонтанно харесан цвят и да го върна или просто да не го нося, защото не се чувствам комфортно в цвета.
Черната рокля на Дика е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт