Лидл 189 тема, МАРТ

• 76 011
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 465
  • In transit
Опитвали ли сте сладоледа и орехите пекан?
Орехите са много хубави.

# 466
  • София
А такъв с ванилия имаше ли миналата година по това време? Нещо ми убягва. С орехова паста май имаше.

# 467
Май го пускат за първи път.

# 468
  • София
Не е имало руло с ванилов крем, имаше и сега има с орехова паста.
Отгоре е като нарязано на порции. Обаче кремът се намира с доста въображение и има прекалено много стафиди. Колегите в офиса го харесаха и бързо го излапахме. Класическият варинат на козунака е най-добър за мен.

# 469
Айде, почна се с козунаците, до Великден ще се пробват всичките 😊

# 470
Пак имам стотинков купон. Този месец си запълних лентата.
Няма да ходя днес в Лидл, а гледам, че изтича днес. Другия за 5 лв също е свободен.

Редактирам се и пращам купон -5 лв на съфорумката.

Благодаря на sharpy за купона 💝💐❤️
Използвах го тази вечер 😉

Търсих да си взема сладолед от допълнителния купон ,който получих в пощата обаче в нашия магазин нямаше такъв и даже си мисля,че го няма в ПА ,а само ако е на брошура.

От коша с намалението от 1лв/3лв/5лв  намерих надуваем дюшек за плажа на цена от 5лв.Доволна съм.
То имаше само 1 брой и всичко друго беше бебешки панталони 🤷🏻‍♀️😒

# 471
Мисля, че тези дни видях сладоледите от купона в нашия филиал. Понякога са пускали ХХЛ опаковка в ХХЛ седмиците.

# 472
Ами не знам, аз съм от малък град...има два магазина обаче са 1/2 по-малки в сравнение с такива в Пловдив и Поморие примерно, където съм влизала.Затова си мисля,че ще са по-ограничени в ПА спрямо тях чисто визуално погледнато.

# 473
  • Пазарджик
Няма да ходя днес в Лидл, а гледам, че изтича днес. Другия за 5 лв също е свободен.

Търсих да си взема сладолед от допълнителния купон ,който получих в пощата обаче в нашия магазин нямаше такъв и даже си мисля,че го няма в ПА ,а само ако е на брошура.
Сладоледа е от ПА. Миналата седмица купувах от него,тази също взех преди да пуснат купона.

# 474
Скрит текст:

Сладоледа е от ПА. Миналата седмица купувах от него,тази също взех преди да пуснат купона.

Може би трябва да ви снимам следващия път какво има в нашия магазин за да придобиете представа.
Всичкия сладолед в кутии се събира в две прегради (които се отварят като врата на хладилник) Иначе от другите ,които са си на бр. има повече видове.

# 475
Оххх, добре. Ще вярвам на теб, а не на това, че взимам топъл козунак.
ш

Взимате го топъл, защото в някой филиали, за да се продават повече фурната се пуска на подгряване и козунаците се затоплят по този начин. Така вие си мислите,че ядете тукощо изпечени, а те продават повече Simple Smile
Не схващам. Не е ли целта на всички филиали да продават повече? Според мен би трябвало да има някаква инструкция в какъв вид да се предлагат печивата. Точно това ме озадачи за поничките. Взимала съм от топли до ледени. Не ми е приятно. Предпочитам първите.

# 476
Козунаци, донъти, понички и бриошовете не се пекат, идват замразени и се оставят да се размразят за определен период от време. Слагат ги в конвектомата в някой филиал, когато се изчерпят размразените бройки и се налага да се реагира някак. Работи се по предварително зададен план за деня, който няма как да отговаря на 100% на реалните продажби. Дали ще ги сложат в конвектомата или замразени на регала е все нарушение.

# 477
Здравейте някой да има свободен купон за сладолед?

# 478
Аз търся купон за кафе капсули.

# 479
  • Sofia
Здравейте някой да има свободен купон за сладолед?
Пращам

Общи условия

Активация на акаунт