Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 806
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Току що говорих с посочения в първия пост телефон на Бокс Нау. Работи си нормално и си пренасочих предварително пратката, която от Китай не е тръгнала още.
Писах вече за тази актуализация, повече от седмица стои в Складов процес от авиокомпания.
Питах Бокс Нау дали знаят защо се бави толкова, не, нямат представа.

#БГМлоялнапрограма

# 452
Сега проверих във фактурата си от Виваком и е 0,32лв/мин. Честно казано, не ми пречи таксата. Предпочитам да звънна на националния телефон и да съм сигурна, че ще ме свърже с централата, вместо да звъня на неясни телефони и да се чудя ще се свържа ли с някого или не. И ако се свържа с някого, дали всъщност ще може да ми помогне.

За да съм по темата. Вчера получих този клин https://share.temu.com/EddHJgW0P7A. Отговаря на размера. Поръчах L, но спокойно щях да вляза и в M, тъй като клинът е изключително еластичен. Ще го нося вкъщи. Прилича малко на чорапогащник, не прибира особено и не ми харесва като за навън или за фитнес.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 19:31 от Rebel Rebel

# 453
  • софия
Телефоните в приложението са "в централата".
Всеки сам си преценЯ.

"на цената на един градски разговор за фиксирани абонати" - дяволът е в детайлите

# 454
Днес мислех да направя поръчка, но като видях 55/95 се отказах. Дано утре е друга офертата с връщане.

# 455
  • пустинята Гоби
Снощи след 12 часа получих офертата 80/100 не под формата на купон, както обикновено, а като банер, който се появи като заредих приложението. Беше нещо от сорта - за лоялни клиенти.

# 456
При пощите всеки клон си има собствен номер, в смс го има, за тези които с получавали, иначе не знам, но може би някъде из Гугъл няма начин да ги няма тези телефони.

В приложението 0700 телефоните са същите като тези импулсните, не са изобщо неясни, просто са "скрити" по някакъв начин.

# 457
Maya къде е този магазин?
В Русе,намира се в Търговията.Те ,после продават стоката,която е в пакетите.Бях се засилила за една добра имитация на Iphone,за 50 лв.Но колегата ме разубеди.

# 458
  • софия
Телефоните на пощенските клонове са в сайта на БП.

# 459
Получих двете пратки от бг пощи - телефон и лед лампа за кухненския шкаф. И двете неща бяха отделени от две поръчки, тръгнаха почти едновременно, пристигнаха едновременно и бяха обединени за получаване в една пратка. И сега да се похваля:
Телефонът пристигна в оригинална опаковка с вакуумно фолио. Бонус - в комплекта имаше не само кабел, но зарядното/ адаптера. Отворих, за да снимам - всичко е както е излязъл от завода-производител. Ще го изпробваме и настройваме като си дойде детето.
 https://share.temu.com/4EpMRsKVS4A
И лед лампата. Не мога да дам линк, защото пише, че е спряно от производство.
П.п. и в нашия клон са затворили гишето за плащане на сметки и са прехвърлили плащанията към гише "Колети, писма". Наложи се да чакам няколко човека да си платят сметките, за да си взема пратката. На съседното гише дават пенсии и се получават записи. Близко до акъла и, че е по-удобно там да се плащат сметките, вместо някои хора да се редят на две опашки - да си получат парите и сред това втори път - да си платят сметките.

# 460
По принцип Пощите пратките от Алиекспрес ги носят до адрес, а от Тему са само на гише!?

# 461
Никакви пратки не носят на адрес БГ пощи при нас.

# 462
По принцип Пощите пратките от Алиекспрес ги носят до адрес, а от Тему са само на гише!?
И от Али не са ми носили никога. По същия начин като с Тему - смс и отивам да си я получа.

# 463
Колегата постоянно поръчва някакви дреболийки от Алито и му ги носят в офиса. Но по принцип пощальонката идва все за някаква кореспонденция, та не й е проблем и да донесе нещата от Алито. Но говорим за дребни пратки - кабелче, някоя флашка, калъфче, ей такива наистина дребни неща. Пощите имат пощальони, а не куриери. Няма как да доставят обемни пратки на адрес.

# 464
Да, и на мен от Али ми ги носеха, а ако е нещо, което минава през процепа на пощенската кутия (примерно обеци), го пускаха вътре.

Общи условия

Активация на акаунт