Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 326
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 975
При доставка до адрес - ако те няма - може ли да го насоча до кутия?
- около дом. адрес - имам близки боксове, за това ми е питането.
И при първа поръчка има ли някаква оферта?

Зависи с кой куриер е. Пощите, Еконт и Екпрес1 нямат боксове. БоксНау нямат взимане от офис или доставка с куриер. Пощите са само взимане от място. Еконт и Спиди са ясни - имат и офиси, и куриери. За Експрес1 хвърляш боб 🤣

# 976
Попадала съм на по-скъпи продукти в Тему, в сравнение с Али, но в Али не могат да се ползват отстъпки и купони - накрая Тему пак излиза по-изгодно.

# 977
  • софия
Да, в Тему е по-евтино и понякога по-бързо, но в Али продължава да има по-голям избор.

# 978
Да, в Тему е по-евтино и понякога по-бързо, но в Али продължава да има по-голям избор.
Знаем какви са предимствата на Тему - кредити, купони, безплатна доставка и т.н. Поръчвала съм от Али експрес само едно нещо, което беше безумно евтино, незнайно защо (сатенен шал за 2 лева и с безплатна доставка), както и от Шейн, но само неща, които ги е нямало в Тему. Иначе в Шейн и Али експрес редовно разглеждам отзиви и снимки и после си поръчвам от Тему, ако артикулът го има наличен там. Бързината не мога да кажа, че е значителна в полза на другите китайски сайтове, сравнени с Тему, еле пък Али. А и проследяването ми е по-удобно. Нещата от Шейн и Али експрес до последно не знаех с кой куриер пътуват.

ПП: Аз съм станала страшна циция покрай Тему.Smile Всичко ми се струва скъпо и като вляза в някой магазин, в който нещата са made in China, все си казвам ааа, това мога  да си го взема от Тему. А като дойде пратка вкъщи сме като деца на Коледа, уж знаеш какво си поръчал, но все очакваш някаква изненада. Има съспенс някакъв в тези поръчки. LaughingLaughingLaughing

# 979
Мен ми стана нещо, покрай настъпването на пролетта - дойде ми едно вдъхновение и напълних количката с артикули, а уж нищо не ми трябваше. Дрънкулки, елементи за бижута, принтове и др. Едва ли ще поръчам всичко наведнъж, но вероятно повечето неща ще ги взема постепенно...
Сега чакам още един принт - картина с подрамка. Имам си картини, дори не ги поръчвам за украса, а по-скоро за вдъхновение. Вероятно би било по-добра идея да ги поръчвам само като постери, но с подрамка ми харесват повече.

# 980
С тази оферта 80/100 в Тему всичко ми идва безплатно. Имам над 15 поръчки с 0 лв стойност. И към момента над 100 лв кредити да събирам. Няма как да го сравня с никой друг сайт. Изобщо не проверявам в АлиЕкспрес, Шеин и тн.

# 981
Аз поръчах стойка за микровълнова с надпис Местен склад. На другия ден поръчката ми тръгна от Германия и ще пристигне с DHL. Движи се бързо и се надявам да дойде скоро.

[/quote]

# 982
  • София
Някой питаше за бански с твърда чашка, този е такъв, при размер XL, чашката е Д, имайте го предвид, като поръчвате.
Десена не е моя, но стои толкова добре, че ще си го оставя, пареото също е много хубаво,  голямо и може да се връзва по безброй начини.
https://share.temu.com/wjJ9eImLBsA

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 21:18 от nad_tab

# 983
Да, модела е хубав, десените не.

# 984
Някой питаше за бански с твърда чашка, този е такъв, при размер XL, чашката е Д, имайте го предвид, като поръчвате.
Десена не е моя, но стои толкова добре, че ще си го оставя, пареото също е много хубаво,  голямо и може да се връзва по безброй начини.
https://share.temu.com/wjJ9eImLBsA

Страхотен бански! Честито!

# 985
Прилагам снимка на обратна връзка по въпроса за склад в България. Надявам се, че ще бъде полезна.

Преди няколко дена написах (и още някой спомена), че този надпис за склада в България ми излизаше и в приложението.

# 986
Здравейте!
Имах връщане на кредит 80/100 и днес беще предпоследния ден, а утре трябваше да ми върнат последните 28 лв. Но аз не се сдържах, тъй като сумата в портфейла ми беше над 100 лв и направих нова поръчка с офертата 80/100. Сега се чудя дали не загубих тези 28 лв от първата оферта, които трябваше да взема утре? Мога ли едновременно да си искам кредити утре от двете оферти и как? Писах на бота, но не се разбрахме.

# 987
  • София
Здравейте!
Имах връщане на кредит 80/100 и днес беще предпоследния ден, а утре трябваше да ми върнат последните 28 лв. Но аз не се сдържах, тъй като сумата в портфейла ми беше над 100 лв и направих нова поръчка с офертата 80/100. Сега се чудя дали не загубих тези 28 лв от първата оферта, които трябваше да взема утре? Мога ли едновременно да си искам кредити утре от двете оферти и как? Писах на бота, но не се разбрахме.

Да, можете. Само не забравяйте да си вземете кредитите и по двете поръчки.

# 988
Благодаря за отговора, да, дано не забравя, да видя утре как ще намеря и двете връщания.

# 989
Благодаря за отговора, да, дано не забравя, да видя утре как ще намеря и двете връщания.
На страницата на кредита ще излязат и двете. Едно до друго, в две подстраници. Горе на екрана пише. Просто гледайте внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт