Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 251
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 020
Имам две пратки с пощите, на които пише, че от 21ви са на РЦС София, дали утре ще дойдат?

При пощите е малко като тотото!

П. П. Тази вечер в тегленето на 5 от 35 са изтеглили 41! 😂

# 1 021
Дано дойдат, че ММ и детето  утре имат РД и там са им подаръците Flowers Four Leaf Clover

# 1 022
Двете карти за намаление са въпрос на дебнене - едната я дава по нормалния начин, а втората е като намаление на евтин продукт в количката - заменяте го със скъп - плюс първата карта ще станат два по-скъпи намалени продукти.

# 1 023
Дано дойдат, че ММ и детето  утре имат РД и там са им подаръците Flowers Four Leaf Clover

Има някаква вероятност да дойдат , при мен е имало пратки които са идвали на другия ден, ама има и такива които са стояли по една седмица в София преди да тръгнат!

# 1 024
  • София
Venislava, много вероятно. Само веднъж БП ме изненадаха с разнос от РЦС в събота. Но и това го е имало. Ама сигурно зависи и дали си в район до който има достатъчно доставки.

# 1 025
Еми, остава да чакам, надявам се, че щом е от 21ви в София, да дойдат.

# 1 026
Имам две пратки с пощите, на които пише, че от 21ви са на РЦС София, дали утре ще дойдат?

При пощите е малко като тотото!

П. П. Тази вечер в тегленето на 5 от 35 са изтеглили 41! 😂
Чакам 5 поръчки с Пощите.  4 от тях се движат заедно и са пред митническо освобождаване. Очаквам до ден-два да са в пощенския клон. За всички първият ден за доставка е 24ти или 25ти март. Ще пристигнат съвсем в началото на срока за доставка или преди него. Така беше и предните пъти. Колко време ги пазеха в пощата преди да ги върнат, 4 дни ли беше?

Двете карти за намаление са въпрос на дебнене - едната я дава по нормалния начин, а втората е като намаление на евтин продукт в количката - заменяте го със скъп - плюс първата карта ще станат два по-скъпи намалени продукти.

Не съм се сетила за това, а и не съм търсила как става. Просто се учудих като видях и двата продукта намалени в кошницата. Мислех, че единият ще се замени с друг. Но явно каръкът от днес ми е бил все пак на късмет. Да не казвам голяма дума преди да дойдат де, че...LaughingLaughingLaughing

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 21:19 от FreakOnALeash

# 1 027
След жилетката, идвам да ви похваля това пуловерче - 100% вискоза, много меко, елегантно и приятно за носене. Аз махнах черната панделка (с брошка е), не ми допада.
 https://share.temu.com/VErmhESvrGA

Също благодаря за линка за едни тънки големи памучни кърпи за плаж, взех и ми харесаха много.

# 1 028
Какво означава "сребро 925" за гривните, имитация на Пандора? Не очаквам сребро , но защо така е упоменато? Поръчвали ли сте от тях?

# 1 029
Сребро 925 е среброто за бижута. На всички сребърни бижута има печат 925, независимо откъде са купени.
Има и сребро 500 - съдържа по-малко сребро и повече други метали. От него се правят примерно подноси, посуда.

# 1 030
Може ли линк към гривни - имитация на Пандора?

# 1 031
Да се поправя - сега проверих и видях, че от проба 500 се правят сребърни монети (има и стари български сребърни монети от царско време - ако имате - вероятно са от тази проба).
Ето информация за различните проби (не знаех, че в Германия сребърните бижута са с по-ниско съдържание на сребро): https://www.antiquesilver-bg.com/Site/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D … 1%80%D0%B5%D0%B1/

# 1 032
Какво означава "сребро 925" за гривните, имитация на Пандора? Не очаквам сребро , но защо така е упоменато? Поръчвали ли сте от тях?
Обеците , Стерлингово сребро, S925, само 925 са си чисто сребро за бижута, само, че цената е в пъти по-ниска отколкото в бижутериите у нас. Би следвало и при гривните да е така. Винаги гледам за печат 925, това е нормалната проба сребро.

# 1 033
Може ли линк към гривни - имитация на Пандора?
Примерно това, има и много други, за тази пише сребро925
 https://share.temu.com/tclOHeALE5A

# 1 034
Мен ме смущава, че пише сребърно покритие. Сякаш отвътре е тел/ някакъв друг материал и само повърхностно е сребро. Ако ви се рискува - поръчвате и тествате. Предвид ,че сребърни обеци вървят по 9-10 лева, гривна от сребро за 12 не ми се връзва. В нея би трябвало да има повече сребро отколкото в едни обеци.

Общи условия

Активация на акаунт