Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Март '25

• 118 047
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 1 140
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 141
  • Sofia
Копче, честита бъди! Здрава, щастлива и все така вдъхновена от живота във всичките му измерения 🪻🥂🎂

# 1 142
  • Берлин
Мими, ида. Знам ти герлените, джимитата, страстта по кристали - ще се справя, без да питам 🤣
Аз се чудя дали да не ви каня на моя купон, то повече си общувам с вас, отколкото с приятелите, а и всички са пръснати по света, кой прелита през Бг, кой преминава..
Ако не изперкам от концертната програма 🤣🤣🤣, съчетана с фитнес и други екстри.

# 1 143
  • Ямбол
Копче, ти си живото доказателство, че възрастта е само число в паспорта ни 💜🔆. Бъди честита!

Магни, не успях да видя дечицата ти, обаче им пожелавам да им е меден и благ съвместния живот, да се обичат страстно, лудо и неразумно 💜.

Папурче, точно този комплект подариха на Дребосъчката преди 1-2 години, много е добър и любим. Концертите никога не могат да в повече 😅. Из обмислям сега един София Лайв Фест в края на юни 💚.
Стиснете едни палчета в четвъртък, че ще ходим в една клиника в София с половинката 🤗.

# 1 144
Стискам и на краката, Майолче!
И вие стискайте, че моите имат час път с кола до хотела. А зет ми за първи път кара такава с лява дирекция. Боже добре, че е среднощ и не е натоварено ( поне се надявам) движението.

# 1 145
О, Папурче, сигърна съм, че ще станеш любим гост за празници. Simple Smile
Магни, надявам се младоженците са пристигнали и настанени в хотела вече.
Майолче, стискам палци и за вас.

# 1 146
Мими, ида. Знам ти герлените, джимитата, страстта по кристали - ще се справя, без да питам 🤣
Heart EyesHugKissing Heart
Сигурна съм на 100 процента. Немците едно време имаха отлични кристали...само те насочвам! Wink
Майолита, стискам и на краката...! Kissing Heart
ПП Ричард каза че Колистара мирише ужасно, при вас така ли е, или е развален? 🙄

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 09:18 от mimi.7299

# 1 147
  • Бургас
Честит юбилей, Копче! Бъди здрава и не загубвай тази млада енергия в теб!  Flowers Rose
Само като прочетох тренировката свят ми се зави Simple Smile 

# 1 148
  • Отвъд алеята зад шкафа
Копче, Честита да си! Бъди все така обичана и заобиколена от семейство и приятели. Роклята много ми харесва и ти стои супер.

Магни, Честита сватба на дъщеря ти. Да са щастливи и да се подкрепят винаги.

Аз пак ви поизпуснах, но като пътувам, страня от телефона, освен за снимки.
Ето малко Комо от мен:
Скрит текст:

Прекрасно е Комо, имах нужда от зеленина и чист въздух. Направихме и част от Greenway, 30 000 крачки имам в този ден. Иначе положението е трагично - сладолед, аперол, паста, вино и пак в този ред. Нарочно не се премерих преди да тръгна, няма да го направя и като се върна. Класическо заравяне на главата в пясъка.

Аз си харесах и получих вчера подаръка за Св.Валентин и 8 Март, който бях отложила за Милано. Кожа, много бейсик и изчистен дизайн, с вътрешно портмоне, цветът е тъмно маслинено зелено. Имах нужда от по-голяма чанта за пътуване, която да е лека.
Скрит текст:

Надявам се днес да купим и чанта на голямата дъщеря за бала, само това остана. Е, и ММ не е облечен, но той не бърза за никъде 😁

П.П през телефона не мога да сложа снимките в скрит текст, може ли помощ?

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 13:11 от gadamer

# 1 149
Честита да си ,Копче!Излъчването ти е като на 25 г. девойка😀
Magni,да са много щастливи младоженците!
На Papurche желая бързи резултати
Gadamer,страхотни снимки и много яка чанта.

# 1 150
Харесах тези маратонки, някой да е имал модела, удобни ли са, тежки ли са, как е положението?
https://obuvki.bg/p/snikrsi-adidas-gazelle-bold-jh9668-zelen-000 … EYASABEgLanvD_BwE

# 1 151
Мими, трябва да се мерят. На мен и сина ми Газелите са ни удобни, на дъщерята - изобщо. Преди два дни огледах една с таваква подметка в магазин, не беше по-тежка от съседната с друга подметка. Не като перце, като текстилните с белички меки подметки, но не по-тежко от стандарна кожена обувка...

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 11:20 от peneva_a

# 1 152
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тук по-скоро е въпрос дали подметката се сгъва, вероятно не. Аз имам 2 чифта маратонки с неогъваема подметка и след 10 000 крачки, глезените ми се натоварват, защото начинът на ходене е различен.

# 1 153
  • София
gadamer, много красиви фотоси от Комо! Не съм била там! И закуската ми харесва! Като за шампиони! Stuck Out Tongue Winking Eye
Честита ти чанта! Kissing Face

hblagoeva, много благодаря! Дано! Innocent

# 1 154
Тук по-скоро е въпрос дали подметката се сгъва, вероятно не. Аз имам 2 чифта маратонки с неогъваема подметка и след 10 000 крачки, глезените ми се натоварват, защото начинът на ходене е различен.
Тя само визуалто - външно е така напластена... Не е от най-тънките, но си е подвижна като на другите газели.
Определено тези на живо са по-симпатични, а зелените с оранжево - още повече Wink
https://obuvki.bg/p/snikrsi-adidas-gazelle-ig4393-zelen-0000303970413

Мими, обърни внимание и на размерите - аз съм 37 1/2-38, но на Адидас съм 38 2/3 даже май 39 1/3 са ми по-удобни.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 11:05 от peneva_a

Общи условия

Активация на акаунт