Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 629
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 30
  • ВАРНА
Ох, италианските вафлички от първия купон са ми много, много любими. Всеки път вземам по е пакета да се пробвам да направя една тортичка с тях, ама все не оцеляват до тортата.
И аз съм им голям фен. За торта обаче не съм се сещала да ги използвам.
Благодарение на rosicapi 🙏🏻 си взех преди няколко дни два пакета с купон.

# 31
  • София
О, май сте първите им фенове в темата 😅
Периодично се чудят как да ни ги пробутат - то не бяха половин цена по брошура, половин цена с купон, 1+1, скреч, достигната сума от лента, 30% на втори, рулетка.... Май остана само охраната да пъха по пакет в торбите на излизане.... доброзорно 🙃 😉

# 32
Добър пазар направих днес - то кренвирши, то уиски, то хумус...Joy

# 33
  • Сливен
Нискомаслената извара подходяща ли е за тези сирненки,много кремообразна ми изглежда.

# 34
  • София
Нискомаслената извара подходяща ли е за тези сирненки,много кремообразна ми изглежда.
Вземи в пликовете на Родна Стряха.
Тази в кофичките е от 'немския' тип извари с редица удачни приложения, но не и това точно.

# 35
Подарявам

# 36
  • София
И аз харесвам италианските вафлички. Много ми вървят с бяло вино. Според домашните е извращение, трябвало да ги спретна на торта с маскарпоне, замр. плодове и др. Но не се поддавам, да си правят тортите.

# 37
Италианските вафлички са любими на голямата ми дъщеря, а покрай нея, станаха и на мен.

Другата седмица ще има гьоза и рамен. Няма да се наканя да си ги приготвя, мисля да купя. Някой пробвал ли ги е? Мнения? Благодаря!

# 38
Здравейте! Полезното мобилно приложение (не Лидл+) ми се зарежда само за тези държави и на съответните езици

Нова съм в темата. Моля Ви, светнете ме защо имаме различни купони в различните профили и как става подаряването (скрийншот с баркода или нещо друго)?

# 39
  • Mediterraneo
Аз не съм запозната, кое е полезното приложение, различно от Лидл+.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 20:20 от Тарталета

# 40
За България в момента има само едно активно приложение и то е Лидл +.
 Старото приложение Lidl вече не се предлага за страната. На iOS не може да се изтегли даже.

Подаряването на купони е описано на стр.1 на темата как става.

Сините купони са индивидуални за всеки и зависят от начина ви на пазаруване.
 Само седмичните купони са еднакви за всички клиенти.

# 41
Аз не съ запозната, кое е полезното приложение, различно от Лидл+.
На първата страница в описанието

# 42
  • София
При предни прИмоции купих гьоза със зеленчуци. Точно същото видях днес във фризерите. Сготвих  според инструкциите, но не ми хареса и замина на боклука. Но вкусове различни - може друг да ги одобри.

# 43
Тези вафлички и аз не ги харесвах, но сега много ги харесвам! Даже заредих сега за почерпка с тях.

# 44
При предни прИмоции купих гьоза със зеленчуци. Точно същото видях днес във фризерите. Сготвих  според инструкциите, но не ми хареса и замина на боклука. Но вкусове различни - може друг да ги одобри.

Същото. Реших, че не знам как да ги приготвя

Общи условия

Активация на акаунт