Лидл 189 тема, МАРТ

• 74 542
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте!Моля да споделите мнението си за дамските превръзки на Siempre,и ежедневните и другите.Ползвали ли сте и от кои сте доволни.Благодаря предварително.

# 841
  • Пловдив
Ползвала съм. Доволна съм.

Фраера е за 1 човек, т.е малък...като за студент Simple Smile

# 842
Ох, като за студент... Значи е за 1 човек и то за нелаком.Wink

# 843
Мисля, че съм взимала от този вид на 1,75. Покритието е хубаво, но са дебели, бабешки модел и пълнежът стана на буци за един час ходене. Накратко, не препоръчвам, освен в краен случай.

Здравейте!Моля да споделите мнението си за дамските превръзки на Siempre,и ежедневните и другите.Ползвали ли сте и от кои сте доволни.Благодаря предварително.

# 844
Ползвам основно тези и ежедневни и от другите, доволна съм. Ежедневните са от по-тънките и твърди, спрямо оранжевите кутии от Кауфланд (не помня марката), но аз съм доволна.

# 845

харесвам ги, аз съм с ужасен цикъл. не стават на бучки, не се степкват.

# 846
TDK, точно тези, които си показала,за мен са най-гадните. Те не са сгънати, дебели са, като always отпреди 15 г., стават на бучки, крилцата са мънички. Аз ползвах преди бременността нощните им, че имам тежък цикъл,и съм доволна. За последните дни от цикъла пак от онези, които се сгъват, те са по къси.
Сега съм с ежедневните от ххл седмицата, от тях също съм доволна.

# 847
От рулетката подарявам купон за спанак -25% и за ягоди- за втори брой-40%
Скрит текст:

# 848
  • In transit
Долче, и при нас нямаше желатин. Само от този в големите опаковки, готовия.

# 849
Мнение за този air frayer от актуалната брошура?
Знам, че доста пъти са коментирани различни модели тук, но точно за този не си спомням дали съм чела отзиви. В случай, че греша, приемам и линк към предишно осъждане в темата.Blush
Скрит текст:
Отдавна се чудя дали да взема, досега не сме имали, ама нещо не мога да избера.
Виж го на място колко е голяма кошницата, нямам представа колко души смяташ да храниш готвейки в него и какво приготвяш по-често.
Имай предвид че размерът на дъното ти е важен, не обемът в литри, тая кошница няма да я пълниш до горе като тенджера а на един ред се слагат нещата или поне не много натрупани. Тая снимка както е напълнена с картофи е абсурдна просто, не я гледай.
Вече ако прецениш че размерът те устройва, цената не е лоша, предвид и че се чудиш трябва ли ти такъв уред или не. Тъкмо ще го пробваш, пък нататък като стане време да го сменяш ще знаеш какъв искаш и какъв не Grinning

# 850
  • София
Ежедневните превръзки оправиха ли ги, че по едно време не се лепяха добре и се набръчкваха по бельото. И дамите вкъщи се отказахме от тях и минахме на кауфландските, розовата кутия.

# 851
Подарявам и тези купони ☺️
Подарени: сушени домати, хляб, кроасан с масло

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 08:48 от gulubcheto_

# 852
  • shumen
Не са оправени.Не се лепят.
.

# 853
Подарявам купони:

Скрит текст:

# 854