Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 029
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Бургас/Пз
Гадамер, страхотни снимки. И чантата също. Simple Smile
Мими, аз поръчах едни в розово, обаче не са моите. Не мисля, че ще свикна с подметката и ги върнах. Имам подобен модел с дебела подметка на Найк и нямат нищо общо като усещане при стъпване.

Копче, кой размер е роклята на МК, с която си на РД. Много, много ми хареса. Дали ще можеш да измериш дължината й. Simple Smile

# 1 156
  • София
Гадамер, страхотни снимки. И чантата също. Simple Smile
Мими, аз поръчах едни в розово, обаче не са моите. Не мисля, че ще свикна с подметката и ги върнах. Имам подобен модел с дебела подметка на Найк и нямат нищо общо като усещане при стъпване.

Копче, кой размер е роклята на МК, с която си на РД. Много, много ми хареса. Дали ще можеш да измериш дължината й. Simple Smile
Ани, взех С размер, май М ми трябваше. Малко ми е късичка роклята. Довечера мога да измеря. Ще пиша.
 Иначе на раменете ми е точна и в кръста също. За теб С ще стои както е на модела в сайта.
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40135446&colorCode=0 … ntent=transaction

Така пристигна със закачалката, поставена в кашон
Скрит текст:

# 1 157
  • Бургас/Пз
Много добро опаковане. Браво на БС.
В сайта пише, че С е 85см, затова искам да сравня с реален размер от теб Simple Smile
Манекенката е 175см. Аз съм с 10 по малко. Обаче ако наистина е 85см няма как да ми е с 10см по дълга от на момичето в сайта

# 1 158
Тук по-скоро е въпрос дали подметката се сгъва, вероятно не. Аз имам 2 чифта маратонки с неогъваема подметка и след 10 000 крачки, глезените ми се натоварват, защото начинът на ходене е различен.
Тя само визуалто - външно е така напластена... Не е от най-тънките, но си е подвижна като на другите газели.
Определено тези на живо са по-симпатични, а зелените с оранжево - още повече Wink
https://obuvki.bg/p/snikrsi-adidas-gazelle-ig4393-zelen-0000303970413

Мими, обърни внимание и на размерите - аз съм 37 1/2-38, но на Адидас съм 38 2/3 даже май 39 1/3 са ми по-удобни.
Пенева, благодаря за подробното разяснение, на Скечерса съм 37,5, от тези вероятно да взема 38 - 38 и нещо. Ще ги помисля. Моделът ми харесва, защото ми изглежда широк отпред, останалите видове от модела някак издължени и по тесни ми се струват муцунките.

# 1 159
Гледани отгоре са еднакви Simple Smile
Виж описанието на размерите, може и в сайта на адидас.
Виж и Кампусите, според мен са мааааалко по-широки.

# 1 160
  • София
Кампусите са идеални за широк крак. Вкъщи имаме двама, които смятат, че това е най-великата обувка на света точно по тази причина.

# 1 161
Кампусите са идеални за широк крак. Вкъщи имаме двама, които смятат, че това е най-великата обувка на света точно по тази причина.
Я дайте един линк моля!

# 1 162
  • Mediterraneo
Копче, да си жива и здрава и с лекота да изкачваш следващите етажи!

# 1 163
# 1 164
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

# 1 165
Gadamer, слагаш [spoiler.] текст….линк, снимка…[/spoiler], като в първите скоби махаш точката, сега я сложих, за да не направи скрит текст:

# 1 166
# 1 167
Майола, стискам палци Flowers Four Leaf Clover
Всичко ще е наред Simple Smile

На Лейди честит рожден ден!
Със закъснение, но като не казва Flowers Hibiscus
Все така слънчева и усмихната!

Страхотни снимки Gadamer!
И честита чанта!
За мен това е един от най-универсалните цветове за чанта Green Heart

тази година добавих и ежедневни обувки към моята, сега оглеждам за сандали/балеринки да и пасват

Имам драма с тъмносините чанти....
Все такива да са ми проблемите Joy

# 1 168
Ех, лошото е, че не ми харесват...иначе ще са широки, да!
На снимките са със само нанизани връзки, не стегнати и не вързани... Като се вържат връзките не, изглеждат толкова хашлашки Wink

# 1 169
Момичета здравейте! Не пиша в темата, но ви следя😊 особено от скоро, след като и аз влязох в отбора 40+ през Януари. Моля за вашето мнение за тези дънки - не мога да реша демоде ли са... Харесва ми как стоят и са супер удобни и леки, но тези ципове ме притесняват... Не съм много наясно с тенденциите....

Общи условия

Активация на акаунт