Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 866
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 735
И аз съм доволна от подложките за отцеждане. Мойте са бордо. Пера ги на 40  °, не са мръднали.
Благодаря на всички за споделената информация! Hug Tweety1993 тъкмо съм ги пуснала да се въртят на 40, че на повече не се престраших.

Моят купон за Favorina e валиден до 23.03 включително, ако някой го иска да пише. Имам и купон от скреча за гръцки питки, слагам в скрит текст.
Скрит текст:

# 736
Бих помолила ако някои има свободен купон за сладолед.

# 737
  • София
Бих помолила ако някои има свободен купон за сладолед.
Сега ще ти изпратя. Валиден е до утре.

# 738
Момичета, ако някой иска тези купони подарявам ги

# 739
Пуснали са дубайски шоколад на лидълската марка J D Gross

# 740
  • Пазарджик
Купона за кашкавала не виждам в условията да има ограничение за количество? Знаете ли дали може да се вземе повече от един брой с отстъпката?
Би трябвало да няма ограничение.Взех 2 кутии от сладоледа и двете бяха намалени.

# 741
Момичета, ако някой иска тези купони подарявам ги

Подарени

# 742
  • Бургас
Купона за кашкавала не виждам в условията да има ограничение за количество? Знаете ли дали може да се вземе повече от един брой с отстъпката?
Няма, днес взех 4 броя. А бях и на каса за самообслужване и гледах дали намаля.

# 743
  • Пловдив
И аз забелязах дубайския шоколад днес. 3 пъти обиколих щанда с тортили и хлебчета за бургери да търся тези гръцки питки от скреча и чак сега като се загледах в снимката, видях че са замразени Grinning
Някой ако ги иска, подарявам купона + този за фаворина, и още някои които не срещнах до сега из темата - консерва риба тон, кухненска хартия и белгийски бонбони.
Редактирам се : гръцките питки и белгийските бонбони са подарени
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 16:19 от Bellatrix*

# 744
Гръцките питки са много тачени вкъщи точно защото са замразени. Много пъти са ме "спасявали". Ползвам ги като пърленки, когато съм забравила да купя хляб. Слагам за няколко минути във фурната или фраера, после мажа с краве масло, чесън и шарена сол. Или като блат за пица - стават супер бързо и децата са много доволни

# 745
И аз така използвам гръцките питки.🙂

# 746
Подарявам

# 747
За какви козунаци става дума?

По-добре не питай Stuck Out Tongue Winking Eye
Е сега съвсем ми възбудихте любопитството Grinning

Козунак класик 😀

# 748
Децата у дома си правят пици със замразените питки. В Гърция ги има и свежи- пшеничени, ръжени и царевични.

# 749
  • София
Пликове за лед има ли все още като постоянен асортимент?

Общи условия

Активация на акаунт