Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 753
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 435
Поръчвам често от Temu винаги идват с Speedy или на боксa, за първи път чакам поръчка с български пощи направо не ми се мисли като знам как пристигат поръчките от AliExpress с български пощи ще ми се изчака чакалото

# 436
  • Асеновград
Поръчвали ли сте си бански, отговарят ли си на размерите? Харесах си няколко, аз по принцип нося м размер, и по таблица съм за м, но в коментарите пишат, че м е и за по едри жени(65-68кг), антибиотик аз съм 56.
Предната тема половината е изписана за бански, има линкове, снимки и мнениия.

Вчера на третия път, докато взимах пратките, служителката като видя адреса отиде да проверява че имала една непотърсена за същия адрес уж от месец, вече мислела да я връща. Оказа се на съсед, който по Коледа си беше в България. Казах на майка му, жената е ходила поне 10 пъти да я търси в Пощата, и все и казвали няма такава. А служителката твърдеше, че седи от месец и са пращали съобщения. Та за повечето липсващи пратки е така, седят в някой склад. И я се усетят като разчистят я не да звъннат.
Тази сутрин ми даде 55/106 отказах, ако утре върне хубавия кредит ще поръчам, ако не няма. И без това с тези доставки само ядове.

Тези трите от вчера м бяха странно опаковани плик в плик. Две неща в сив плик запечатани и сложен в по голям с други вътре. Иначе външните си личеше, че са отваряни, рязани и лепени отгоре с много тиксо. Имаше слушалки, стойката, и една колонка извадени от кутиите и пуснати вътре в плика а кутиите смачкани до тях.

# 437
Будапеща?
Две поръчки, които пътуват с пощата вече са в нашия град, а срокът им е до 21.03, две (първите с експерс уан), на които срокът изтича на 14.03 все още седят на статус "освобождаване от митницата" и не мърдат от 3.03. и все в Будапещенската. Мирише ми на 2 * 10, ама ми се иска и да си получа нещата.

# 438
Не мога да разбера как и защо разделиха една пратка от три артикула , отделила са един крем за крака . Двата артикула с Експрес Уан , крема с Бокса  и вече е в склад в София , а от'' ЕКСПРЕСА '' си отлежава на митницата. Че и още една поръчка чакам с тях Angry , която ми е много важна
Кремчетата ги отделят, за да не стане мазало вътре, ако коремчето протече. Пише, че отделят и електрониките, но не съм поръчвала. Е, имах едно мнооого странно отделяне - бяло потниче.

# 439
  • Асеновград
Не е заради козметиката, последно редовно поръчвам етерични масла за подхранване на косата, даже във вчерашната пратка имах. Те си ги фолират шишенцата, отгоре фулират кутиите и слагат в плик , кремовете също са така, няма случай за изтекло. Но има моменти много странно разделят малки пратки. Или пък примерно три големи се разделят и от трите се правят три четири отделни пакета, по някакъв си техен принцип.
Преди малко сложих в Бокса слушалките за връщане, прибирам се веднага сумата върната в кредита. Намирисва ми,че най вероятно са били връщани, и са пробвали да ги препродадат.
Друг път чакам да прегледат пратката и чак тогава връщат в кредита.

# 440
  • софия
За контакт BOXNOW
Свържете се с BOXNOW представители на отдела за обслужване на клиенти, за да разрешите проблема си и да оправите нещата.
Обаждане
‎+359070070744
Работно време
Понеделник - Петък:8AM - 10PM
Събота - Неделя:9AM – 8PM
Телефон за връзка 088 212 2326

Този телефон дава съобщение: "Виваком ще уведоми за Вашето обаждане."

През приложението 0700 се свързах с BOXNOW на телефон 0882 147 029.

# 441
  • Асеновград
Първи пост вече не може да се редактира, в следващата тема. Вкарах го в шаблона.

Ако на някой му се е налагало вече да се свързва с Експрес Уан, може да даде телефони, за да ги вкарам в шаблона. Или на Пощата, понеже там на дадените  на сайта за контакт няма свързване.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 08:57 от Panayotu

# 442
Аз си говорих с Express One на 0700 10100. Исках да пренасоча пратката от един PUP до друг. Искаха да им кажа номера на желания PUP и това беше достатъчно. Сега чакам.

# 443
идва сезона на меките маратонки и се чудя дали подобна дивотия помага за прането им в пералнята:
https://share.temu.com/2OgG7v2h2fA

някой с такова да има впечатления?

Скептично съм настроена за таз торба..(нямам де, и не бих взела), но ако нямате сушилня, горещо препоръчвам този сешоар за маратонки:
https://share.temu.com/3ag1IWDaIrA

И моите последни 2 пратки са с пощите Sad

(в първа стр. пише, че връщане става и със Спиди, но масово виждам, че връщате с бокснау..спиди не е ок или вече не е през тях?)

# 444
  • София

Моля сподели после за отвертката, че мъжа ми иска такава.

# 445
  • софия
0700 са платени номера. На express one другият номер, който има в приложението е: 02 9504775
Аз си говорих с Express One на 0700 10100. Исках да пренасоча пратката от един PUP до друг. Искаха да им кажа номера на желания PUP и това беше достатъчно. Сега чакам.

EMS / БУЛПОСТ
Тел: *6666 (съгласно тарифния план) и 0700 19 666, 02 987 8281

# 446
На битака има цели бусове със стока от Тему и Али, със все пликовете и кутиите, някои неотваряни. Дали ги връщат чак до Китай или някъде другаде, дали непотърсени, не знам. Но ме досмеша. Понеже ценообразуване на око, някои неща излизат евтино, други скъпо, но като не е с кредит, все ми се вижда скъпо.

# 447
До мен магазина е за стоки внос от Китай.Купуват кашони с непотърсени пратки.Вътре има от телефони и таблети,до всякакви ненужни джунджурии.Често ходя при тях  за да гледам ,като ги отварят.Все едно отваряш подарък,никога не знаеш какво ще излезе.

# 448
  • София
Maya къде е този магазин?

# 449
0700 са платени номера.
Скрит текст:
На express one другият номер, който има в приложението е: 02 9504775

EMS / БУЛПОСТ
Тел: *6666 (съгласно тарифния план) и 0700 19 666, 02 987 8281
Стандартно на цената на един градски разговор е.

Общи условия

Активация на акаунт