Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 75 811
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 210
Той и Космосът вече е наблизо, Илон Мъск записва желаещи.

# 211
Е, репликите не са ли ментета? Имитация на определен модел и неговия бранд. Например оригинални Найки и фалшиви Найки.
А тези в Тему са си просто имитации – имитират, но не лъжат, че са „оригинални“.

# 212
Е, репликите не са ли ментета? Имитация на определен модел и неговия бранд. Например оригинални Найки и фалшиви Найки.
А тези в Тему са си просто имитации – имитират, но не лъжат, че са „оригинални“.

Да. Може би така е по-правилно казано. Все едно. Въпроса беше, че потребителя изрази възмущение, че фирмите прекаляват като предлагат едно и също на различни цени. В случая обувките не са едни и същи и купувайки вторите, ще види разликата в това.

# 213
  • София
Абе.... имитация с името на марката си е чиста проба менте newsm78

# 214
Да, щом е спомената марка, определено е менте. Ах, да ме прощават феновете – не менте, ами реплика. Laughing

# 215

А сега? 😋

# 216
Това даже бих си го взела хахах. То бранда е Lacoste, за това че това си е някаква заигравка, но не може да се каже, че е реплика/менте/имитация. Виждала съм марка Cucci, ама принтовете са като на Gucci. Но не можеш да го наречеш реплика.

# 217
В повечето случай дали реплика или нещо друго,но отдалеко се вижда по ниското качество на материалите.100% процента и удобството,ще е различно.Лично аз не бил правила компромис с краката си.Единственият модел обувки в Тему ,който ми грабна окото струват 117 лв,естествена кожа и доколкото виждам на клипчето ръчно шити.

# 218
В Тему има много смешни парфюми - не знам дали сте ги виждали, аз веднъж попаднах, но не съм мислила да поръчвам и се изгубиха някъде.
Примерно парфюма My way, а тяхната версия е Your way (със същото шишенце и същия шрифт). И другите бяха все с променени имена, но в този стил - нещо подобно на оригиналното, но не съвсем; китайците проявяват чувство за хумор.

# 219

И смешни тениски, това Gussi ga-ga е много смешно.

# 220
  • София
Гуси е верно голям смях Simple Smile

Това ще си го взема, само заради заигравката, дано само е памук Praynig

Полиестер е, ама ще му дам шанс, добре че лесно се връща Mr. Green

# 221
Яко с Гушито, ама е полиестер.

# 222
Да, имат много хитроумни заигравки с известни брандове или фрази. Аз не ги броя нито като реплики, нито като имитации. Бъзици са.

Аз например си взех дрешка за вкъщи с котета и надпис Un Deux Trois Cat. Препратката е към една френска песничка – Un deux trois quatre. Или към числата от едно до четири на френски. Simple Smile

# 223
Я, крокодилът Гена

# 224
Ако са памук, бих ги поръчала без да се замисля.

Сладурска картина за баня, ако плочките не са догоре или има подходящ шкаф.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 21:29 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт