Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 873
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 705
Да, много често формичките са били по 4-5 лв, а дали и не съм ги виждала на 5,99 лв...За 2,99 лв направо са си без пари.🙂

# 706
Миналата година формичките бяха по-скъпи, да.

# 707
  • София
има ли свободен купон за кашкавал?

# 708
  • София
има ли свободен купон за кашкавал?
Изпращам

# 709
Ех, че сте с тези козунаци, не трябваше да ви чета...JoyJoyJoy Вчера и аз купих, не успях да устоя до Великден.Kissing Heart
Сигурно и този с крема е хубав, ама взех от класическия, че да не е толкова сладък. Много е хубав, още снощи го тествах, днес съм си взела и за обяд. Взех и един "комплект" от малките козуначета 2+1, ами и те са доста вкусни, само че са по-сладки и заради стафидите.

От по-големите формички за тарталети имаше само две кутийки останали. Много са сладурски, но се въздържах, че  май нямам какво толкова да пека в тях.
Взех си обаче от подложките за отцеждане, че отдавна им се чудя. Гледам, че в брошурата пише, че може да се перат до 60 градуса. Някой би ли споделил дали запазват добрия си вид след това и на центрофуга издържат ли? Мисля да ги изпера преди първо ползване, че както се подмятаха в магазина...

# 710
Моите станаха на топчета. Минах ги после с епилатора за дрехи. При следващото пране пак станаха на топчета.

# 711
Подложките ги ползвам от години, пера ги на 40 градуса.

# 712
Ех, че сте с тези козунаци, не трябваше да ви чета...JoyJoyJoy
Много са гадни всички, дето говорят за тия козунаци, нали! И аз взех едно руло, даже в първия магазин нямаше и се зарадвах, обаче по пътя до вкъщи, не знам как се случи, колата сама паркира пред следващия и то рулото само скочи в ръцете ми. Мъжа ми ме изгледа много лошо - той бил устоял, пък аз... Ама още същата вечер му видяхме сметката де - на рулото, да не помислите че на мъжо. И сега ми се ще да ида за формичките, ама като се сетя за рула и козунаци и малко не смея Blush

# 713
  • Somewhere far away
За какви козунаци става дума?

# 714
  • Бургас

По-добре не питай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 715
Получих за Фаворина. Благодаря Moyata Rabotilnicka!🫶🏻🙏🤗

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 13:46 от Kikonata

# 716
Подарявам купон за -20% на Фаворина.

# 717
  • Somewhere far away

По-добре не питай Stuck Out Tongue Winking Eye
Е сега съвсем ми възбудихте любопитството Grinning

# 718
ААААА , и аз няма да питам Simple Smile

# 719
В темата няколко съфорумки писаха, че има козунаци доста вкусни. Около 5 лв са козунаците от топлата витрина. Козунак класически и такъв със стафиди. Аз да не остана по-назад купих обикновен, че не мога да се добера още до тоя със стафидите или не зареждат или бързо свършват явно. Та мога да потвърдя за класическия, че е доста вкусен. Та благодаря за препоръката от съфорумките за козунаците.

Общи условия

Активация на акаунт