Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 65 427
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 140
При мен май си е 80/100

# 1 141
Рядко имам колело, но независимо дали спирам на 100 или на 200 ми предлага 4*25 за суми над 220 лева и подобни мижави отстъпки. Все още имам неизползвани от 50% и си ги преиздавам, когато ми потрябват, но от месеци не ми предлага нови 50%

# 1 142
  • Лутаща се
Пиша с молба за отговор относно видеорегистратор.
Закупен на 03.03.2025 г. За да прегледам видеозаписите купих и четец. Той дойде днес и гледайки ги установих, че нещо не е наред.
Пътят ми до работа е 20 минути. Според мен е логично да имам 20 минутен запис. Но НЕ. Видеото тръгва със запалване на двигателя и трае 2-3 минути. Това е. Следващото вече е от прибирането ми от работа. Но е пак така. Само в два от дните е направило няколко поредни записа. Но и те не са плътно от точка А до точка Б.
Къде да търся проблема?
Може ли да е от четеца, че малко трудно тръгна - имаше някакъв проблем с драйвърите?

# 1 143
Прегледайте записите през самия видеорегистратор как са.

# 1 144
  • София
Gorg0nzola извинявай, но може ли снимка и на сивите. Не разпънати - само да се види цвета, шарката и плата както са сгънати. Simple Smile
Малко със закъснение, но бях по задачи.

Вижда се малко и от задната страна, от която е дюс: сиво бежово.
Ето и отблизо. Сплитката не е "лито", а "кепър". Бях го прочела в коментари на друго спално бельо и оставам с впечатление, че масово са така.

# 1 145
  • Sofia
Ужасна новина за семейния бюджет е това спиране на 80/100. Laughing
Аз имам да събирам кредит още 2 дни, но ако днес ме пусне между капките с 80/100 няма да чакам последната вноска за нов кредит, че съм напълнила кошницата пак.
Между другото, след като се похвалих, че съм използвала наведнъж две карти за отстъпка, от два дни вече нямам карти за отстъпка, а само за продукти под 36 лв., напомняне да си купя, каквото е в коншицата и т.н. Иначе в странцата на кредита ми се въртят чашки, но не знам за каква оферта, не съм ги отваряла, защото си чакам последните вноски на кредита. Но довечера ще проверя и ще докладвам.(Пу-пу, дано извадя късмет).

Точно същото си помислих😅😅😅. Отделно колко стисната съм станала....веднага всичко калкулирам през 20% и ми идва скъпо. Май не зарибиха едно хубаво и сега лека полека

# 1 146
Скрит текст:
Ужасна новина за семейния бюджет е това спиране на 80/100. Laughing
Аз имам да събирам кредит още 2 дни, но ако днес ме пусне между капките с 80/100 няма да чакам последната вноска за нов кредит, че съм напълнила кошницата пак.
Между другото, след като се похвалих, че съм използвала наведнъж две карти за отстъпка, от два дни вече нямам карти за отстъпка, а само за продукти под 36 лв., напомняне да си купя, каквото е в коншицата и т.н. Иначе в странцата на кредита ми се въртят чашки, но не знам за каква оферта, не съм ги отваряла, защото си чакам последните вноски на кредита. Но довечера ще проверя и ще докладвам.(Пу-пу, дано извадя късмет).
Точно същото си помислих😅😅😅. Отделно колко стисната съм станала....веднага всичко калкулирам през 20% и ми идва скъпо. Май не зарибиха едно хубаво и сега лека полека
[/quote]

Ааа, няма да се предаваме!
Тъпо е ако са ми я спрели, че често поръчвам по нещо и без кредит. Особено ако имам карта за намаление или просто не мога да се сдържа, си плащам с карта, та си им правя редовно бюджет и извън кредитите. Сигурно и вие сте така. То си се свиква на хубавото - всяка седмица по 20-30 лева и купуваш сума ти неща. Не мога да смогна да си крия покупките от мъжа ми, че само ми мрънка колко неща поръчвам. LaughingНо ако са спрели наистина 80/100 не ме е яд чак толкова, защото досега накупих какво ли не. Уф, абе, яд си ме е, намирам особен чар в пазаруването от Тему Laughing Ще видя довечера като събера още една вноска от текущия кредит какво ще ми предложат. Или пък не...LaughingLaughing

# 1 147
  • Лутаща се
Прегледайте записите през самия видеорегистратор как са.
Вече съм на работа и няма как. Но пък отново свалих картата и я прегледах през лаптопа. Този път е снимал всичко. Общо 10 видеота по две минути. Свършва едното и от същото място започва следващото.
Ще видя как ще е утре сутринта като се прибера.

# 1 148
  • София
Момичета, аз имах два акаунта с 80/100, преди 2 седмици от раз спря и на двата, след това, точно след седмица се появи и на двата, пуснах 2 поръчки, но на следващия ден ми върнаха пари по едната и повече не се появи, по другата обаче не е спирала.

Идеята ми е, че няма правило, появява се без причина, проверявайте. Относно спирането на 100% спира при отказана или върната на 100% поръчка.

# 1 149
Здравейте, една поръчка ми се бави вече над 1 мес. Писах на съпорта , но май е чатбот и ми отговориха, че имат проблем с транспортната фирма, много поръчка и невъзможност да се справят-Експрес уан, като ми казаха, че могат да ми върнат парите. Но аз им писах, че предпочитам да си получа пратката, независимо кога, че е за над 300лв. Имали ли сте такъв слручай? Трябва ли да пиша и на Експерс уан?

# 1 150
Виж с товарителницата на сайта на Експрес1 дали е приета в техен склад и ако е там - скандал с тях. Те просто са невъзможни!

Аз също започнах да крия поръчките от мъжа ми, но той забелязва всичко 🤣 Подиграваше ми се онзи ден на новата пижама 🤣

Идеята ми е, че няма правило, появява се без причина, проверявайте. Относно спирането на 100% спира при отказана или върната на 100% поръчка.

Това е причината да не купувам едно нещо за по-голяма стойност. Защото, ако се случи да не могат да ми го изпратят или просто не е налично, ще ми върнат парите, но ще ми и спрат офертата за връщане на кредит. А, ако поръчвам по-дребни неща - 5/7/10 бр, няма такава опасност, защото все нещо ще изпратят. То вчера май някой се оплаква за такъв случай с падъл борд.

# 1 151
  • София
55/95 май е масово. И на мен току-що ми го предложи.
От количката също показва само 3 неща при налични в нея 20+.
Пазарувала съм и без кредит, дори в момента чакам две такива. Не съм връщала все още нищо, просто защото съм им клиент от 3 месеца и за дреболии не ми се е занимавало.

И в тази връзка да попитам как става връщането на стоки от различни поръчки в една пратка? Има ли някаква особеност?

# 1 152
И при мен вече е 55.

# 1 153
Ех, и аз така свикнах на 80/100..всичко ми се струва много скъпо в офлайн магазините вече 🤣

# 1 154
  • София
Не само офертата за връщане на кредит е намалена. Но и подаръците + купони са...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт