Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 570
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 645
Давам отчет за последно пристигналата рокля с БГ Пощи.
Скрит текст:
Хубава е много, мека, приятна, отговаря на размер S със сигурност. Доста разтеглива. Не е пробвана още, но не очаквам изненади.Бих си купила и друг цвят, но нямат.

https://share.temu.com/4ZzYR82CB5A

# 646
DeVa®, опита ли да задържиш копчето на часовника?

# 647
Много пъти.
И пауър бутон не виждам друг.
Сега го дадох на приятел, да провери кабелчето, въпреки, че се съмнявам да е от него.

# 648
Провери самото  зарядно. На телефона така не ми зареди, мислех, че е от кабела, оказа се адаптера.

# 649
  • Асеновград
Отзив от днес
https://share.temu.com/5DFurOOXIHA Магнитна Поставка за Подправки за Хладилник
Не е магнитна лепи се с двойно лепящо за хладилника, само там където влизат кошниците на куките има магнит, много хлабава, не струва изобщо.
В чуденка съм да я връщам. Но с тоя размер , май само с Пощите , би станало връщането.

https://share.temu.com/FcJC6WqCNNA Въздушен органайзер за кухня
Тези са уникални, лепнаха така,че едва ги разместих, бих взела още.

И пак в последния възможен ден на доставка с Пощите.

# 650
Тези https://share.temu.com/WOdvaUBEmVA магнитни рафтове са супер. Магнитни са и държат. Аз ги сложих отстрани на пералнята и сушилнята и си държат наредените препарати дори при работещи уреди.

# 651
Някой в миналата тема похвали бебешко дебело килимче за игра…Може ли пак линк, че тогава пропуснах да го запазя?

# 652
  • Асеновград
Пуснах за връщане стойката, размера на кашона беше 59/24/38 влезе без проблем в голям бокс. Само звъннах на Боксанау да ми предвидят по номера голям бокс.  Огледах я ще веднъж но определено стойката не струваше, тя и с нищо не се държи освен с двойното лепящо, кошниците са на куки и мърдат, не мисля,че би издържала тежест. Освен това самите детайли не са фиксирани с нищо едни за други, а само са надяват на куките.

# 653
Не подценявай двойно залепващото на китайците, ако е на подходяща повърхност каквато е хладилника държат страшно много, още повече, че на тази стойка се иска от тях само да я фиксират, тежестта не се носи от тях. Вече за останала част, не знам, щом е кекава....

# 654
Аз бях поръчала държачка за гъба за чинии. Дали имаше и левче. Още Май месец. Веднъж падна, лепнах я и до сега си стои. От вътрешна страна на мивката е и е подложена на ежедневно и многократно обливане. Не се е и обелила. То е като боядисан метал с черна матова боя. Останах доста впечатлена от издръжливостта.

# 655
  • Асеновград
Не подценявай двойно залепващото на китайците, ако е на подходяща повърхност каквато е хладилника държат страшно много, още повече, че на тази стойка се иска от тях само да я фиксират, тежестта не се носи от тях. Вече за останала част, не знам, щом е кекава....
Ще поръчам още един комплект 6 от другия вид, определено си струват.

# 656
Здравейте! Имах пратка в Бг пощи, но вчера не си носех личната карта, отивам днес, те я върнали. Пиша на бота, но не можем да се разберем. Има неща, които трябват на ММ и искам да си ги получи обратно, как да постъпя?

# 657
Щом са я върнали няма как да си я получите освен да ги поръчате пак същите неща, те парите така или иначе ще ви ги върнат.

# 658
  • Асеновград
Здравейте! Имах пратка в Бг пощи, но вчера не си носех личната карта, отивам днес, те я върнали. Пиша на бота, но не можем да се разберем. Има неща, които трябват на ММ и искам да си ги получи обратно, как да постъпя?
Е те не трябва ли поне 4 дена да я държат пратката? От кога Ви е съобщението ,че е в клона. Ако е от вчера съобщението са в нарушение да я върнат. Тя реално не е отказана а не са я дали заради документ.
Звънете на някой телефон и търсете начин да я върнат пак и да си я получите.

За китайското двойно лепящо явно зависи от основата. Едни стойки за баня взех много хвалени ъглови ами още първия ден паднаха. Поръчах и на ролка двойно лепящо и на рязано в едни кутийки. Държи ама не навсякъде.

# 659
Горгонзола, благодаря за разясненията за чаршафите.

Общи условия

Активация на акаунт