Лидл 189 тема, МАРТ

• 74 527
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 855
Пак ще помоля за купон за сметаната 30% в червената опаковка, че все още нямам!🙃
Долче, и при нас нямаше желатин. Само от този в големите опаковки, готовия.
Така предположих, Mikkey. Жалко! Трябва ми чист желатин.
Между другото, сметаната 30% е с нова цена, 2,19 лв...🥴

# 856
Подарявам!
Пица и йогурт са подарени.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 20:47 от Nadia_Di

# 857
Подарявам купони:

Дадени яйца, хартия, пудинг. Има още останали масло и багета

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 14:49 от Рошличката

# 858
Подарявам и тези 👻

# 859
Относно превръзките, ползвам ежедневните в момента от голямата кутия. Никак не ми харесват, не прилепват добре към бельото и се местят. Купувала съм ежедневни само , от малките кутийки  единия вариант ми хареса, но не си спомням кой точно. Иначе за цикъл ползвам турски  от няколко години и са ми перфектни

# 860
Ежедневните превръзки оправиха ли ги, че по едно време не се лепяха добре и се набръчкваха по бельото. И дамите вкъщи се отказахме от тях и минахме на кауфландските, розовата кутия.
Споделям мнението, ежедневните на Siempre и у нас не се харесват по същата причина, а и са изключително тънки. Взимала съм и обикновената кутийка и xxl варианта, все са такива.

# 861
Подарявам купони, вижда се валидността им.
Скрит текст:

1
2

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 09:57 от rosicapi

# 862
Мнение за този air frayer от актуалната брошура?
Знам, че доста пъти са коментирани различни модели тук, но точно за този не си спомням дали съм чела отзиви. В случай, че греша, приемам и линк към предишно осъждане в темата.Blush
Скрит текст:
Отдавна се чудя дали да взема, досега не сме имали, ама нещо не мога да избера.
Виж го на място колко е голяма кошницата, нямам представа колко души смяташ да храниш готвейки в него и какво приготвяш по-често.
Имай предвид че размерът на дъното ти е важен, не обемът в литри, тая кошница няма да я пълниш до горе като тенджера а на един ред се слагат нещата или поне не много натрупани. Тая снимка както е напълнена с картофи е абсурдна просто, не я гледай.
Вече ако прецениш че размерът те устройва, цената не е лоша, предвид и че се чудиш трябва ли ти такъв уред или не. Тъкмо ще го пробваш, пък нататък като стане време да го сменяш ще знаеш какъв искаш и какъв не Grinning
natka, благодаря, че се включи, не знаех че храната се реди само на дъното, това определено е доста полезна информация. Hug
Иначе чак за изхранване не ми трябва, по-скоро си мислех разни панирани хапки, или онези рингове калмари да приготвям в него, че хич не обичам да пържа, а и да пека малки количества в голямата фурна също не ми се иска. По-скоро ме притеснява дали 1500W не са малко, а и как се мие и поддържа ми е важно.

Минах вчера през Lidl и имаше само една бройка, но кашонът беше запечатан доста добре и с тиксо и не смятам че е редно да го отварям, ще разгледам подобни в друг магазин, където има изложени.

А ако ще пробвам, за да тествам и да сменям/хвърлям, то нямаше да искам мнения. Обикновено добре си обмислям покупките и избягвам разхищения и на природни ресурси и на финанси, независимо от цената.

# 863
Има различни аксесоари за Еър фрайър, които позволяват ефективно използване на обема:

# 864
Така е, но в доста уреди стандартна замразена пица (например) няма да се "хване".
аlllllimei, аз не бих купила въпросният фрайър, ако идеята ми е да не го сменям, а бих избрала някой уред с по-добри параметри.

# 865
Брей, пица! Даже не ми е хрумнало, че може и това да се пече вътре! Значи да търся кръгъл и да смятам по 3,14 преди да реша... JoyJoyJoy

"Dolce" и аз мисля друг да чакам да пуснат, че по принцип предпочитам от Lidl да взема, понеже при евентуална рекламация ми е спокойно, че са коректни.

А относно приспособленията - микровълновата ми е с грил и си търсих подобна на тези решетки, която общо взето струваше колкото 1/2 от този фраер...

# 866
  • Бг-мама
За мен най доброто за фраер е инстант пот. По намаления го пускат за около 200 лева и е най използваният уред вкъщи. Това малко извън темата за Лидъл но се надявам да съм полезна.

# 867
Някой купи ли си от силиконовите приспособления за поширани яйца? Дали вършат работа?🤔
аlllllimei, уред с квадратна или правоъгълна форма отвътре е по-функционален според мен. Казах за пицата, понеже на една от снимките с аксесоари е показана и пица.🙂 Иначе пица с блат от гръцките питки ще влезе почти във всеки фрайър. Първият ми фрайър беше от Лидъл с чекмедже/кошница. 1650 или 1700 вата беше. Много го използвахме, но му се развали един прекъсвач след години употреба и вече не се самоизключваше всеки път при отваряне или пък на края на печенето. Което си беше опасно (особено за детето) и затова го сменихме с уред тип фурничка от Кауфланд. А наскоро си взехме и още една фурничка, която е още по-добра (освен че храната става още по-добре в нея, доста повече съдове се побират вътре, което си е голям плюс). Това е:
Скрит текст:

Лидъл имат фрайър с достатъчно голяма кошница и с мощност около 2000 вата, ако държиш да е от Лидъл.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 21:09 от dolce miele

# 868
Мисля, че съм взимала от този вид на 1,75. Покритието е хубаво, но са дебели, бабешки модел
..........
Здравейте!Моля да споделите мнението си за дамските превръзки на Siempre,и ежедневните и другите.Ползвали ли сте и от кои сте доволни.Благодаря предварително.

Зачудих се какви ли модели дамски превръзки носят бабите и от каква възраст жените са водят баби ...?

# 869
Мисля, че съм взимала от този вид на 1,75. Покритието е хубаво, но са дебели, бабешки модел
..........
Здравейте!Моля да споделите мнението си за дамските превръзки на Siempre,и ежедневните и другите.Ползвали ли сте и от кои сте доволни.Благодаря предварително.

Зачудих се какви ли модели дамски превръзки носят бабите и от каква възраст жените са водят баби ...?
Модерните,млади жени ползват по-тънките... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт