Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 618
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 60
Вчера погледнах случайно към кафетата и забелязах, че безкофеиновото мляно кафе вече е с цена 7,99 лв.🙄 5,99 лв беше последно, като купувах на редовна цена.

# 61
Еее, последно на 20ти февруари взех и все още беше 5.99...значи приключвам с него аз.

# 62
Подарявам тези купони от Рулетката на Родна стряха. Ако някой иска нещо, да пише на лично.

# 63
  • София
И аз подарявам купони:
Скрит текст:

На всички пише колко дни им остават. Някои са да днес. От различни карти са.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 23:25 от Таня67

# 64
Тези хубави ли са?

# 65
Рошличката, с кафявите бърша шкафовете (масив са моите), доволна съм.

# 66
Аз постоянно ползвам кухненските мокри кърпи - с тях забърсвам котлоните и стената зад тях след готвене

# 67
  • София
Как е този прах за пране?

# 68
Онзи ден ползвах кърпичките за баня за вилата, там заради студа сме спрели и източили водата и съм доста доволна, добре почистиха.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 16:44 от MianaNia

# 69
Преди няколко дни купих безкофеиновото кафе беше 5 99 утре имам ходене до Lidl  и ще погледна. Ако е така и аз приключвам с него.

# 70
  • оттам, откъдето започва България
Как е този прах за пране?
Скрит текст:

Разнородни са мненията, но мисля че надделяват негативните.
В годините назад е коментиран в темата за перилните препарати и омекотители. Може да потърсиш мнения там.

# 71
  • Свети Влас
Котиджа, който в приложението е с - 20% сега като ходихме в Лидъл НЕ беше намалено... Намалено беше Пилос котидж зелена опаковка.

# 72
Имам купон за 25% отстъпка за сладката родна стряха. Ако някой иска да пише

# 73
И по другите филиали ли липсва черен пипер на зърна?🤔 Явно ще сменят опаковката, защото преди няколко дни на празното място все пак видях ел. етикет с цена около 3 или 3,49 лв, на който пишеше грамаж може би 100 гр...В Кауфланд пък чесънът на прах с тяхна марка (идентичен с лидълския) вече също е в опаковка от 100 грама, а черен пипер също липсва (с тяхна марка).
Засега са го извадили от асортимента, дали ще го върнат ще видим.

# 74
  • Cyprus, Пловдив
Какво се случва с паркинга на новия ЛИДЛ на Пещерско шосе? Dizzy Face
3 пъти въртях и щях да си тръгна, ако купонът ми за мед не беше до днес, това е тотално безумие, да си сложат бариера и да редуцират спиращите...

Общи условия

Активация на акаунт