Лидл 189 тема, МАРТ

• 76 070
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 300
  • Somewhere far away
Като цяло са хубави пиците.
И аз си взех, само че от Веджи серията,  много ми беше вкусно, хапнах си като прасе.

# 301
Тези пици ги продават и в нашия квартален магазин.Бяха ги пуснали на същата цена,намалени от 7.99лв.
Купих друг вид,не помня точно как се казваше обаче беше наистина много вкусна.
Заради детето аз добавям царевица и още малко кашкавал или топено сирене.

# 302
И лидлските от постоянния асортимент са добри. Благодарение на съфорумка заредих мъжа с една с три вида месо, много е добра. Богата плънка, почти никакъв борд. От замразените на веригите на Лидл за нас са най-добри.
Скрит текст:

# 303
  • Велико Търново
Изглеждат апетитни, чак ми се доядоха Simple Smile

# 304
natka, може ли снимка на този парфюм? Гг ми е любим аромат, но оригинала ми е на привършване, та ще се огледам.

# 305
Никога не съм купувала и яла замразена пица. Преди много години живях в Испания няколко години. Там съм купувала охладена пица от супермаркет и я печехме на микровълнова. Беше много вкусна.

# 306
  • shumen
Чудесни са пиците.

# 307
  • Mediterraneo
Няма ли охладени пици в Лидл? И аз никога не супувам замразени, но при нас има сигурно 10 вида охладени.

# 308
Тези купуваме ние. Любими са ни, но ги няма в ПА.
24 бр за 10.49 бяха последно.

Единственият ХХЛ артикул, който купувам.
 Охладени пици не съм виждала в Лидл и К.
Във Ф. съм виждала само.

Има доста нови артикули в ПА днес като се мотах в магазина - овесени млека копие на Алпро - за 2.59, крем за мазане тип филаделфия няколко вида пак 2.79.

На брошурата има бял шоколад с карамел за 2.79 с надпис ново, но той не е нов. Още по коледа съм го купувала и то с оранжев етикет.

# 309
natka, може ли снимка на този парфюм? Гг ми е любим аромат, но оригинала ми е на привършване, та ще се огледам.
Има го в брошурата която е до днес, Stylish Girl е той. Вече доколко е близък до оригинала не се наемам да давам оценки, оригиналния не съм имала възможност скоро да го помириша пак, освен и че на всеки и обонянието, и кожата са различни. На мен ми харесва върху мен как се държи и си го купувам заради това, а не защото държа да е непременно същият като нещо друго.
Скрит текст:
Може и да свариш някъде останал из филиалите, те мисля че ги оставят по още някое време, поне преди съм засичала, сега не знам.

# 310
  • Mediterraneo
При нас са в постоянен асортимент, да ви пращам нататък.

# 311
Тук са няколко в постоянен и тези от снимката са от време на време, в брошура.

# 312
Свободни ваучери:
#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 22:52 от eur

# 313
Ето и от мен свободни купони:
Скрит текст:

# 314
Добро утро, ако не вече късно и не са подарени  може ли за мен корите за баница?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт