Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 775
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 375
Като я изпратя/шипнат.

# 376
Знам ,че се вижда в профила- въпроса ми не беше това. Grinning  
В момента, в който пратката бъде изпратена, тогава вече се разбира и с кой куриер ще бъде доставена. Преди това не се вижда информацията.

# 377
Като я изпратя/шипнат.

А като време, последната ми е шипната 3 дни след като съм я направила.

# 378
  • Асеновград
Някой поръчвал ли е куфар с колелца за ръчен багаж, някакви отзиви относно здравината им? Дали ще има проблем при доставката, защото е по-обемна пратка и при евентуално връщане, ако се наложи?
Имам куфар с колелца за ръчен багаж, дойде със Спиди. Здрави са куфарите хубави, поне тези които аз поръчаха на Coofay https://share.temu.com/VVfZvE6NXNA
Относно куфарите за ръчен багаж размерите са различни. За нискобюджетните за да влезе в рамката, размера трябва да е с колелцата заедно, не само на смия куфар. Освен това за някои авиокомпании вече има изрично условие ръчния багаж да не е в куфарче с колела.  Точно показания от мен е от по големите, има и още по малки.

Съвсем се обирках със статусите на Пощите-

По пътя към транзитната зона НАЙ-СКОРОШНО
РСЦ СОФИЯ
9 Март 2025, 09:50

Въвеждане Нормално
РСЦ СОФИЯ
3 Март 2025, 10:16

Това- По пътя към транзитна зона какво би трябвало да означава?

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 17:00 от Panayotu

# 379
Като я изпратя/шипнат.

Веднага след като я изпратят се вижда с кой куриер е, няма как да е изпратена преди три дни а да не пише с кой е,

# 380
Пак ми върнаха офертата за 30% кредит. Не, че имам поръчка с 80/100, но защо за толкова кратко?
Пратката ми още стои на летището, "Складов процес на авиокомпания?".  Този път и аз сигурно ще имам 10 лв.за забавяне.

Сега се притесних с моя робот. Не откривам никъде резервни подложки? Как е възможно? Дори и в други сайтове не виждам.
Дева, и моят е такъв…
Намерих в алиекспрес - I just found this on AliExpress: BGN86.96 | Cleaning Mops for ABIR WD8 Window Cleaner Robot,Reusable Washable Rags for Washing Windows Glass Spare Parts,6/ 12/ 18 pcs cloth
https://a.aliexpress.com/_Ex278rS

# 381
Така се ядосах - една флашка с голям капацитет, която поръчах от Тему, сега ми прави номера - записаните файлове заемат от обема на паметта, но при отваряне на папките, не се показват (само някои, а някои се виждат). Накарах ги да ми върнат парите, но това е без значение, защото са 5 лв. Но файловете ми вероятно са изгубени Sad

# 382
Като я изпратя/шипнат.

Веднага след като я изпратят се вижда с кой куриер е, няма как да е изпратена преди три дни а да не пише с кой е,

Пише, с Бокс Нау.
Казвам, че изпращането е било 3 дни след създаването.

# 383
То малко така задавате въпроса, че....😀

Разгледах последните ми 4, 5 поръчки, обикновено за по малко от 24 часа ги изпращат!

# 384
Моята много се забави този път, не се е случвало така.

# 385
  • Асеновград
Така се ядосах - една флашка с голям капацитет, която поръчах от Тему, сега ми прави номера - записаните файлове заемат от обема на паметта, но при отваряне на папките, не се показват (само някои, а някои се виждат). Накарах ги да ми върнат парите, но това е без значение, защото са 5 лв. Но файловете ми вероятно са изгубени Sad
Най вероятно е с реален по малък обем. Проверява се с тази програма "h2testw_1.4".

# 386
Момичета, на 3.03 ми дава в проследяването в Тему, че двете пратки с експрес Уан са освободени от митница и от тогава няма движение по тях. Да се тревожа ли? Срокът им за доставка изтича на 14.03

# 387
  • Асеновград
Момичета, на 3.03 ми дава в проследяването в Тему, че двете пратки с експрес Уан са освободени от митница и от тогава няма движение по тях. Да се тревожа ли? Срокът им за доставка изтича на 14.03
Явно от 03,03 са заседнали, и моята от тогава е без движение до 11.03 трябва да дойде.
Междувременно получих други които са след тази.

# 388
  • Лутаща се
Купих си този видеорегистратор.      

Вече е монтиран и работи. Тук обаче идват въпросите: Как се настройват датата и часа? Как се смъква информацията от картата на лаптоп? Нощното заснемане автоматично ли се включва като е тъмно или ръчно? С три камери е - и на трите ли прави запис или евентуално само ако засече удар?
Не знам какво означава "циклично записване".

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 22:38 от skarlet71

# 389
Циклично значи, че като свърши паметта започва да изтрива най стария запис и продължава да записва. За часа, освен да прочетете упътването, но така или иначе ако разровите в настройки ще го намерите. Нощния режим би трябвало да е автоматичен. За сваляне на лаптоп, трябва да имате четец за карти.

П. П. Линка е неправилен.

Общи условия

Активация на акаунт