Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 869
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 720
Не съм подстрекателка, но за тези от топлата витрина 😆

# 721
  • Бургас
Пяната за почистване на фурни става ли и за самата скара във фурната?

# 722
И аз съм доволна от подложките за отцеждане. Мойте са бордо. Пера ги на 40  °, не са мръднали.

# 723
Пяната за почистване на фурни става ли и за самата скара във фурната?
Да, а също и за тенджери и тави от неръждаема стомана. Аз чистя и емайлираните тави с пяната, и също, ако има загоряло по дъното на тигани, тенджери, касероли- визирам дъна, които са от неръждаема стомана. Внимавам за другата боя отвън, за да не се повреди (досега не ми се е случвало, но все пак внимавам). Също чистих с пяната и едни бели силиконови формички, които имаха остатъци от гранясала мазнина по тях😂, като нови станаха.
И аз съм доволна от подложките за отцеждане. Мойте са бордо. Пера ги на 40  °, не са мръднали.
Аз имам бордо, тъмносиня и тъмносива, пера ги на 30 градуса, но то какво толкова да се оцапат от отцеждане на вече измити неща.🙂 Няколко пъти съм ги прала и ръчно.

# 724
  • София
Ако някой иска купон за 20% на Фаворина, който е до днес, да ми пише. Имам и от предишния четвъртък за пекан и сладолед. До утре са.

# 725
Утре ще има ли бой за сиренето в тенекия? 🤣 Аз лично го дебна от много време, последно лятото беше с намалена цена. Тогава един непознат дядо забеляза, че го гледам и ми каза колко хубаво било. Аз нали съм си теле и не взех. Наскоро го пуснаха в XXL седмица 1,2кг за 20лв и го опитах - ами то се оказа наистина много хубаво  🙂 та ще се позапася

# 726
Тези хора ще ни побъркат! От понеделник до сряда, от четвъртък до неделя, от събота до вторник. Как да помниш кой ден каква промоция има ??

# 727
Ама и вие сте едни подстрекателки.... Отивам да видя кое е това сирене.

# 728
  • Бургас
Тези хора ще ни побъркат! От понеделник до сряда, от четвъртък до неделя, от събота до вторник. Как да помниш кой ден каква промоция има ??

Пък ако ги следиш и в няколко магазина... Пенсионерите нямат време да си видят внуците.

# 729
Този път нямах четвъртъчен купон аз. Откакто разбрах за купоните, ми се е случвало още един четвъртък да не получа купони.🤔 Странно защо.

# 730
Някой ако има купон за 20% на Фаворина който важи и за утре, моля да ми даде!

# 731
Някой ако има купон за 20% на Фаворина който важи и за утре, моля да ми даде!
Изпратих Simple Smile

# 732
  • София
Подарявам. До днес

# 733
# 734
  • София
Купона за кашкавала не виждам в условията да има ограничение за количество? Знаете ли дали може да се вземе повече от един брой с отстъпката?

Общи условия

Активация на акаунт