Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 968
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 330
  • Асеновград
Момичета някой може ли да сподели крем за петите от който  сте доволни? Поръчах вече два крема, но нещо не съм много очарована.
Искам да омекотява петите.
Този не е лош -  https://share.temu.com/N4BaJcd9dQA
И аз харесвам този, вече два пъти поръчвам. Като алтернатива на един от Лидл ми е, който е много ефикасен но много мазен и цапа. Този веднага попива.
Скрит текст:
Другия вариант вземете си какъвто и да е по мазен крем и вътре забъркайте едно пакетче салицилова киселина от аптеката , омекотява, заздравява напуканото и раните. Няма нужда да се държи на хладно така получения крем.

Пратките ми се местят от един РСЦ в друг вместо в клон за доставка.

# 331
alysТези 35 лева, над кредита трябва да върне приятелката.

# 332
  • София
Момичета някой може ли да сподели крем за петите от който  сте доволни? Поръчах вече два крема, но нещо не съм много очарована.
Искам да омекотява петите.
Този не е лош -  https://share.temu.com/N4BaJcd9dQA
И аз харесвам този, вече два пъти поръчвам. Като алтернатива на един от Лидл ми е, който е много ефикасен но много мазен и цапа. Този веднага попива.
Скрит текст:
Другия вариант вземете си какъвто и да е по мазен крем и вътре забъркайте едно пакетче салицилова киселина от аптеката , омекотява, заздравява напуканото и раните. Няма нужда да се държи на хладно така получения крем.

Пратките ми се местят от един РСЦ в друг вместо в клон за доставка.
Наистина попива веднага, което е голям плюс. Скоро открих и друг плюс - имах хрема и обикновено кожата на носа ми ставапсупер суха и нещо не помага. При третото намазване с този крем, вече нямах проблем. Единствено не съм сигурна дали лятото ще е достатъчно хидратиращ за петите. Сега е добре, лятото ми трябва нещо силно.

# 333
Да,този кредит може да се събере само ако се връща.Аз не връщам.Пазарувам неща,които са ми нужни и то след безброй прочетени коментари.Явно съм  търсила най-добра цена ,защото корекциите ми са стотинки.Пазарувам и с кредит и с намаление на артикул и след това купон.Да не само спам.Тази яйцеварка,като се държи в количката пада на 9.88,след купона е 4.94 лв.

# 334
То и аз поръчвам неща, които ще ми трябват и не искам да връщам. Не го правя с тази цел, но просто като пристигнат и нещо от тях не ми допада, се налага да върна.

# 335
Първо си избирам артикули, слагам в количката и когато ми пуснат (възобновят) офертата 80/100, ми предлагат да прехвърля всичко в количката на офертата. Цените остават същите. За 20 лв. свежи пари получавам покупки на стойност 100 лв. Дори се чудех дали да завъртя още едни 100 лв. Засега се удържам. Stuck Out Tongue Winking Eye От корекция на цените почти винаги се натрупва по още някой и друг лев. Включих в играта две приятелки. Поръчвам и за тях. Тему са доволни, аз също.
Сега един казус, не мога да преценя кое е правилно. Имах 74 лв. кредит. Купих артикули за 109 лв. Съответно платих 35 лв. Тему ще ми върнат 80 лв. кредит (при евентуална следваща оферта за 109 лв. ще платя 29 лв.). Колко ми дължи приятелката, за която поръчах? Аз не й искам пари, но тя настоява. То е ясно, че за 20-30 лв. е все тая, но се замислих.
И аз така правя, пълня количката и си чака да си взема целия кредит. После от количката прехвърлям към новия кредит и не виждам разлика в цената. Вчера си направих експеримент с два акаунта, с единия от които не съм ползвала или заявявала кредит. Ами, цените си бяха еднакви и в двата.
ПП: Много съм доволна от нещата, които взех вчера, слагам тук за информация, но съм от телефон и не мога да ги публикувам в скрит текст. После на лаптопа ще редактирам.
1. Арабска абая. Купена за почивка в УАЕ. Уникална дреха, тежка, красива и приятна, а и хладна на допир. Не прозира. Стои по-добре без колана.

Лятна рокля. Отново плътна, подплатена. Много е сладка, но още се чудя да я задържа ли, заради дантелките на полата, някак много кукленска ми идва.

# 336
  • София
Аз също връщам само неща, които не ми допадат, но се явно съм капризна и поне половината от получените неща не ми допадат, а винаги гледам снимки от потребители, чета ревюта, но да си признаем има страхотни боклуци в сайта.

# 337
FreakOnALeash, може ли линк към късата рокля?

# 338
Аз също връщам само неща, които не ми допадат, но се явно съм капризна и поне половината от получените неща не ми допадат, а винаги гледам снимки от потребители, чета ревюта, но да си признаем има страхотни боклуци в сайта.

Абсолютно. А и един може да е доволен и да има положителен отзив, а друг да не е. Някои слагат грозни и размазани снимки. Както им падне са снимали, а дрехата може да не е толкова зле. Абе пак е субективно.

Скрит текст се изписва така (без интервалите)

[ spoiler ] … [/ spoiler]

# 339
  • пустинята Гоби
Не мисля, че корекцията на цена се дава на стоки с надути цени.

# 340
  • Асеновград
Няма такова удоволствие, докато си изгледам две серии от сериала, робота ми изми всички прозорци, стъклени врати, и плочките на банята и тоалетната, Единственото обслужване, смяна на подложки и зареждане на вода в контейнера, и преместване като записка.
Вече реално видях ползата от покупката. Яд ме е, че толкова време му се чудех.
Сутринта писах с съпорта за пратките, които нямат движение, успокои ме,че държи връзка с куриера. И бам още една с Пощата. В понеделник изтича срока за доставка на най старата, а междувременно предпоследната на която първи ден за доставка и е 12.03 с Бокса вече в хъб София. Ако пак ми на връщат сумати пари в кредит заради тези забавените, ще се чудя  какво да поръчвам. Така се заринах с рокли.

# 341
Искам да си взема ютия за вертикално гладене с пара.
Нещо като това: https://share.temu.com/f1f1v2GMmrA
Мнение от някой с опит?

# 342
  • София
Мнение от някой с опит?
На мен ми допадна тази.
https://share.temu.com/ZcqyY8nRYoA

Гледайте да е с висока мощност и голям резервоар за вода. Не очаквайте чудеса обаче. Аз купих и върнах първо Тефал, след това Филипс, учудващо за сега тази е най-мощна, но не очаквайте да изгладите памучна риза така като с обикновена ютия.

# 343
  • Бургас
Аз имам същата,която Теди е избрала, но бяла. Първата я върнах, защото  на второто пускане парата нещо намаля . Поръчах втора, много е добра като изработка. Доволна съм. Не става за всички дрехи, не може изцяло да замести ютията, но определено ме кефи. Бих поръчала и за подарък.За памучните тениски е идеална.

# 344
  • Асеновград
Мнение от някой с опит?
И аз взех тази, взех и подложка за ръката иначе, парата може да ви изгори.
Те са за доизглаждане принципно, за основно гладене ютия.
Тази я смятах да ми е за из път, но е обемна и тежи доста, та ще я ползвам когато съм с кола. За ограничен чекиран багаж, ще ми намали много останалия багаж.

Общи условия

Активация на акаунт