Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 968
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 405
Идва си съобщението в пощата,може да е със закъснение и дори на следващия ден ама идва.
Например първата седмица дойде на другия ден в папка спам и то с дата,че е получено от предния ден и час 8:30ч. (със сигурност го нямаше в четвъртък,защото ми беше първото такова писмо след активация за която разбрах тук от вас и от любопитство проверявах често)
Миналата седмица още четвъртък сутринта имах,а днес го получих следобед....
Аз ще купя сладолед 😉

Ако случайно някой е получил -5лв от сметката си и няма намерение да пазари в близките дни за 50+ лв ще съм много благодарна ако ми го отстъпи 🙈

# 406
  • Бургас
Аз така и не получавам купони по мейла. Какво ли не правих Simple Smile

# 407
Нямаме купони, а е четвъртък😏
За първи път тази седмица не е в папка спам, а си е в кутията писмото от Лидл.

# 408
Чудя се дали да си използвам моя, или да го подаря. Пеканът за какво беше полезен? Този печен ли е или суров?
#bgmлоялнапрограма

Получих и съм активирала орехи пекан с -30%, обаче не помня кой беше другия купон Confused
Дописвам, че се сетих - сладолед беше другият купон.

# 409
Пекат е вид орех, но не съдържа йод и може да се хапва от който има проблем с щитовидната и не трябва да приема йод. Малко в стил Валерката го написах, прощавайте 😂

# 410
Суров е пеканът.

# 411
Момичета, имате ли впечатления от комплекта за маникюр на 42 стр. Не намерих отзиви в темата, става ли за домашна употреба без особено високи очаквания?

# 412
купоните за багетите да дадени
Имам два талона за рустикална мини багета по 1ст,които изтичат днес и утре. Също и орехи пекан от купоните по имейл. Ако някой иска, да ми пише
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 09:04 от Marmoleta

# 413
Нямаме купони, а е четвъртък😏
Писаха по-назад в темата че изпращането им зависи от потребителското поведение, не е само до абонамент.
Аз съм с добро лидълско поведение 🤩
Дошли са явно късно, пише пак, че са пратени в 8 сутринта и пак в спам, първия път беше така, предния дойдоха след обяд още, затова ми се стори странно, но явно няма закономерност😀

# 414
  • ВАРНА
Ако някой има купон за сладоледите и няма да го ползва, ще се радвам ако го сподели с мен 🙏🏻
Ето и от мен купони:

# 415
  • София
Ако някой има купон за сладоледите и няма да го ползва, ще се радвам ако го сподели с мен 🙏🏻
Изпращам ти.

# 416
  • ВАРНА
Изпращам ти.
Получих. Много благодаря!
Ще го използвам днес.

# 417
Четката на Ревлон си е супер находка за 15 лв. Същата съм я купувала за 65-70 лв, много съм доволна, но съм с много дълга коса и най-често ме мързи да я ползвам.Joy Доста време ми отнема.

# 418
Ето и от мен купони:

Свободен ли е купонът за капсулите?

# 419
  • Пловдив
И аз имам четката Ревлон, ама рядко посягам за нея...няма особен ефект на моята грива и ми е тежка.

Общи условия

Активация на акаунт