Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 883
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 660
Доста са влошили телешката кайма.Днес правих кебапчета без да слагам сол или олио...Ами като пробвах пълни със сол не се ядат и мас тече.съотношението на мас е 2/3 и кой знае какво друго..провал.

# 661
Последно купувах преди пет години телешка кайма от млади телета.
Беше отврат и затова от супермаркети не купувам месо, освен много редки изключения.
Само от месарница смляна пред мен.
Едни луканки от снощи :

# 662
Последно купувах преди пет години телешка кайма от млади телета.
Беше отврат и затова от супермаркети не купувам месо, освен много редки изключения.
Само от месарница смляна пред мен.
Едни луканки от снощи :

Това изглежда като една много добра телешка кайма!

# 663
Подарявам от скреча купон за Favorina -20% и за ябълков сок -30%.
Скрит текст:

Ето и кодовете:
Скрит текст:

# 664
Вчера търсих рулото с ванилов крем, но го бяха свършили. Козунакът със стафиди хубав ли е?

Вкъщи много се хареса, аз днес купих, благодарение на хвалбите тука за тези козунаци, викам си няма как да не пробвам 😀 ии не съжалявам 😊😊

# 665
И аз купих формите за тарталети. Имаше зареден цял кош. Сигурно над 50 опаковки.

# 666
Може ли снимка на формите и на каква цена са?

# 667
# 668
Мисля, че утре сутрин ще съм първа 😉

# 669
И тези за малко кексче с дупка са хубави също, за който пече такива неща. Имах преди време точно от Лидл, подарих ги и се ползват още и в новия си дом. Много сладки изглеждат като се обърнат.

# 670
Аз имам такива, 18 броя от Тему и едни по-големи от Джъмбо, но тези плоските нямам, а ги искам от много време..

# 671
Какаото на Belbake алкализирано ли е (Dutch process)?

# 672
# 673
Аз имам такива, 18 броя от Тему и едни по-големи от Джъмбо, но тези плоските нямам, а ги искам от много време..
Преди години имаше и форми за тарталети-сърца. Имам един брой някъде вкъщи, в светло и по-тъмно лилаво, но не мога да ги намеря точно тях.😂 Не знам защо спряха сърцата, много бяха сладки.
Какаото на Belbake алкализирано ли е (Dutch process)?
Нямам представа, но ще ми е интересно да разбера.🙂

# 674
Момичета, има ли в ЛИДЛ сок от бъз, например тип концентрат, който се разрежда с вода или пък готов? Ще ми трябва за уикенда, но май не съм виждала до сега там такъв, та да се ориентирам овреме.

Общи условия

Активация на акаунт