Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 890
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 600
Интересува ме ако някой днес е ходил в някой от магазините в Люлин и е обърнал внимание дали има налични формите за тарталети?
Не е баш Люлин, ама имаше доволно форми цял кош:

Ако това са търсените форми - във филияла на Тодор Александров са.

# 601
zenata, то да взема, ама съм в Пловдив.😃
Лидълският черен пипер на зърна ни е любим вкъщи. Дано го върнат в асортимента.
Къде е това клапанче на новото кафе? Погледнах го и аз (сякаш по-червена е опаковката на живо), но не знаех, че има клапанче и не го забелязах. Любопитно ми е в тази опаковка дали се запазва ароматът на кафето...🤔

нищо де, ела, ще пием бира Wink

# 602
В Младост 2 (към обяд) имаше също от формичките за печене, забелязах основно от този вид:
Скрит текст:

# 603
Някой взе ли от протеиновата пица, да сподели как е?

# 604
  • София
A какви тарталети правите в тези формички - може ли рецепта в скрит текст или на ЛС?

# 605
Някой взе ли от протеиновата пица, да сподели как е?

В нашия магазин не са получили и няма.
Седят тези от миналата седмица по брошура - с риба тон и леща.
Новите видове - маргарита и салами ги няма.
 Странно, защото на брошурата няма жълт стикер, че се извиняват..

# 606
  • София
beki8, благодаря! Довечера ще отида, дано има останали форми за тарталети!

# 607
Сутринта имах интересна случка. Няколко вида картофи, различни цени. За да съм сигурна какви картофи ще ми маркират поглеждам етикет и такъв на кашона. На касата излезе друга цена и вид картофи. Сигнализирам. Касиерът държи, че картофите са тези, който излизат в бележката. Аз държа, че пише друго по етикет. Сравнихме на място и като видя какво пише и на кашона- махна етикета му. Като не им стигали кашоните, ползвали други. Маркираха ми ги по това, което съм видяла, като им казах, че заблуждават клиентите и ще пиша оплакване. Чудя се още колко хора са се заблудили.

# 608
  • София
Не ми се е случвало, но ако маркирам грешно плод / зеленчук може ли да се изтрие или задължително се вика служител?
Вчера имаше поне 6 вида червени ябълки на монитора и виках служител за помощ - тези от брошурата са Моди. Пък хич не помня на етикета да е пишело Моди.
Но както и да е, де.
Идеята ми е ако маркирам грешно мога ли сам да се редактирам?

# 609
  • София
Не мисля че може да се трие, винаги съм викала служител за подобни действия. Те си маркират с чипа и отварят други менюта.

# 610
Може да се трият артикули без да идва служител само ако не е натиснато “продължи”/“потвърди”.
 Случи ми се с поничките - обикновената шоколадова и тази милка имат еднакви картинки.
Изтрих я сама, но не бях натиснала продължи затова ми даде.
Като се натисне продължи - артикулът “пада” от лявата страна на екрана с цената при останалите артикули.
А триенето е възможно само докато си в менюто с закуските. (При ябълките ще е същото - ако не е затворено менюто, ще ти даде да ги изтриеш).
 Триенето става като се натисне копчето с кошче за боклук.

# 611
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 18:24 от Viara T

# 612
  • Перник
Може да се трият артикули без да идва служител само ако не е натиснато “продължи”/“потвърди”.
 Случи ми се с поничките - обикновената шоколадова и тази милка имат еднакви картинки.
Изтрих я сама, но не бях натиснала продължи затова ми даде.
Като се натисне продължи - артикулът “пада” от лявата страна на екрана с цената при останалите артикули.
А триенето е възможно само докато си в менюто с закуските. (При ябълките ще е същото - ако не е затворено менюто, ще ти даде да ги изтриеш).
 Триенето става като се натисне копчето с кошче за боклук.

Това не го знаех, благодаря! Веднъж ми се е налагало всъщност, с едни ябълки, бях взела евтини, а маркирах скъпи и виках служител.

RebelHeart, наистина е обърквация с ябълките - сутринта на етикета пишеше "червени ябълки", а на монитора на касата - "ябълки Моди".

# 613
Интересува ме ако някой днес е ходил в някой от магазините в Люлин и е обърнал внимание дали има налични формите за тарталети?
Не е баш Люлин, ама имаше доволно форми цял кош:

Ако това са търсените форми - във филияла на Тодор Александров са.
Може ли да помоля ако някой намери от формите за тарталети,да ми вземе 2 бр и да изпрати ако е удобно!В нашия град има само от тези за мъфини 😕

# 614
  • Сливен
Аз да помоля за 3 бр за тарталети,от Сливен съм.

Общи условия

Активация на акаунт