Лидл 189 тема, МАРТ

• 76 031
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 285
Гофретник с такава мощност си е бавничък - тя хем не е някаква много голяма, хем това са от дебелите гофрети и искат повече време да се изпекат. Ако сте цяло семейство да чакате да се нахраните... бавничко си е. Но те предимно са по толкова ватове тези гофретници де, рядко съм виждала по повече от такъв тип. И те не са в този ценови клас, освен това. Та, не че на този конкретен модел ще му има нещо а те са си така. Ако ви трябват по повече гофрети и да не ви се чака, другият тип който ги прави по-тънки може да е по-подходящ за вас.

# 286
  • София
Таня67, имате много и толкова разнообразни купони , бихте ли споделили на какво се дължат?
Аз за седмицата имам най-много 7 купона а най-редовно пазаруваме от Лидъл и оставяме немалки суми.
Четирима сме и всеки си има карта, но на практика аз гледам купоните и ги активирам. Joy После им казвам с коя карта да пазаруват в зависимост от купоните. Имам достъп и до профила на брат ми, който е несериозен и изобщо не се сеща да поглежда купоните. Joy

Впрочем, когато покупките се разпределят на повече карти, натрупаните суми са по-малки и съответно лентите са за по-малки суми. Почти винаги са за 200 или 400 лв.

# 287
От рулетката ми излезе цедено кисело мляко. Ще го пробвам.

# 288
Подарявам:
Скрит текст:

# 289
Подарявам

# 290
Подарявам

# 291
Изпуснала съм темата
От предната седмица си взех дънки. Доволна съм. Сега гледам в брошурата пак ще има.. Ще ги погледна.

# 292
Подарявам купони от рулетката:
Скрит текст:

# 293
Здравейте! Извинявам се, че нахлувам така в темата, но имам въпрос. Тези парфюмчета  cotton blue, de amor и т.н. само в определени периоди от годината ли ги пускат или са от редовният им асортимент? В нашият са ги изкупили, а исках cotton blue, та се чудя дали ще има отново или да си чакам осми март догодина 🤣

# 294
Около празници ги пускат, но вижте в друг филиал. Само че ги разполагат на странни места,  не са при парфюмите от постоянния асортимент.

# 295
Около празници ги пускат, но вижте в друг филиал. Само че ги разполагат на странни места,  не са при парфюмите от постоянния асортимент.
Оо ами аз точно там ги търсих, значи може и да си е имало 😳🤦🏼‍♀️... Дано, ако има да ги държат и утре, ще разгледам по-внимателно. Ако не, по Великден ще дебна 🤣

# 296
Отделно стоят, винаги. Както всяко нещо дето е от брошура а не в постоянен асортимент, не ги слагат при постоянните подобни продукти.
Не са точно само за осми март, но и не са често, примерно 2 пъти в годината или 3 да са. Имам си любимец от тези които са по брошури и затова се заглеждам чат-пат. Макар че "моят" по много време го ползвам и определено не е всеки път като го има да тичам за нов, той е хем силен, хем траен та слагам по много малко (този в кутийката в черно и бяло, имитация на Good Girl на Carolina Herrera е). Но заради него ми привличат вниманието като ги видя в брошура, та забелязвам уж.

# 297
Подарявам
Скрит текст:

# 298
  • Варна
Рязко ми се дояде пица, взех която е на промоция тази седмица за 4.99. Даже се оказа неочаквано добра.
Ако знаех, щях да взема и от другите видове.

# 299
Киса, изглежда много добре. Слагала ли си допълнително плънка?

Общи условия

Активация на акаунт