Лидл 189 тема, МАРТ

• 74 547
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 825
Купих ягоди, 5 лв тарелка 500 гр
Не че съм особено изненадана, но все пак - имайте предвид, че ако ги ядете със затворени очи може да ги объркате с моркови. Примерно. Никакъв вкус ягодов нямат.

# 826
Здравейте, тази седмица има в каталога тирамису Italiamo. Някой опитвал ли го е, вкусно ли е?
Искам да взема за гости.

# 827
  • София
Вероятно всички сме го опитвали 🙂 На мен ми е прекалено алкохолно и направо се напивам от една кутия.

# 828
Здравейте, тази седмица има в каталога тирамису Italiamo. Някой опитвал ли го е, вкусно ли е?
Искам да взема за гости.

Не ми харесва. Отровно сладко и с много алкохол.
 Препоръчвам да купите на фирмата Taste It - продават се в Лидл, Кауфланд и Фантастико.
В Лидл не съм виждала тирамису тяхното сякаш, а нутела с маскарпоне само.
 А ако сте от София - сладкарница Baci Dolci на бул. Прага и на Сточна гара - тяхното тирамису е хубаво. В Кауфланд продават част от асортимента на сладкарницата.

# 829
sharpy, ако са свободни още купоните за песто, скир и камембер ще помоля да споделиш.
Благодаря предварително!

Скрит текст:
И аз подарявам следните купони.

# 830
sharpy, ако са свободни още купоните за песто, скир и камембер ще помоля да споделиш.
Благодаря предварително!

Скрит текст:
И аз подарявам следните купони.

Преди малко дадох скира на друга съфорумка. Другите са за теб.😋 Пращам на лично.

# 831
Саладките и салама са дадени.
Споделям и аз свойте свободни купони

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 14:55 от Илияна.Р

# 832
Подарявам:
Скрит текст:

# 833
Подарявам

# 834
Има готино криминале, на който му се чете. Вчера си взех"Убийство в театъра", покрай другите покупки. Взех и тишлайфер, готини са. 😉

# 835
Подарявам

# 836
Днес си купих от микса спанак листа 300гр на промоция 1,99. Пълно е с едни тънки дълги листа, които се чудя плевел ли са или бейби листа. Някой друг попадал ли е и какво са?

# 837
Внимавайте със спанака. Ако имате съмнения, по-добре хвърлете въпросните листенца. Няма как да го докажа, но синът ми направи реакция след спанак с ориз, като спанака беше от Лидл. По принцип не е алергичен към спанак. На опаковката си пише, че може да има плевели, най-вероятно аз не съм догледала нещо, но искам да кажа, че не е изключено да е плевел.

Иначе днес не ми отчете системата купон. Взех правилния продукт, сравнявахме със служител, вдигна ми рамене и ми предложи да оставя продукта. Трябваше ми, та си го взех, но после писах в контактната форма и ми пратиха ваучер. Странна работа. И преди ми се е случвало, но все в понеделник. Днес вече е вторник и не очаквах да има проблеми.

# 838
Ако някой го иска

# 839
Мнение за този air frayer от актуалната брошура?
Знам, че доста пъти са коментирани различни модели тук, но точно за този не си спомням дали съм чела отзиви. В случай, че греша, приемам и линк към предишно осъждане в темата.Blush

Отдавна се чудя дали да взема, досега не сме имали, ама нещо не мога да избера.

Общи условия

Активация на акаунт