Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 175
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Значи, аз ако се облека в черна рокля или изцяло в черно, значи има голям проблем:))) Та затова сме различни.
Всички, които видях ми харесаха, пак изпуснах Магни и Анжела, а Ети - незнам къде си напълняла, но в моите очи изглеждаш много добре. На Мими и Ал помня комбинациите с лилаво и ми харесват. Аз май нямам толкова дрехи в този цвят, но като цяло харесвам по-светлите пастелни нюанси, без да съм сигурна дали ми ходят.
Аз днес в бордо, което не е от типичните ми цветове ( както бях на срещата с код бордо, само че с добавка от чорапогащник и високи ботуши също в бордо) То зимата свърши, ама аз си взех високи ботуши в края на сезона и да ги поднося:)))

# 946
Аз днес в бордо, което не е от типичните ми цветове
А снимка? Simple Smile
Аз обичам цветните предизвикателства ...

# 947
Присъединявам се към питането къде е снимката 🙂
Днес става за ботуши.

Сутринта се парфюмирах с любимата Флоработаника, прелест е във ветровития пролетен ден.

и едно зюмбюлче, лилаво&зелено е прелестна комбинация

За летните вечери имам чанта в млечно оранжево, е това ми е труден цвят, стои ми само в един специфичен ръждиво керемиден студен цвят.
И една любима 🩷🧡

# 948
  • тук-там
Ал, керемидената е рокля е мама мия!
Мими, на мен най-много ми харесваш с лилата в Лондон. Страхотно ти стои!
Честита пролет и от мен:

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 17:46 от mtz

# 949
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили момичета! Flowers Hibiscus Видях Мими, жестока е в лилаво! Heart Пепси - в страхотен color blocking и чуден пастел 💋, Ал - не успях да видя, но пък видях и “подуших” парфюма ѝ 💖. MTZ - в страхотна форма и аутфит🥰 /както винаги/, утеха ми носи мисълта, че имаме еднакво кожено яке /като на килограми не си приличаме, поне  на яке да го докарам / 😂 Момичета, най ме е яд, че Карен не се е снимала, защо ни го причинява това?! 💕 Лилаво нямам и не нося /пробвала съм - приличам на па̀пата в такава дреха/ и въпреки, че ме “фитва” /е, колкото може, де/😂 не е моят цвят. Purple Heart

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 17:46 от kolevaangela

# 950
  • София
Пепи, вземам си бележка с едно супер смотано селфи в магазин Flushed
Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 15:22 от Ivanichka

# 951
  • Burgas, Bulgaria
Иваничка, супер си, много тренди! Heartbeat

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 17:48 от kolevaangela

# 952
Аууу, ако това е смотано селфи, аз изобщо не бива да качвам снимки тук. Иваничка, страхотна в мини дължина. Къде кри тези бедра до сега Heart Eyes

# 953
Разкошна! Ако това е смотано селфи...

# 954
Иваниче супер си, много готина! Мале днес ми се запали главата..!

# 955
Ооо! Много хубаво съчетание и ти стои разкошно, Аничке! Има един пикантен лек намек за 70-тте в линията на полата и принта на ризата, а ботушите ми откраднаха сърцето!

Mimi, и аз днес умрях от главоболие, за капак още в 7:30 сутринта имах "уникално" преживяване"!
Скрит текст:
Всеки четвъртък "карам" със първородната до училището и и продължавам с нейната кола, защото тя няма право да кара сама засега. Днес закъсняваше, изхвърча от шоф. място и бутна вратата си, аз едновременно с нея излизах от моята страна за да се разменим и проклетата бричка се самозаключи със 2 ключа вътре в нея И ТЕЛЕФОНА МИ при работещ двигател. Как стана това чудо не знам, моята кола ако оставя ключ в нея и изляза пищи на умряло, но бях бясна! $250 долара и 80 мин по-късно я отключиха. Ще се разходя по обяд за успокоение, че пия болкоуспокояващи за 2-ри път за днес. От 17 годишна имам книжка, за първи път в живота ми ми се случва!

За Пенева и всички, които още не са си намерили тяхното "лилаво"

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 22:04 от Agent Provocateur

# 956
  • Бургас
Иваничка, като статуетка си изваяна! Наистина много готин а ла 70 те вайб!  Simple Smile

# 957
  • Берлин
Иваничка, много си хубава. А спирала сложи ли /закачам те/ ❤️

# 958
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Всички снимки видях и всичко съм изчела.
Страхотни момичета!
Агент, кофти ситуация.
Няма да изброявам поименно, но всички много ми харесахте.
На Агентката предложенията много ми харесаха, хем искам да разнообразя, хем не се чувствам себе си.
И другият месец ще работя без почивка, мъжа ми каза, че няма да издържа, обаче е в голяма грешка.Както ходя на инат на фитнес, така ще го изработя този април.Една снимка от тази седмица, вероятно съм се показвала в такава комбинация и втората снимка е на малката хейтърка, която каза, че всички ще мислят, че анцуга на Елизабетка е фалшив, че съм приличала на р...а от Левски и само три малки р......а ми липсвали и хоп днес стори.Питам я, а защо го е облякла, ама то на нея хубаво седяло.

Скрит текст:
За изпращенето купихме това
https://www.maisonrabihkayrouz.com/mrk/product.html?u_ld18-gold]Има билет за Америка, но рокля и обувки за бала няма.Хареса това, но каза, че ако е същата.Помагайте!
https://www.pinterest.com/pin/14636767535425829/
Ал, само теб изпуснах в черно.Сигурна съм, че много щях да те харесам.
Карен, само мога да гадая колко е била блястяща.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 21:06 от siska79

# 959
Роклята черната е “уау”!!! Пинки има много добра шивачка, питай я може ли да я ушие.

Общи условия

Активация на акаунт